pournaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μερικες αποριες με βαση την εν λογω κυματομορφη των "160 χρονων" Τι ακριβως εφαιξε το 1875, τι ακριβως εφταιξε το 1930 (περιπου), και γιατι μετα το 2000 η κυματομορφη αρχιζει παλι και κατεβαινει (πραγμα που δεν το δειχνουν ολοκληρο).
insomniaK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Θα απαντήσω και στον Praetorianos και στον Pournaras, με τον τρόπο που το βλέπω εγώ. Το σύστημα στο οποίο ανήκουμε είναι τόσο περίπλοκο που κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Για αυτό και πια οι κλιματολόγοι αρχίζουν να μιλούν για εξωτερικό παράγοντα, εννοώντας κάτι που δεν έχει καταγραφεί ξανά μέχρι σήμερα. Η ηλιακή δραστηριότητα που λέει ο Praetorianos θα μπορούσε να απαντήσει αυτό που ρωτάει ο Pournaras, και κάποιος αστροφυσικός θα έβρισκε επιχειρήματα να το στηρίξει, όμοια και κάποιος κοινωνιολόγος θα έβρισκε κάποια επιχειρήματα να στηρίξει πως ήμαστε σε κάποιο peak βιομηχανικών δραστηριοτήτων (+time lag) και πάει λέγοντας ανάλογα με το υπόβαθρο αυτού που θέτεις το ερώτημα. Αυτές οι παράλληλες μονοδιάστατες προσεγγίσεις δεν πρόκειται να απαντήσουν κανένα ερώτημα, για αυτό άλλωστε γίνεται και η σύσκεψη στην Κοπεγχάγη. Σκεφτείτε όμως ότι εκεί μαζεύονται τόσες πολλές και ετερόκλητες, που είναι πιθανό να εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς, που για να καταλήξουν σε κάτι ομόφωνα φτάνουν να αναφέρουν πως το συμπέρασμα τους είναι ότι υπάρχει κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχαν παρατηρήσει. Τα γεγονότα και τις μετρήσεις που διαβάζουμε σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο οπουδήποτε, είναι όλα αλήθεια, το σημείο που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη λογική μας είναι όταν προσπαθούν να τα εξηγήσουν, διότι κανείς δε μπορεί και δε διαθέτει την ευρύτητα των γνώσεων και η αντίληψη των πολύπλοκων μηχανισμών και κυρίως της αλληλεπίδρασης τους είναι, πιστεύω, αδύνατη για τον ανθρώπινο νου. Επομένως, αν μπορέσουμε να βρούμε ενώσουμε τις μονοδιάστατες απόψεις πιστεύω ότι θα πλησιάσουμε λιγουλάκι την αλήθεια.
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Όσο οι γρόθοι εδώ σπάνε βιτρίνες δίπλα στο σπίτι, τσεκάρετε αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ολοκληρωτικά αληθές, αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιστευτό παραμύθι από το επίσημο.
paschalia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Με την ευκαιρία, απλά να σημειώσω ότι περιμένουμε από τον ανταποκριτή του insomnia στην Κοπεγχάγη, Εωσφόρο Λουσιφερίδη, να μας μεταφέρει κλίμα και εντυπώσεις από τη σύνοδο. Απ'ευθείας μετάδοση δεν έκανες όμως επίσημε ανταποκριτά .
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Σιγά μην τρέχω στου διαόλου το κέρατο για απευθείας μετάδοση αυτής της παπαργιάς. Σε λίγο πρέπει να πάω για τσιγάρα και σκέφτομαι όλους τους καθυστερημένους με τα βαρέλια με τις φωτιές και τις ντουντούκες και τους τουρίστες που κάνουνε ποδήλατο για να ανάψουν τα λαμπάκια του δέντρου και αργκμπλιχ.
-nick- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 http://www.tvxs.gr/v27646 Την αντίδραση των ιερόδουλων της δανικής πρωτεύουσας προκάλεσε η κίνηση της δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου της πόλης να στείλουν επιστολές σε ξενοδοχεία και συμμετέχοντες στην επερχόμενη σύνοδο, ζητώντας τους να «είναι εγκρατείς» και να «μην αγοράσουν σεξ». Οι ιερόδουλες, σε απάντηση, προσφέρουν δωρεάν σεξ σε όποιον παρουσιάσει την επίμαχη επιστολή και την κάρτα συμμετοχής στη Σύνοδο.
paschalia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ε καλά βρε αδερφέ. Όντας κάτοικος Κοπεγχάγης,οτιδήποτε και να πεις που λαβαίνει χώρα εκεί,για μας εδώ,είναι απ'ευθείας. Δεν σημαίνει να πας να κατασκηνώσεις έξω από το κτήριο της Συνόδου.
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν έχουν χαζέψει εδώ πάνω ε. Τις προάλλες έκλεψαν ένα μεγάλο χάλκινο άγαλμα από μια εκκλησία εδώ και πήγανε και βάλανε επάνω στο βάθρο σήμερα μια αρκούδα από πάγο. Όποιος μου βρει μια χώρα χωρίς καθυστερημένους του δίνω την παρθένα κόρη μου.
frenzy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν έχουν χαζέψει εδώ πάνω ε. Τις προάλλες έκλεψαν ένα μεγάλο χάλκινο άγαλμα από μια εκκλησία εδώ και πήγανε και βάλανε επάνω στο βάθρο σήμερα μια αρκούδα από πάγο. Όποιος μου βρει μια χώρα χωρίς καθυστερημένους του δίνω την παρθένα κόρη μου. Τίποτα γύφτοι θα είναι, πουλάνε το χαλκό. Λείπουν και τίποτα καλώδια; Χώρα χωρίς καθυστερημένους δεν υπάρχει, αλλά στο Τέξας, έχουν ρίξει το όριο του IQ για να ορίζεσαι ως καθυστερημένος νομίζω κάτω από το 70. Tρανή απόδειξη πως οι Ινδιάνοι γαμούσαν βουβάλια.
-nick- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Χώρα χωρίς καθυστερημένους δεν υπάρχει, αλλά στο Τέξας, έχουν ρίξει το όριο του IQ για να ορίζεσαι ως καθυστερημένος νομίζω κάτω από το 70. Tρανή απόδειξη πως οι Ινδιάνοι γαμούσαν βουβάλια. Κατάπτυστη αμερικάνικη προπαγάνδα
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αχαχαχαχ χιονίζει δαιμονισμένα εδώ! Οι αρκούδες αντί να λιώνουνε θα πιάνουνε κι άλλο πάγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.