Arxidamos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 I see..δηλαδή είναι θέμα drivers των SATA.. Δοκίμασα και με USB όπως γράφω παραπάνω, αλλά δεν.. Δηλαδή πρέπει να φτιάξω δικιά μου εγκατάσταση με τους οδηγούς των SATA μέσα και να τα περάσω μετά στο stick (και αν πιάσει, αλλιώς floppy); @finn: θα το τσεκάρω, αν και δεν νομίζω να χει τέτοια επιλογή στο Bios.
pigeon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 οκ αν ξεκιναει το stick σου, κανε τα βηματα που σου λεει εδω: Install Windows XP on SATA without a Floppy (F6)
Arxidamos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ξεκινάει αλλά τρώω την ίδια Bsod πάλι. Οκ θα δω και με το nlite+τους οδηγούς που περιγράφει η σελίδα. Να ρωτήσω κάτι άλλο: οι οδηγοί για τα SATA, είναι αυτοί της Intel για τον ICH9R(αυτό το chipset φοράει το Laptop), η κάτι άλλο; Δυστυχώς η HP δεν δίνει τίποτα για ΧP, και πρέπει να πηγαίνω στην σελίδα της κάθε εταιρίας να τα βρίσκω.
TechnoState Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μπορίς ακόμη να δηλώσεις τον sata σαν pata στο bios και δε τρέχει κάστανο το έχω δοκιμάσει κ αυτό, αλλά δεν παίζει πάντα, ακόμα κ μετά απο bios update. Σαν κάτι να το κράτα κλειδωμένο, ενώ το αλλάζεις κ μετά save n exit μόλις ξαναμπείς, η αλλαγή είναι σαν να μην είχε γίνει. Σε phoenix και american megatrends σίγουρα μου έχει συμβεί πάντως.
Villis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πέρασα με το nlite τους sata drivers στα xp και τελικά κατάφερα και τα έβαλα κι εγω...
Arxidamos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πέρασα με το nlite τους sata drivers στα xp και τελικά κατάφερα και τα έβαλα κι εγω... Χαίρομαι που το ακούω φίλε Villis. Λογικά θα παίξει και σε μένα με αυτόν τον τρόπο, καθυστέρησα λόγω δουλειάς να το δοκιμάσω. Το θέμα είναι να βρω τους οδηγούς, δυστυχώς η ΗΡ δεν δίνει τίποτα στην σελίδα, οπότε πρέπει να ανατρέξω στην σελίδα της intel φαντάζομαι...Ποιούς όμως πρέπει να κατεβάσω;
pigeon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Για ριξε ενα βλεφαρο εδω INTEGRATE SATA DRIVERS WITH NLITE και ενα γρηγορο σ'αυτο το forum Integrate ICH9 SATA drivers on XP CD
Villis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Χαίρομαι που το ακούω φίλε Villis. Λογικά θα παίξει και σε μένα με αυτόν τον τρόπο, καθυστέρησα λόγω δουλειάς να το δοκιμάσω. Το θέμα είναι να βρω τους οδηγούς, δυστυχώς η ΗΡ δεν δίνει τίποτα στην σελίδα, οπότε πρέπει να ανατρέξω στην σελίδα της intel φαντάζομαι...Ποιούς όμως πρέπει να κατεβάσω; Κι εγώ hp έχω και τα κατέβασα από το site της intel. Οπότε κοίτα κι εσύ από εκεί... Εμέαν αυτά με βοήθησαν πάντως (αν κ μου φαινονται παρόμοια με αυτά που πόσταρε ο φίλος παραπάνω): http://maxeasyguide.blogspot.com/2008/04/preparations-for-winxp-installation-cd.html και http://maxeasyguide.blogspot.com/2008/04/extracting-sata-driver-from-their-exe.html
Arxidamos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη και πάλι για την καθυστέρηση μου να απαντήσω παίδες, το πρόβλημα τελικά λύθηκε χρησιμοποιώντας τους οδηγούς που postαρε ο φίλος Villis. Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.