Προς το περιεχόμενο

Joomla template δικαιώματα

papyraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω βρει κάποια templates με πληρωμή από τρίτους κατασκευαστές.

Το θέμα είναι ότι αυτά τα βρίσκω σε περιέργα site free για download.

Ήθελα να ρωτήσω τι νομικές επιπ΄τωσεις θα μπορούσα να έχω σε περίπτωση που με "τσακώσουν " από τις εταιρείες;

Δημοσ.

Θεωρητικά η κλεπταποδοχή οδηγεί σε πρόστιμα, δικαστήρια και φυλακή.

Αν πραγματικά ρωτάς αν να το κάνεις ή όχι ... δική σου επιλογή αν θα πάρεις το ρίσκο ή όχι.

Δημοσ.

Θεωρείς πιθανω δηλ. μια εταιρεία από την αμερική να κινήσει διαδικασία νομικών μέτρων κλπ εδώ στην ελλάδα;

Δημοσ.

Να ρωτήσώ κάτι άλλο. Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο web design δεν αγοράζουν ένα template μία φορά και το χρησιμοποιούν σε πολλές ιστοσελίδες?

Επισημαίνω ότι δεν είμαι υπέρ κάθε είδους πειρατικού υλικού.

Δημοσ.

Φυσικά, με παραλλαγές εννοείτε αλλά σε κάθε περίπτωση όταν αγοράζεις ένα template η εταιρεία που στο πουλάει σου διευκρινίζει σαφώς τι σου επιτρέπει και τι όχι

Δημοσ.
Να ρωτήσώ κάτι άλλο. Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο web design δεν αγοράζουν ένα template μία φορά και το χρησιμοποιούν σε πολλές ιστοσελίδες?

Επισημαίνω ότι δεν είμαι υπέρ κάθε είδους πειρατικού υλικού.

Ανάλογα την άδεια του template και ανάλογα την "εταιρία"

Δημοσ.

Συνήθως απαγορεύεται να αφαιρέσεις τον κώδικα που αναφέρει τον δημιουργό του.

Σε ορισμένα site η τιμή ενός template είναι διαφορετική ανάλογα με την άδεια. Είναι πιο οικονομική η άδεια για ένα site, μετά για έναν Developer, λίγο πιο ακριβά για μια εταιρεία και πάμε σε κάτι χιλιάδες ευρώ για αποκλειστική χρήση του template.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...