Kleos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 α μπραβο για τετοια παιχνιδια αναφερομαι!Οποτε θα παω σε μια 5870 και θα αλλαξω και κουτακι!ακομα η τελικη συνθεση δεν ειναι ετοιμη καθως επεξεργαζομαι τις προτασεις σας!Το σιγουρο ειναι οτι ssd το θεωρω ακομα πολυ νωρις απλως φιλε σου λεω οτι το 98% των παιχνιδιων (που αξιζουν) παιζουν και με 5770στο φουλ..μονο το crysis και αλλα 3-4 το πολυ απο τα παιχνιδια που αξιζουν χρειαζονται 5870..... Αν τωρα παιρνεις τον υπολογιστη για να παιζεις ολα τα παιχνιδια που βγαινουν που το 90% ειναι μπουρδες τοτε θες 5870.. ΥΓ : παντως και 5970 να παρεις ολες οι καρτες μετα απο καποιους μηνες/χρονο/χρονια ειναι gtp
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 απλως φιλε σου λεω οτι το 98% των παιχνιδιων (που αξιζουν) παιζουν και με 5770στο φουλ..μονο το crysis και αλλα 3-4 το πολυ απο τα παιχνιδια που αξιζουν χρειαζονται 5870..... Αν τωρα παιρνεις τον υπολογιστη για να παιζεις ολα τα παιχνιδια που βγαινουν που το 90% ειναι μπουρδες τοτε θες 5870.. ΥΓ : παντως και 5970 να παρεις ολες οι καρτες μετα απο καποιους μηνες/χρονο/χρονια ειναι gtp Το αν ειναι μπουρδες ειναι υποκειμενικο 8εμα. Το τι αναγκες εχει οπως σωστα ειπες το ξερει αυτος. Και δεν νομιζω οτι πλεον παιζουν ολοι τα παιχνδια τους με msAA και αλλα φιλτρα full και καταλαβαινουν διαφορες...το πολυ πολυ να τα βαζουν για να λενε τι καρταρα εχω.
Kleos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 To θεμα ειναι οτι αυτος δε θα πετυχει τη δικια σου 5770 ...οι αλλες δεν αξιζουν . Εννοεις οτι λεω ψεμματα???? Οκ πες μου τοτε ΕΣΥ απο τα παιχνιδια που εχουν βγει τα τελευταια 2 χρονια απο τα παιχνιδια που αξιζουν αν υπαρχουν πανω απο 10-20 παιχνιδια που δεν τα παιζει η 5770 στο φουλ.... Για να μη ξαναμιλησω για το ποσο αθορυβη ειναι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ---------- Το αν ειναι μπουρδες ειναι υποκειμενικο 8εμα.Το τι αναγκες εχει οπως σωστα ειπες το ξερει αυτος. Και δεν νομιζω οτι πλεον παιζουν ολοι τα παιχνδια τους με msAA και αλλα φιλτρα full και καταλαβαινουν διαφορες...το πολυ πολυ να τα βαζουν για να λενε τι καρταρα εχω. συμφωνω απολυτως...εγω το μονο παιχνιδι που δε μπορεσα να παιξω στο φουλ με 5770 ηταν το Crysis..το επαιξα ομως με λιγες υποχωρησεις..ε και??γιατι φαινονται στο ματι αυτες οι διαφορες την ωρα που παιζεις??ισα για να υπερηφανευεσαι ειναι.. Τα λεμε αυριο παιδες
greenmachine Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πάντα υπάρχει και η παράμετρος της ανάλυσης απο το μonitor..Γιατί, οκ, εγώ με την ταπεινή μου 17άρα θα παίζω για τουλχ 2 χρόνια ακόμα τα παιχνίδια στο full (ή σχεδόν στο full) με την 4890..Αυτός που τρέχει σε 1920*1080 όμως θα έχει κολλήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.