Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Και ξαναρωταω, τις θερμοκρασιες πώς τις βλεπεις? Αμεσως ΜΕΤΑ που κλεινεις το Crysis ας πουμε? Γιατι αν ισχυει αυτο, ειναι τελειως λαθος τροπος. Παντως τι 30 τι 40 τι 50 τι 60 εσυ διαφορά δεν προκειται να καταλαβεις, ουτε θα καει κατι. Επισης, απο τη μια λες "αποκλειστικα ιντερνετακι", απο την αλλη αναφερεις κατι ξεγυρισμενα Crysis κτλ... Ε αποφασισε!
pcos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 αχ όχι φιλε μου! η πολύ pasta δρα ως μονωτικό με αντίθετα αποτελέσματα. ή δεν έπρεπε να βάλεις καθόλου pasta αφού είχε η ψήκτρα, ή να έβγαζες αυτήν που είχε η ψήκτρα και να έβαζες μια σταγόνα πάνω στη CPU. από όσο θυμάμαι ο 3800+ και πάνω ήταν ζεστοί επεξεργαστές, μην τους συγκρίνεις με τους ταχύτερους c2d που όντως πέφτουν κάτω από 36 το χειμώνα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μπα δεν ηταν και τερατα θερμοκρασιας. Εκτος αν εννοεις τον 6000+ και τον 6400+ που ειχαν τερατωδες TDP. Παντως καλα τα λες για τη παστα και παραλειψη μου.
gpolic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το crysis το εχω εγκατεστημενο αλλα δεν παιζω γιατι βααριεμαι. Παιζω μονο λιγο PRO οταν ερχεται ο κουμπαρος.. (με κρασια, μην φανταστειτε τιποτα) Ενταξει παω για επανατοποθετηση της ψυκτρας λοιπον. Δεν λεω να καει απλως ειναι καλυτερα να δουλευει χαμηλα.
pcos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μπα δεν ηταν και τερατα θερμοκρασιας. Εκτος αν εννοεις τον 6000+ και τον 6400+ που ειχαν τερατωδες TDP.Παντως καλα τα λες για τη παστα και παραλειψη μου. δεν γκρίνιαζα σε σένα George αλλα στον φίλο μας που κάνει αλχημείες με τις pastes
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλα επιτηδες το κανεις? Ας ξαναμαναρωτησω λοιπονννννννννν: Τη μετρηση της θερμοκρασιας πώς την κανεις? Ελπιζω τωρα να το δεις.
gpolic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αυτο για τις θερμοκρασιες ξεχασα να απαντησω. Ειμαι στο γραφειο παιδια ..ψυχραιμια εχω κατεβασει απο το cpuid.com το προγραμματακι. Δεν θυμαμαι πως λεγεται. Βλεπεις min, max και current θερμοκρασια. Εκει μου δειχνει και ταχυτητα του ανεμιστηρα
gpolic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Στο HWMonitor αναφέρεσαι πιθανότατα. Αυτουνα ναι :-)
Skylined Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τη μετρηση της θερμοκρασιας πώς την κανεις? Ελπιζω τωρα να το δεις. φίλε δε βλέπω τί γράφεις, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερη γραμματοσειρά; ευχαριστώ
Delirium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα το ρυθμιστη επρεπε να τον παρω απο την αρχη. Θα ειχα γλυτωσει και τον θορυβο ηδη :-| Παντως και για ~2,5 ευρω μονο ως λυση, κακως δεν ηταν η πρωτη σου επιλογη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Χμ δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη διαθεσιμη. Και οντως το ποστ ηταν λιγο επιθετικο, αλλα τι να κανω? Να βοηθησω προσπαθουσα ο καημενος, για να κανω μια ερωτηση ξανα και ξανα σημαινει οτι ειναι σημαντικη. Anyway... Το max του hwmonitor ειναι σωστος τροπος μετρησης Οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα.
gpolic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παντως και για ~2,5 ευρω μονο ως λυση, κακως δεν ηταν η πρωτη σου επιλογη φιλε μου εχεις απολυτο δικιο.καλα τα λες. η μαλακιασ ηαν δικια μου και.........και θα το βαλω για να υσηχασω απο τι φασαρια της 4670. Το cooleraki του cpu μια χαρα ομως μου καθισε και μπαινει και σε phenom που σκεφτομαι μελλοντικα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Tη ξανατοποθετησες τελικα του cpu τη ψυκτρα?
gpolic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μαγκες ευχαριστω για τη βοηθεια σας μεχρι τωρα. Ηταν πολυτιμη (και δεν κανω πλακα). Μου δωσατε πολλες ιδεες. Ευχαριστω πολυ ρε παιδια να ειστε καλα ολοι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ---------- Tη ξανατοποθετησες τελικα του cpu τη ψυκτρα? Βαριεμαι να το κανω τωρα, και το ΣΚ εχω διαφορες υποχρεωσεις. Ευτυχως μου ανοιξατε τα ματια ρε μαγκες, καλα να ειστε. θα προσπαθησω να την βαλω (αχχχχχχ) καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.