Προς το περιεχόμενο

Γινεται 2 router στην ιδια γραμμη;

Twisted_Wicked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα που τελικά τα πιο τρελά σενάρια διαδραματίζονται στη ζωή.

Συμφωνώ απόλυτα ότι αυτό που κάνανε είναι αδιανόητο.

Εγώ προσωπικά θα τους κυνηγούσα όσο πάει.

Συμβουλέψου κάποιον νομικό για τις επόμενες ενέργειες σου.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έστω ότι έμπαιναν σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας κατά το διάστημα που είχαν τη γραμμή σου, να είσαι σίγουρος ότι η αστυνομία εσένα θα μάζευε ... και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Εχεις απολυτο δικιο και ουτε που το ειχα σκεφτει αυτο το πραγμα :shock: :shock: :shock:Το πρωτο που ειχα σκεφτει ειναι οτι στανταρ θα μου ειχαν ταραξει τον λογαριασμο του τηλεφωνου.Ευτυχως πλεον ειμαι καλυμμενος απο ολες τις μεριες.Προς το παρον το θεμα εχει ληξει και θελω να ευχαριστησω οσους με βοηθησαν με την υποθεση :-D . Αν δεν με συμβουλευατε να το δω ψυχραιμα το σιγουρο ειναι οτι θα πηγαινα μεσα για ξυλοδαρμο :mad: .

ΥΓ:Το κερασακι στην τουρτα-συνομιλια με hol->"Επρεπε να επικοινωνησετε πρωτα μαζι μας και εμεις θα επικοινωνουσαμε με τον οτε..." :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

για εμάς δεν έχει λήξει τπτ ακόμα! θέλουμε ενημέρωση και για το aftermath!

(ξεκατινιαζόμαστε κλασικά :-D )

Δημοσ.

Aftermath;Εχει πεσει το upload απο τα 800 στα 400.Τραβαει η γραμμη μου τραυματικη εμπειρια απο την απαγωγη; :lol: :eek: :lol: Να το δηλωσω βλαβη τωρα που ξερω και 2 τεχνικους του οτε; :-D

Θα ενημερωσω οταν γινει τπτ ενδιαφερον ;)

Δημοσ.

να τους ξεσκίσεις αλύπητα, το να μην εχει κάποιος χρήματα για να φαει και κλεβει το δεχομαι οχι ομως ρε αδερφε να κλεβεις το ιντερνετ!!! αν αυτοί χρησιμοποιούσαν την γραμμή σου για παρανομες δραστηριότητες (παιδικη προρνογραφία) τότε θα σε είχε ξεσκίσει η πολιτεία και το ονομά σου θα ειχε διασυρθεί και πληγεί ανεπανόρθωτα, τελείωσέ τους.

Δημοσ.

Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και σταθερός στις πράξεις σου. Να περιμένεις πιέσεις από πολλούς με ατάκες του τύπου "δε θα το ξανακάνουν", "είναι φτωχά παιδιά", "είναι καλά παιδιά", "μην τους καταστρέψεις το μέλλον" κλπ. Η απάντηση είναι ότι εφόσον είχαν την πονηριά, τις γνώσεις και το θράσος να κάνουν κάτι τέτοιο, σίγουρα θα κάνουν και άλλα χειρότερα, οπότε το μέλλον τους είναι ήδη κατεστραμμένο. Ήξεραν τι έκαναν και ήξεραν ότι ήταν παράνομοι.

Εχεις απολυτο δικιο και ουτε που το ειχα σκεφτει αυτο το πραγμα

Το δικό σου δεν είναι τίποτα μπροστά στο πόσοι έχουν ξεκλείδωτα (ή με τα default passwords) τα ασύρματα router τους. Ναι, να μοιραζόμαστε με τους γείτονες το κόστος ή/και να βοηθάμε τις φτωχότερες κοινωνικές ομάδες, αλλά ΠΑΝΤΑ να ξέρουμε ποιοι μπαίνουν.

ΥΓ:Το κερασακι στην τουρτα-συνομιλια με hol->"Επρεπε να επικοινωνησετε πρωτα μαζι μας και εμεις θα επικοινωνουσαμε με τον οτε..."

Ναι όπως κάνουν με όλες τους τις βλάβες και έχουν "τάχιστους" χρόνους ανταπόκρισης. Εσύ έκανες το καλύτερο δυνατό.

Δημοσ.
Εχεις απολυτο δικιο και ουτε που το ειχα σκεφτει αυτο το πραγμα :shock: :shock: :shock:Το πρωτο που ειχα σκεφτει ειναι οτι στανταρ θα μου ειχαν ταραξει τον λογαριασμο του τηλεφωνου.Ευτυχως πλεον ειμαι καλυμμενος απο ολες τις μεριες.Προς το παρον το θεμα εχει ληξει και θελω να ευχαριστησω οσους με βοηθησαν με την υποθεση :-D . Αν δεν με συμβουλευατε να το δω ψυχραιμα το σιγουρο ειναι οτι θα πηγαινα μεσα για ξυλοδαρμο :mad: .

ΥΓ:Το κερασακι στην τουρτα-συνομιλια με hol->"Επρεπε να επικοινωνησετε πρωτα μαζι μας και εμεις θα επικοινωνουσαμε με τον οτε..." :lol:

ελεος η hol να μην δειξει οτι δεν ενδιαφερεται επειδη ειναι δικη της η γραμμη.ο χαλκος του οτε ειναι .το να ενημερωσεις αυτους και να παει απο αυτους στον οτε κανει τον κυκλο.και επειδη ο οτε εχει τα καλωδια κτλ η γνωμη του και τα αποτελεσματα μετρανε περισσοτερο αφου ξερουν τα απερχομενα.και οχι ξυλο.δημοκρατικα τα πραγματα

Aftermath;Εχει πεσει το upload απο τα 800 στα 400.Τραβαει η γραμμη μου τραυματικη εμπειρια απο την απαγωγη; :lol: :eek: :lol: Να το δηλωσω βλαβη τωρα που ξερω και 2 τεχνικους του οτε; :-D

Θα ενημερωσω οταν γινει τπτ ενδιαφερον ;)

σιγουρα ενωσαν σωστα την γραμμη σε σενα και δεν ξεχασαν κανα καλωδιο.αλλιως κανε reboot το ρουτερ διοτι προσπαθησε να κανει sync μαλλον οταν ενωθηκε το πρωτο καλωδιο για αυτο και στα 400.

Δημοσ.
Η απάντηση είναι ότι εφόσον είχαν την πονηριά, τις γνώσεις και το θράσος να κάνουν κάτι τέτοιο, σίγουρα θα κάνουν και άλλα χειρότερα, οπότε το μέλλον τους είναι ήδη κατεστραμμένο. Ήξεραν τι έκαναν και ήξεραν ότι ήταν παράνομοι.

Σωστά, είναι κρίμα που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να επιβληθεί η ανωτάτη των ποινών.

Ηρεμήστε λιγάκι.

Δημοσ.
Σωστά, είναι κρίμα που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να επιβληθεί η ανωτάτη των ποινών.

Ηρεμήστε λιγάκι.

ενταξει ειναι χοντρη βλακειια να κλεψεις γραμμη αλλα αμα πανε θανατικη ποινη αυτοι τοτε οι βιαστες>???

Δημοσ.
ενταξει ειναι χοντρη βλακειια να κλεψεις γραμμη αλλα αμα πανε θανατικη ποινη αυτοι τοτε οι βιαστες>???

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

Και όχι. Το ότι κάναν μια "εξυπνάδα" (λόγω ηλικίας και αφραγκίας φαντάζομαι), δεν σημαίνει ούτε ότι είναι μπλεγμένοι με κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας, ούτε ότι έχουν προδιαγραμμένο μέλλον

• Super Moderators
Δημοσ.

οι μλκιες πληρώνονται, ας τιμωρηθούν όπως προβλέπει ο νόμος, τα παρακάλια να γραφτούν εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

Δημοσ.

οπως λενε μην κανεις βλακεια αμα δεν εισαι ετοιμος να υποστεις τις συνεπειες.ειδικα για τετοια βλακεια που μπορει ευκολα να σε παρει ο αλλος χαμπαρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...