Προς το περιεχόμενο

PC για GAMES μεχρι 850?

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το συγκρινεις με τα 450αρια enermax και corsair?

Σου εθιξα το asus και αρχησες τις ειρωνείες περι του ποτε επιασα εγω keyboard ? Μαπα το καρπουζι της asus σε σχεση με τα παραπανω .

φιλε δεν εκανα καπια συγκριση με τα παραπανω psu μην λεμε οτι θελουμε..

της ειρωνειες της ξεκινησες λεγοντας "Aπό πότε βγάζει η asus τροφοδοτικά ?"φιλε δεν ειμασται και πραμα χθεσινη..το ποτε εβγαλε η asus psu και γενικα πια ειναι η asus το ξερουν καλα παρα πολλοι απο εδω μεσα..εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ειναι ενα πολυ καλο psu,τωρα αν το θεωρεις εσυ μαπα ειναι δικαιωμα σου.

πληρoφοριακα θα σου ομως οτι εγω βαλει πολλα psu οπως heroichi,chieftec,thermalfake μεχρι και trust και μιλαω για οικονομικες σειρες.κανενα δεν με προδωσε εστω μια φορα,ουτε κιχ δεν κανανε σε μεγαλο φορτιο και δουλευουν μεχρι και τωρα αψογα.

μερικες φορες για να μην πω πολλες,στα review υπαρχουν συμφεροντα;)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Anyway ο χρόνος θα δείξει για το asus γιατί από ότι βλέπω θα έχει κανά 70άρι eficiency σε σχέση με το corsair που σου είχα δείξει που πιάνει 90άρια.

Προς το παρόν δεν θα έχει πρόβλημα αλλά να ξέρεις ότι όταν ένα psu με χαμηλό eficiency δουλεύει για πολύ καιρό στα "τέρματα" του κάποια στιγμή θα κάνει το μπουμ και δεν ξέρεις τι άλλο θα πάρει μαζί του.

και το Pc που φτιαχτηκε ποσα ζηταει?

Και τα 2 τροφοδοτικά σηκώνουν το σύστημα σου για τον απλούστατο λόγο ότι η 5770 δεν είναι καθόλου ενεργοβόρα κάρτα.

Τον λόγο που στα λέμε όλα τα παραπάνω διάβασε τον λίγο πιο πάνω στο ποστ μου.

:-)

Δημοσ.
Anyway ο χρόνος θα δείξει για το asus γιατί από ότι βλέπω θα έχει κανά 70άρι eficiency σε σχέση με το corsair που σου είχα δείξει που πιάνει 90άρια.

Προς το παρόν δεν θα έχει πρόβλημα αλλά να ξέρεις ότι όταν ένα psu με χαμηλό eficiency δουλεύει για πολύ καιρό στα "τέρματα" του κάποια στιγμή θα κάνει το μπουμ και δεν ξέρεις τι άλλο θα πάρει μαζί του.

Και τα 2 τροφοδοτικά σηκώνουν το σύστημα σου για τον απλούστατο λόγο ότι η 5770 δεν είναι καθόλου ενεργοβόρα κάρτα.

Τον λόγο που στα λέμε όλα τα παραπάνω διάβασε τον λίγο πιο πάνω στο ποστ μου.

:-)

αυγο δεν ητανε η κοτα το εκανε δλδ:lol:τωρα ερχεσαι στα λογια μου,την ουσια θα κοιτατε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...