Προς το περιεχόμενο

Μηχανή αδήλωτη..πρόστιμο?

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι κυρώσεις έχει κάποιος ο οποίος έχει στο αυτοκίνητό του μια μηχανή π.χ. 2.0 κυβικών αδήλωτη...έχει δηλωμένη για παράδειγμα 1.6

Και πόσες πιθανότητες βάζετε για να σε πιάσουν με κάτι τέτοιο? :rolleyes:

Έχω ένα γνωστό που το έχει έτσι και μου το έπαιζε μάγκας κάπως για αυτό ρωτάω απο απορία μην αναρτηθεί πως αναζητώ λύση να γίνω παράνομος:-D

Δημοσ.

Στο κτεο μπορεις να την γλιτωσεις πληρωνοντας? Ενας θειος μου ειχε 15χρονια ενα alfa romeo με 1,7 μοτερ αντι 1,4 που φοραγε μαμα, αλλα δεν ειχα ακουσει οτι εχει καποιο θεμα... Αρα μηπως πληρωνε?

Δημοσ.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι κυρώσεις έχει κάποιος ο οποίος έχει στο αυτοκίνητό του μια μηχανή π.χ. 2.0 κυβικών αδήλωτη...έχει δηλωμένη για παράδειγμα 1.6

Και πόσες πιθανότητες βάζετε για να σε πιάσουν με κάτι τέτοιο? :rolleyes:

Έχω ένα γνωστό που το έχει έτσι και μου το έπαιζε μάγκας κάπως για αυτό ρωτάω απο απορία μην αναρτηθεί πως αναζητώ λύση να γίνω παράνομος:-D

Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται.

Καλή του τύχη.

Δημοσ.
Το ΚΤΕΟ κρατικο ειναι? Τι συμφερον εχουν να σε καρφωσουν?

Τι εννοείς τι συμφέρον έχουν. Παρανομείς και γι αυτό πρέπει να υποστείς τις κυρώσεις. Αν εγώ παίρνω πχ ρεύμα από την ΔΕΗ και με κάποιο τρόπο παω και πειράζω την «χελώνα» και μου έρχεται το ρεύμα το μισό από ότι έπρεπε να πληρώσω κανονικά ετσι και με πιάσουν γιατι να με καρφώσουν τι συμφέρον έχουν ?

Αν έχεις παραπάνω κυβικά πρέπει να πληρώσεις παραπάνω Τελη κυκλοφορίας , εφορία κτλ

Δημοσ.

Ετσι και σε πιασει η ΔΕΗ τοτε υπαρχει προβλημα γιατι κλεβεις το ρευμα τους, και το συμφερον τους ειναι πως εχουν ζημια στα κερδη. Ετσι και σε πιασω εγω δεν εχω κανα συμφερον να σε καρφωσω, εκτος και αν ειμαι αργοσχολος και ζηλοφθων.

Το ΚΤΕΟ τωρα αν ειναι οργανος του κρατους (δεν γνωριζω αν ειναι, ή αν ειναι ιδιωτικη επειγηρηση) τοτε δεν επηρεαζεται αμεσα για το τι κινητηρα φορας. Απλως σε καρφνει για να επιτελεσει το καθηκον του. Η το συμφερον τους μπορει να ειναι οτι λαδωνεις για να μην σε καρφωσουν.

Παραδειγματα φερνω.

• Moderators
Δημοσ.

Το ΚΤΕΟ τωρα αν ειναι οργανος του κρατους (δεν γνωριζω αν ειναι, ή αν ειναι ιδιωτικη επειγηρηση)

Υπαρχουν και κρατικα ΚΤΕΟ (το ανδρο των παλιων ΙΧ - φουλ λαδωμα κι ετσι), καθως και ιδιωτικα, στα οποια πληρωνεις λιγο παραπανω (νομιζω +20ευρω) σε σχεση με τα κρατικα, και κανουν τα περισσοτερα καλα τη δουλεια τους, η οποια δεν ειναι αλλη απο το να ελεγξουν αν το αυτοκινητο σου μετα απο Χ χρονια χρησης εξακολουθει να ειναι εντος προδιαγραφων και ασφαλες για εσενα.

Δημοσ.

Για να είμαστε ρεαλιστές στο ΚΤΕΟ με λίγο λάδι κρατικό ειδηκά περνάς για τη πλάκα σου. Τώρα και σε ιδιωτικό αν του δώσεις αντί για 50 που είναι τίποτα 100 δεν νομίζω πως θα σε καρφώσει.

Οπότε θέλω να ρωτήσω πόσες πιθανότητες υπάρχουν να σε βρούν?..αλλά απο ότι βλέπω αν δεν "προκαλείς" στο δρόμο και γενικά σε σταματίσουν θα σε πούν άνοιξε καπό?...δηλαδή πως σε βρίσκουν?...και ΕΑΝ σου κατασχέσουν το αμάξι με πόσα χρήματα μπορείς να το πάρεις πίσω?.

Δεν μιλάμε για τίποτα καινιούργιο...παλιό δεκαετίας και είναι.

Δημοσ.

τα μισα σαξοραλα που κυκλοφορουν ειναι ταμπελες.Και οι μπατσοι το ξερουν.Νομιζεις ασχολουνται?Γιατι να κατασχεσουν ενα αμαξι και να χασουν τελη,ενω μπορουν να στα παρουν με προστιμο για ζωνη.

Ετσι βρισκω πιο πιθανο να γραψουν τον φιλο σου για κρανος παρα να βαλουν το ευαισθητο κεφαλι τους στην διαδικασια μιας κατασχεσης

Δημοσ.

Τελικά απο ότι βλέπω αρκετός κόσμος υπάρχει με αδήλωτες....

Πώς γίνετε να το καταλάβει?..δηλαδή σε λέει άνοιξε μου το καπό?...δεν μπορώ να καταλάβω..

και άντε το ανοίγεις...δεν μπορείς να πεις ένα κάρο χαζομάρες ότι άλλαξα καπάκι και μου σου του ότι να νε...?

Δημοσ.

Μήπως άλλαξες και τα νούμερα? – γιατι αυτό ξέρουν όλοι οι τροχαίοι να το κοιτάζουν...

Εκεί να δεις πρόστιμα και τρεχάματα…

Κακώς φτάσαμε στο σημείο να λαδώνονται και τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Μπάχαλο!

Δημοσ.

Τι εννοείς αν άλλαξα τα νούμερα?...τις μηχανής? όχι τα ίδια έχει.

Αλλά πως να τα δεί αφού πρέπει να κατεβάσει τη μηχανή για να δεί τον αριθμό πλαισίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...