Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Οκ ακυρη ερωτηση αλλα hear me out.Σταματησα να δινω internet στην πολυκατοικια που μενω(επειδη εχω την μοναδικη γραμμη του κτηριου υπηρχε συμφωνια να δινω wifi και να τσονταρουν στον λογαριασμο αλλα σταματησαν να πληρωνουν οποτε το εκλεισα το wifi) και εμαθα οτι ειναι 2 βλαμμενοι ενοικοι που κατι πειραζουν στο κουτι που καταληγουν τα καλωδια των τηλεφωνων και απο εκει καταληγουν στα διαμερισματα (μαλλον αυτο το κουτι εχει ονομα αλλα δεν το γνωριζω).Λειπω για μερικες μερες απο το σπιτι και πριν απο λιγο το εμαθα.Σημειωτεον η φοβερη hol δεν μου εδωσε ποτε username/κωδικο για την adsl,με κενο usrname-pass συνδεεται το router στο internet.Υπαρχει περιπτωση να καταφερουν κατι;
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γινεται 2 router στην ιδια γραμμη; Όχι. σταματησαν να πληρωνουν οποτε το εκλεισα το wifi Καλά ξηγήθηκες. 2 βλαμμενοι ενοικοι που κατι πειραζουν στο κουτι που καταληγουν τα καλωδια των τηλεφωνων και απο εκει καταληγουν στα διαμερισματα (μαλλον αυτο το κουτι εχει ονομα αλλα δεν το γνωριζω) Κάτσε γιατί αυτό είσαι σοβαρό. Μπορεί να πάρουν δηλαδή τη γραμμή σου και να σε χρεώσουν? Δύσκολο μου φαίνεται να κάνουν τέτοια φουστιά. Σημειωτεον η φοβερη hol δεν μου εδωσε ποτε username/κωδικο για την adsl,με κενο usrname-pass συνδεεται το router στο internet.Υπαρχει περιπτωση να καταφερουν κατι; Αποκλείεται, εκτός και αν το είχαν Set-άρει αυτοί πριν στο δώσουν. Εσύ τώρα δεν έχεις Internet? Φοβάσαι μήπως από τη γραμμή σου συνδέσουν δεύτερο Router? Αν ναι δεν γίνεται.
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το ρουτερ ειναι δικο μου οποτε δεν εχουν σεταρει αυτοι τπτ και ναι ειμαι χωρις username-pass.Τωρα δεν ειμαι σπιτι,οποτε στην χειροτερη περιπτωση αυτο που μπορει να εχουν κανει ειναι να αποσυνδεσαν την γραμμη μου και να την περασαν στο δικο τους σπιτι.Βεβαια αν το εχουν κανει δεν θελω να φανταζομαι τι θα γινει οταν επιστρεψω... Παντως ναι η μοναδικη απορια που ειχα ειναι εφοσον ελειπα και ηταν κλειστο το ρουτερ και δεν υπαρχει και κωδικος,μηπως μου κλεβουνε αργοτερα την γραμμη μου εν αγνοια μου με δευτερο ρουτερ.
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχουν σεταρει αυτοι τπτ και ναι ειμαι χωρις username-pass Δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορεί να μην έχεις Username - pass. Βεβαια αν το εχουν κανει δεν θελω να φανταζομαι τι θα γινει οταν επιστρεψω... Μήνυση, μην τους κάνεις φασαρία και μην τους βρίσεις. Παντως ναι η μοναδικη απορια που ειχα ειναι εφοσον ελειπα και ηταν κλειστο το ρουτερ και δεν υπαρχει και κωδικος,μηπως μου κλεβουνε αργοτερα την γραμμη μου εν αγνοια μου με δευτερο ρουτερ. Δεν γίνεται αυτό.
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ειλικρινα σου λεω δεν εχω και δεν μου εδωσαν ποτε απο την hol κωδικους προσβασης στο internet και φυσικα δεν χρησιμοποιω το ρουτερ που μου εδωσαν μαζι με την συνδεση αλλα ενα δικο μου linksys wag354g.
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Έχεις κάποια ειδική γραμμή? Μισθωμένη ή κάτι άλλο? Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Όχι τα πόδια! Αμέσως να σκεφτείς το πονηρό! Ας απαντήσουν κάποιοι που γνωρίζουν καλύτερα!
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ναι εχω την hol double play lite που φυσικα ειναι μισθωμενη με εγγυημενο low latency :-P Απο ιουνιο ειμαι ετσι χωρις κανενα προβλημα.Αν δεν μου λεγανε τι παιζεται πισω απο την πλατη μου οταν λειπω δεν νομιζω οτι θα σκεφτομουν ποτε το username-pass...
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ε, τότε μπορεί να έχουν ξεσυνδέσει το καλώδιο που πάει από το κεντρικό κουτί στο σπίτι σου και να το έχουν βάλει στο δικό τους διαμέρισμα με δικό τους router. Πόσο στοιχίζει η μισθωμένη?
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αυτο ειπα και εγω οτι μπορει να ειναι η χειροτερη περιπτωση.Πλακα κανω και για το μισθωμενη και για το latency m8 .
DDoS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ολο αυτο το story ειναι λιγο κινηματογραφικη ταινια, αλλα αν σου εχουν πειραξει τα καλωδια κατω στο κουτι, εκει επεμβαινει ο ΠΟΤΕ, διοτι ειναι δικη του περιουσια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 καταρχάς αν είχαν πειράξει την γραμμή δεν θα είχες ούτε τηλέφωνο μιας και το xDSL χρησιμοποιεί την υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή που έχεις...
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Thresh οπως ειπα δεν ειμαι σπιτι για να δω αν παιζει τπτ,αλλος μου το ψιθιρισε το σκηνικο.Και δυστυχως οσο και αν ακουγεται τρελο σεναριο, ξερετε πολυ καλα οτι υπαρχει πολυ βλαμμενος κοσμος γυρω μας ...
DDoS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 καταρχάς αν είχαν πειράξει την γραμμή δεν θα είχες ούτε τηλέφωνο μιας και το xDSL χρησιμοποιεί την υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή που έχεις... Αν ειχαν παρει παραλληλα utp καλωδιο καρφωμενο πανω στο δικο τους, θα μπορουσαν και ετσι, εχοντας οι αλλοι τηλεφωνο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 απλά το ανέφερα για "troubleshooting" όταν γυρίσεις σπίτι... ---------- Post added at 13:29 ---------- Αν ειχαν παρει παραλληλα utp καλωδιο καρφωμενο πανω στο δικο τους, θα μπορουσαν και ετσι, εχοντας οι αλλοι τηλεφωνο τραβηγμένο από τα μαλλιά αυτό το σενάριο
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ok my bad Το μοναδικο troubleshooting που θα κανω ειναι μια σκαλα να τσεκαρω το κουτι. Αν πειραξαν τπτ το επομενο βημα ειναι να αφαιρεσω το trouble και να προχωρησω κατευθειαν στο shooting (καντηλια,πετρα η ο,τι αλλο βρεθει ) Καφροι τζαμπατζηδες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.