Προς το περιεχόμενο

100+ώρες θέρμανσης το Νοέμβριο???

loiterer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ο διαχειριστής μάς ενημέρωσε ότι τον προηγούμενο μήνα "κάψαμε"100+ώρες θέρμανσης,ενώ θυμάμαι καλά ότι ,αν και πολλές ώρες στο σπίτι, 1 ή 2 φορές άνοιξα τον θερμοστάτη και αυτό όχι για πολλές ώρες!Κατόπιν σύντομου ελέγχου-καλέσαμε γείτονα υδραυλικό- η ηλεκτροβάνα δεν έχει πρόβλημα.Έχω ακούσει ότι μπορούν να πειράξουν τους ωρομετρητές και αν λάβω υπόψη μου ότι στατιστικά τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα κοινόχρηστα τα πληρώνουμε εμείς και λίγοι άλλοι ένοικοι,ενώ τα ψηλότερα και πιο"κρύα"διαμερίσματα τα πιο λίγα,τί με συμβουλεύετε να κάνω?Να ανησυχώ? :fear:

Δημοσ.

Στο θέμα σου, δεν είναι απαραίτητο να έχει πειραχτεί ο ωρομετρητής, μπορεί απλά να είσαι εσύ λίγο πιο κρυουλιάρης από τους άλλους.!

Παράδειγμα εγώ καταναλώνω πολύ για θέρμανση ενώ ο ακριβώς από δίπλα πολύ λιγότερο, σταθερά.

Δημοσ.
Πρόσφατα ο διαχειριστής μάς ενημέρωσε ότι τον προηγούμενο μήνα "κάψαμε"100+ώρες θέρμανσης,ενώ θυμάμαι καλά ότι ,αν και πολλές ώρες στο σπίτι, 1 ή 2 φορές άνοιξα τον θερμοστάτη και αυτό όχι για πολλές ώρες!Κατόπιν σύντομου ελέγχου-καλέσαμε γείτονα υδραυλικό- η ηλεκτροβάνα δεν έχει πρόβλημα.Έχω ακούσει ότι μπορούν να πειράξουν τους ωρομετρητές και αν λάβω υπόψη μου ότι στατιστικά τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα κοινόχρηστα τα πληρώνουμε εμείς και λίγοι άλλοι ένοικοι,ενώ τα ψηλότερα και πιο"κρύα"διαμερίσματα τα πιο λίγα,τί με συμβουλεύετε να κάνω?Να ανησυχώ? :fear:

Λογικα τα μεχρι τωρα θα τα πληρωσεις.

Απο κει και περα αφου εχετε αυτονομη θερμανση και ξεχωριστους ωρομετρητες, απο δω και περα ανα τακτα χρονικα διαστηματα, και δυο φορες μεσα στη βδομαδα, ασχετες μερες, απλα και μονο για να τους τη σπασεις και να φυλαγονται, (αν βεβαια θεωρησουμε οτι σε κλεβουν) και θα ζητας να βλεπεις τον ωρομετρητη παρεα με το διαχειριστη η καποιους αλλους απο την πολυκατοικια, και θα εχεις συνεχη ενημερωση στο ποσες ωρες καις καθε φορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...