jason88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδες! θελω να συνδεομαι στο pc φιλου και να ανταλλαζουμε αρχεια με το γρηγοροτερο δυνατο τροπο χρησιμοποιωντας αρκετο bandwidth για γρηγορες ταχυτητες. μπορειτε να μου πειτε πως θα το καταφερουμε αυτο?
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ανοιξτε και οι 2 την 22 tcp πορτα στην ip που χρησιμοποιειτε στα μηχανηματα (καλυτερα να ειναι static για να μην ψαχνεστε)βαλτε απο εναν ssh server και client σε καθε μηχανημα και μπορειτε να συνδεεστε βαζοντας στον client o ενας (την external ip και την 22 πορτα )του αλλου..δεν ειναι τοσο γρηγορο αλλα ειναι ασφαλες ...
achilleashormovas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Η πιο απλά ( γιατί εγώ δυστυχώς αυτά που λέει ο blashyrkh+ δεν τα καταλαβαίνω, αν και θα το ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) με το προγραμματάκι team viewer, που είναι και free!!!!!
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 FileZilla Server HOWTO HFS ~ HTTP File Server
jason88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 το teamviewer χρησιμοποιουμε αλλα για μεταφορα αρχειων ισως εχει περιορισμο, δεν ξερω... παει πολυ αργα. θα δοκιμασω τις λυσεις που προτεινανε τα παιδια...
Mourgolikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 FileZilla με DynDNS, και έναν καλό Download Manager. Εγώ έτσι έπιανα 90-110KB/s σε γραμμή με 1Mbps upload. Εύκολο, γρήγορο και αρκετά ασφαλές. O parsifal σου έδωσε όλα όσα χρειάζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.