Προς το περιεχόμενο

Γινεται 2 router στην ιδια γραμμη;

Twisted_Wicked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γραμμη εχει κλαπει και ο τεχνικος μιλαει με τα κεντρικα γτ δεν εχει ιδεα τι να κανει σε τετοια περιπτωση.Δεν προκειται να ξαναπω ασχημη κουβεντα για τον οτε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:47 ----------

Ασχετα με το τι θα κανει ο τεχνικος,εγω νομικα τι πρεπει/μπορω να κανω;

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

σοβαρά κόψε κώλους μέχρι όσο πάει, όσο και να σε παρακαλάνε να μην το συνεχίσεις...σκίστα όλα και ενημέρωνέ μας :P

κουτσομπόλης ftw

Δημοσ.
Η γραμμη εχει κλαπει και ο τεχνικος μιλαει με τα κεντρικα γτ δεν εχει ιδεα τι να κανει σε τετοια περιπτωση.Δεν προκειται να ξαναπω ασχημη κουβεντα για τον οτε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:47 ----------

Ασχετα με το τι θα κανει ο τεχνικος,εγω νομικα τι πρεπει/μπορω να κανω;

Έ ρε που φτάνει ο κόσμος για να σερφάρει στο νετ :shock::shock::shock:

Κόβω άμεσα το τηλεφωνό μου και πάω να τραβήξω γραμμή από τον γείτονα :P

Να καλέσεις άμεσα αστυνομία να καταγραφεί το περισταστικό.

Να γίνει άμεσα έλεγχος που καταλήγει το καλώδιο που έχει κλέψει την υπηρεσία σου.

Μόλις το ανακαλύψεις κατευθείαν στο τμήμα για μήνυση.

Ζήτα επίσημη ενημέρωση από τον ΟΤΕ με αυτά που σου είπε ο τεχνικός.

Να σου δώσουν εγγράφως όσα απέδειξε ο τεχνικός έλεγχος.

Ο άλλος θα ισχυριστεί τυχαίο λάθος και λοιπά αλλά μή μασας.

Δε παίζει να μήν καταλάβει ο άλλος ότι παίρνει από άλλο νούμερο.....

ΩΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ fatus olous :P

και κράτα μας ενήμερους

Δημοσ.

έπρεπε να είχες φροντίσει να ενεργοποιήσεις απομακρυσμένη διαχείριση του ρουτερ σου έτσι ώστε από εκεί που είσαι να βλέπεις την κατάσταση της γραμμής στο σπίτι σου ,όταν δεν θα μπορούσες να μπεις σημαίνει ότι κάτι παίζει !:devil:

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο ΟΤΕ δεν φέρει καμία ευθύνη στο να διασφαλιστεί το κουτί με την ρεγκλέτα και τον νοιάζει μόνο να μή πειραχτούν τα δικά του ζεύγη.

Παρόλα αυτά παραμένει σοβαρό αδίκημα και διώκεται ποινικά.

Διαφωνώ στα εξής:

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αν παραλληλήσουν τα καλώδια του ΟΤΕ σε δύο σπίτια τότε αν το router του φίλου είναι always on και σε keep alive mode δε θα μπορούν να έχουν internet και οι δύο (δύο router στην ίδια γραμμή). Οπότε θα πρέπει να κόψουν τη δική του γραμμή και δε θα έχει ούτε τηλ. Αν βέβαια ΔΕΝ ισχύει το παραπάνω για το router του τοτε θα έχουν ιντερνετ και θα δουλεύει το τηλέφωνο στο σπίτι του φίλου.

ειναι αδικημα.β.δεν μπορουν να συγχρονισουν 2 ρουτερ πανω στην ιδια γραμμη.να κανεις 2 κλησεις απο ενα ρουτερ ναι με multiple pvc αλλα να συγχρονισουν 2 δεν γινεται.οποτε η θα του αποσυνδεσουν ολη την γραμμη και θα χασει και τηλ και ιντερνετ η θα βαλλουν splitteraki και θα στειλουν το voice στον φιλο μας και voice kai data η μονο data σε αυτους.

Πρέπει να ελεγχθεί ότι όντως έχουν αποσυνδέσει τα καλώδια σου στη ρεγκλέτα και για αυτό δεν έχεις τηλέφωνο (πρέπει να ξέρεις τη θέση σου στη ρεγκλέτα). Εφόσον έχουν αποσυνδεθεί και δείς ότι στη ρεγκλέτα σου υπάρχει κουμπωμένο άλλο καλώδιο επιτόπου φωνάζεις ΟΤΕ και αστυνομία για να εξακριβωθεί σε ποιο διαμέρισμα ανήκει το κουμπωμένο καλώδιο.

Θα πρέπει να ζητήσεις από τον ΟΤΕ να στείλει άμεσα συνεργείο να βεβαιώσει ότι στη δική σου γραμή είναι κουμπωμένος άλλος. ΑΛΛΑ να είσαι σίγουρος ότι όντως ισχύει αυτό γιατί αν κάνεις λάθος θα βρεθείς εκτεθειμένος.

Ίσως και να μπορεί να επαληθεύσει τα περί ρεγκλέτας κλπ και συνεργείο της HOL αυτό καθώς έχεις γραμμή σε αυτούς, Οπότε μπορεί ο βρόγχος έως τη ρεγκλέτα να είναι δικός τους. Ρώτα τη HOL αν έχει δικαιοδοσία να ελέγξει τη θέση σου στη ρεγκλέτα.

η hol ξερει απο τον οτε το οριο του πελατη.επισης με γεννητρια ηχητικου και ακουστικου σηματος μπορει καποιος να δει σε ποιο οριο καταληγει η γραμμη του σπιτιου του και μπορει ο φιλος μας να βλεπε την γραμμη στον αερα.επισης καλο θα ηταν να μιλισει με διαχειριστει για να κλειδωνεται πλεον το κουτι.επισης αν δει αλλη γραμμη πανω δυσκολα θα μπορεσει καποιος χωρις ενταλμα να μπει μεσα σεολα τα σπιτια για να δει που καταληγει η γραμμη που κλαπηκε

Η ρεγκλέτα έχει δύο ωριολωρίδες.

Στη μία που καταλήγει ο ΟΤΕ και στην άλλη που ξεκινάνε τα ζεύγη του κάθε σπιτιού.

Κανονικά δε μπορεί ένας ηλεκτρολόγος να δοκιμάζει ποιο ζεύγος της ωριολοωρίδας του OTE ανήκει σε κάθε τηλεφωνικό αριθμό.

Ο ΟΤΕ οφείλει να ενημερώσει ποιό είναι το ζεύγος σου στην ωριολωρίδα του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ----------

Ειλικρινά ελπίζω να μην ισχύουν τα σενάρια που λέμε και απλά κατά λάθος να πειράχτηκε κανα καλώδιο σου ή να έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα.

Επειδή όμως είμαι πολύ περίεργος πες μου τι ανακάλυψε ο κυρ ΟΤΕς

μπορει ομως να δει που καταληγει ο φιλος μας η αν ειναι στον αερα.δυσκολο να πειραχτηκε καλωδιο μονο του.και τυχαιο λαθος δεν γινεται.στα καλα καθουμενα εκανε μεικτονομηση ο γειτονας και πηρε την δικια σου για τοσες μερες?να ειχε γινει για 5 λεπτα επειδη ειχε δωσει λαθος οριο ο οτε οκ αλλα για τοσες μερες ....

Δημοσ.
Βασικα θεωρητικα δε μπορεις........ πρακτικα ομως υπαρχει ενας πολυ απλος τροπος και παιζουν ταυτοχρονα. Δεν υπαρχει περιπτωση να το πω σε δημοσιο forum το πως γινετε ομως

αν εννοεις να συγχρονισουν 2 ρουτερ αυτο το ξεχναμε σε μια γραμμη.εκτος αν καταλαβα κατι λαθος εγω.

το last mile είναι του ΟΤΕ, δεν έχει δικαίωμα να αγγίξει κάτι η HOL

το θέμα όμως είναι, ποια ρεγκλέτα είναι του σπιτιού του?

η hol ξερει τα ορια thresh και μπορει να δει αν ο πελατης ειναι πανω στο σωστο οριο η να τσεκαρει το νουμερο του στον κατανεμητη.

Δημοσ.
αν εννοεις να συγχρονισουν 2 ρουτερ αυτο το ξεχναμε σε μια γραμμη.εκτος αν καταλαβα κατι λαθος εγω.

Ξεχασε το ρε φιλε.......... τι να σου πω. Σου ειπα θεωρητικα δε γινετε, πρακτικα ομως υπαρχει ενας τροπος που γινετε

Δημοσ.
Ξεχασε το ρε φιλε.......... τι να σου πω. Σου ειπα θεωρητικα δε γινετε, πρακτικα ομως υπαρχει ενας τροπος που γινετε

το ξεχναω.μην βαρας:P

Δημοσ.

Επεστρεψα σπιτι μου αρον αρον.Περιληπτικα:

Κληθηκε 2ος τεχνικος του οτε και ηρθε και η αστυνομια.Οι τεχνικοι κατεγραψαν την κλοπη και ζητησαν απο καθε διαμερισμα να τσεκαρουν για το τηλεφωνο-ευτυχως κανενας δεν αρνηθηκε.Τσεκαραν ολα τα διαμερισματα εκτος απο ενα που δεν απαντουσε κανενας-ηταν το διαμερισμα των βλαμμενων.Η γραμμη αποκατασταθηκε,ο διαχειριστης τσακιστηκε και κλειδωσε το κουτι και επειδη εχω την μοναδικη γραμμη εχω και ολα τα κλειδια του.Σημερα εδωσα καταθεση μαζι με τον κολλητο μου,πηρα και ενα χαρτι απο τον οτε οτι οντως μου κλεψανε την γραμμη και το εστειλα στην hol για να προλαβω καμια κουλη χρεωση.Η αστυνομια ειπε οτι πλεον αναλαμβανει αυτη και για οτιδηποτε θα επικοινωνησουν μαζι μου.Και πριν απο λιγο μου την πεσαν οι βλαμμενοι λεγοντας οτι δεν ειχαν λεφτα,νομιζαν οτι θα επεστρεφα μετα τα χριστουγεννα κτλπ και να πω στην αστυνομια οτι εκανα λαθος και αλλα παρομοια κουλα.Χρειαζεται να κανω κατι παραπανω απο εδω και περα;

• Super Moderators
Δημοσ.
Και πριν απο λιγο μου την πεσαν οι βλαμμενοι λεγοντας οτι δεν ειχαν λεφτα,νομιζαν οτι θα επεστρεφα μετα τα χριστουγεννα κτλπ και να πω στην αστυνομια οτι εκανα λαθος και αλλα παρομοια κουλα.Χρειαζεται να κανω κατι παραπανω απο εδω και περα;

BE MERCYLESS! κάντους τον πηγάδι! οι μλκιες πληρώνονται...

τώρα για το τι πρέπει να κάνεις παραπάνω δεν γνωρίζω, μήνυση ίσως? λογικά θα επικοινωνήσει μαζί σου η αστυνομία όπως σου είπαν

Δημοσ.
[...] Χρειαζεται να κανω κατι παραπανω απο εδω και περα;
σοβαρά κόψε κώλους μέχρι όσο πάει, όσο και να σε παρακαλάνε να μην το συνεχίσεις...σκίστα όλα και ενημέρωνέ μας :P

[...]

. .

Δημοσ.
...Και πριν απο λιγο μου την πεσαν οι βλαμμενοι λεγοντας οτι δεν ειχαν λεφτα,νομιζαν οτι θα επεστρεφα μετα τα χριστουγεννα κτλπ και να πω στην αστυνομια οτι εκανα λαθος και αλλα παρομοια κουλα...

Η ιστορία σου μοιάζει επιστημονικής φαντασίας. Έχω ακούσει στο παρελθόν για "διπλάρωμα γραμμής" για τζάμπα τηλέφωνα αλλά και για ιντερνετ ... έλεος.

Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις πίσω με τίποτα. Τράβα το μέχρι τα άκρα. Τέτοια άτομα πέρα από την κουτοπονηριά είναι και εν δυνάμει επικίνδυνα. Έστω ότι έμπαιναν σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας κατά το διάστημα που είχαν τη γραμμή σου, να είσαι σίγουρος ότι η αστυνομία εσένα θα μάζευε ... και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Ατάκες του τύπου "δεν είχαμε λεφτά", θα τις δεχόμουν για κλοπή φαγητού (που είναι και βασική βιολογική ανάγκη) αλλά για τηλεπικοινωνίες, ΠΟΤΕ. Μην έχεις απαιτήσεις για μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, αλλά σίγουρα να καταδικαστούν.

Καλή τύχη

Δημοσ.
Επεστρεψα σπιτι μου αρον αρον.Περιληπτικα:

Κληθηκε 2ος τεχνικος του οτε και ηρθε και η αστυνομια.Οι τεχνικοι κατεγραψαν την κλοπη και ζητησαν απο καθε διαμερισμα να τσεκαρουν για το τηλεφωνο-ευτυχως κανενας δεν αρνηθηκε.Τσεκαραν ολα τα διαμερισματα εκτος απο ενα που δεν απαντουσε κανενας-ηταν το διαμερισμα των βλαμμενων.Η γραμμη αποκατασταθηκε,ο διαχειριστης τσακιστηκε και κλειδωσε το κουτι και επειδη εχω την μοναδικη γραμμη εχω και ολα τα κλειδια του.Σημερα εδωσα καταθεση μαζι με τον κολλητο μου,πηρα και ενα χαρτι απο τον οτε οτι οντως μου κλεψανε την γραμμη και το εστειλα στην hol για να προλαβω καμια κουλη χρεωση.Η αστυνομια ειπε οτι πλεον αναλαμβανει αυτη και για οτιδηποτε θα επικοινωνησουν μαζι μου.Και πριν απο λιγο μου την πεσαν οι βλαμμενοι λεγοντας οτι δεν ειχαν λεφτα,νομιζαν οτι θα επεστρεφα μετα τα χριστουγεννα κτλπ και να πω στην αστυνομια οτι εκανα λαθος και αλλα παρομοια κουλα.Χρειαζεται να κανω κατι παραπανω απο εδω και περα;

Τι να πω......

Απίστευτο!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...