circadian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας! Αναδιοργανωση! Laptopaki του κουτιου 3 ημερων. Εκανε κανονικα την πρωτη φορτιση (8 ωρες και καλα). Σημερα το αφηνω λιγο μονο του και το βρισκω σβηστο, το αφησα αναμενο. Απο τα ledakia αναβει το Power αλλα οχι της μπαταριας. Παταω/Κουναω Mouse, power btn, space, escape ολα και δεν ξεκινουσε με τιποτα (για να μη μου πει κανεις hibernate). Πρωτο βημα Βγαζω μπαταρια, το βαζω μονο του στο ρευμα και ξεκιναει κανονικα. Δευτερο βημα Βαζω παλι μπαταρια το βαζω στο ρευμα και ξεκιναει κανονικα. εχει κανεις καμια ιδεα? κερναω μπυρα τις ηπια ειναι η αληθεια τις μπυρες να πνιξω τον πονο μου ...
basilis5 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 εγω προσπαθω να καταλαβω τι εχει το λαπτοπ αλλα δεν καταλαβαινω,οσες φορες και αν διαβασα το μηνυμα σου. οταν το λαπτοπ παρεις μπροιστα ειτε με μπαταρια ειτε χωρις,τα παραπανω κουμπια που λες δεν δουλευουν;
gs20309 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 δεν κατάλαβα λέξη απ ότι είπες και ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά εαν το πήρες από πλαίσιο έχεις δικαίωμα επιστροφής κ άμεσης αντικατάστασης χωρίς μου σου του, για 7ημέρες από την ημέρα αγοράς. τη μπύρα που ήταν να κεράσεις τελικά την ήπιες πριν γράψεις το μήνυμα?..
axaraktiristos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως από τις επιλογές ενέργειας … αν μείνει αχρησιμοποίητο για κάποιο χρονικό διάστημα σβήνει μόνο του ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.