Προς το περιεχόμενο

Ησυχη ψυξη για ΑΜ2

gpolic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και ξαναρωταω, τις θερμοκρασιες πώς τις βλεπεις?

Αμεσως ΜΕΤΑ που κλεινεις το Crysis ας πουμε? Γιατι αν ισχυει αυτο, ειναι τελειως λαθος τροπος.

Παντως τι 30 τι 40 τι 50 τι 60 εσυ διαφορά δεν προκειται να καταλαβεις, ουτε θα καει κατι.

Επισης, απο τη μια λες "αποκλειστικα ιντερνετακι", απο την αλλη αναφερεις κατι ξεγυρισμενα Crysis κτλ... Ε αποφασισε!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αχ όχι φιλε μου! η πολύ pasta δρα ως μονωτικό με αντίθετα αποτελέσματα. ή δεν έπρεπε να βάλεις καθόλου pasta αφού είχε η ψήκτρα, ή να έβγαζες αυτήν που είχε η ψήκτρα και να έβαζες μια σταγόνα πάνω στη CPU.

από όσο θυμάμαι ο 3800+ και πάνω ήταν ζεστοί επεξεργαστές, μην τους συγκρίνεις με τους ταχύτερους c2d που όντως πέφτουν κάτω από 36 το χειμώνα

• Moderators
Δημοσ.

Μπα δεν ηταν και τερατα θερμοκρασιας. Εκτος αν εννοεις τον 6000+ και τον 6400+ που ειχαν τερατωδες TDP.

Παντως καλα τα λες για τη παστα και παραλειψη μου.

Δημοσ.

Το crysis το εχω εγκατεστημενο αλλα δεν παιζω γιατι βααριεμαι. Παιζω μονο λιγο PRO οταν ερχεται ο κουμπαρος.. (με κρασια, μην φανταστειτε τιποτα)

Ενταξει παω για επανατοποθετηση της ψυκτρας λοιπον. Δεν λεω να καει απλως ειναι καλυτερα να δουλευει χαμηλα.

Δημοσ.
Μπα δεν ηταν και τερατα θερμοκρασιας. Εκτος αν εννοεις τον 6000+ και τον 6400+ που ειχαν τερατωδες TDP.

Παντως καλα τα λες για τη παστα και παραλειψη μου.

δεν γκρίνιαζα σε σένα George αλλα στον φίλο μας που κάνει αλχημείες με τις pastes :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Καλα επιτηδες το κανεις? Ας ξαναμαναρωτησω λοιπονννννννννν:

Τη μετρηση της θερμοκρασιας πώς την κανεις?

Ελπιζω τωρα να το δεις.

Δημοσ.

Ναι αυτο για τις θερμοκρασιες ξεχασα να απαντησω. Ειμαι στο γραφειο παιδια ..ψυχραιμια

εχω κατεβασει απο το cpuid.com το προγραμματακι. Δεν θυμαμαι πως λεγεται. Βλεπεις min, max και current θερμοκρασια. Εκει μου δειχνει και ταχυτητα του ανεμιστηρα

Δημοσ.
Τη μετρηση της θερμοκρασιας πώς την κανεις?

Ελπιζω τωρα να το δεις.

φίλε δε βλέπω τί γράφεις, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερη γραμματοσειρά; ευχαριστώ

Δημοσ.

Τελικα το ρυθμιστη επρεπε να τον παρω απο την αρχη. Θα ειχα γλυτωσει και τον θορυβο ηδη :-|

Παντως και για ~2,5 ευρω μονο ως λυση, κακως δεν ηταν η πρωτη σου επιλογη :eek:

• Moderators
Δημοσ.

Χμ δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη διαθεσιμη.

Και οντως το ποστ ηταν λιγο επιθετικο, αλλα τι να κανω? Να βοηθησω προσπαθουσα ο καημενος, για να κανω μια ερωτηση ξανα και ξανα σημαινει οτι ειναι σημαντικη. Anyway...

Το max του hwmonitor ειναι σωστος τροπος μετρησης ;)

Οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
Παντως και για ~2,5 ευρω μονο ως λυση, κακως δεν ηταν η πρωτη σου επιλογη :eek:

φιλε μου εχεις απολυτο δικιο.καλα τα λες. η μαλακιασ ηαν δικια μου και.........και θα το βαλω για να υσηχασω απο τι φασαρια της 4670.

Το cooleraki του cpu μια χαρα ομως μου καθισε και μπαινει και σε phenom που σκεφτομαι μελλοντικα.

Δημοσ.

Μαγκες ευχαριστω για τη βοηθεια σας μεχρι τωρα. Ηταν πολυτιμη (και δεν κανω πλακα). Μου δωσατε πολλες ιδεες. Ευχαριστω πολυ ρε παιδια να ειστε καλα ολοι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ----------

Tη ξανατοποθετησες τελικα του cpu τη ψυκτρα?

Βαριεμαι να το κανω τωρα, και το ΣΚ εχω διαφορες υποχρεωσεις. Ευτυχως μου ανοιξατε τα ματια ρε μαγκες, καλα να ειστε.

θα προσπαθησω να την βαλω (αχχχχχχ) καλυτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...