Alkibiadhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Θεωρειτε τους 75C πολλους;μια προσπαθεια να ησυχασω απο το fan της 7300GS ηταν να το βγαλω.....με max temp 133C.....σκυλια ειναι ρε μη βοβαστε αντεχουν τι θερμοκρασιες......
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Στους 133°C στενεύουν τα περιθώρια πάραυτα.
gpolic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ενα update απο μενα, μηπως χρειαστει σε καποιους που θα googlaρουν Πηρα το Fan Mate 2 και εβαλα πανω τον ανεμιστηρα του stock AM2 cpu cooler. Ο ανεμιστηρας της καρτας μου δεν μπορουσε να συνδεθει με αυτο το μαραφετι. Τον βιδωσα τον ανεμιστηρα πανω στην 4670 στην ψυκτρα δλδ, και συνδεσα τροφοδοσια στο SYSFAN. Το αποτελεσμα ειναι οτι εχω ησυχια με 800 rpm στον ανεμιστηρα αυτο στο minimum setting του Fan Mate, και θερμοκρασια της καρτας σε idle 34-35C Ησυχια επιτελους με καλες θερμοκρασιες και σε καρτα και σε CPU Ηρθε ο γειτονας, ειχα σβηστη οθονη, και του λεω φιλε εχω φτιαξει αθορυβο PC. (τρελλος gamer αυτος) . Γυρναει και μου λεει: "EINAI ANAMENO??????????????"
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Χεχε, κι εγώ θα χτυπήσω 2 τέτοια αυτές τις μέρες, για να δούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.