Προς το περιεχόμενο

PC για GAMES μεχρι 850?

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

θελει ενα φιλαρακι να του φτιαξω ενα pc για games μεχρι 850.πιο κατω ναι,πιο πανω οχι:-)

στο παρελθων εχω φτιαξει 2-3 συστηματακια για φιλους αλλα τωρα εχω μεινει πισω 2-3 χρονια και σαφως εχουμε πολλες αλλαγες.διαβασα εδω διαφορα ποστ και εβγαλα ενα κουστουμακι και θα ηθελα την γνωμη σας για τυχων λαθη.

να τονισω οτι ολα θα τα παρω απο το eshop

20091201190918.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Άκυρη επιλογή στις μνήμες: Λίγη ποσότητα και υψηλός χρονισμός που δε θα σου δώσει τίποτα ιδιαίτερο. Τσέκαρε αυτές.

2. Αργός δίσκος για λειτουργικό. Προτίμησε αυτόν.

Γιατί αποκλειστικά e-shop;

Δημοσ.
1. Άκυρη επιλογή στις μνήμες: Λίγη ποσότητα και υψηλός χρονισμός που δε θα σου δώσει τίποτα ιδιαίτερο. Τσέκαρε αυτές.

2. Αργός δίσκος για λειτουργικό. Προτίμησε αυτόν.

Γιατί αποκλειστικά e-shop;

θα βαλω XP και επιδει ξερω οτι δεν διαβαζει 4BG μνημες διαλεξα τα 2GB.μετα ελεγα να βαλω 3GB αλλα δεν θα επαιζαν σε dual.λες να βαλω 3GB και ας μην ειναι dual?

ο δισκος ειναι σατα3?α καλα εμεινα πισω για τα καλα...

απο eshop γιατι εχει υποκαταστημα εδω που ειμαι

Δημοσ.

Κι εγώ με ΧΡ είμαι, αλλά θα πρότεινα 7 64μπιτα. Ειδικά σε τέτοιο σύστημα.

Όπως και να 'χει όμως, μη σκέφτεσαι τα limitations των ΧΡ 32bit, βάλε απ' την αρχή 4GB.

O δίσκος είναι SATA II (3Gb/s). Έχουν σκασομυτίσει βέβαια SATA III δίσκοι, αλλά είναι νωρίς ακόμη.

Δημοσ.

το παιδι θελει μονο XP αρα αυτα θα του βαλω,και εγω XP εχω σε ολα τα pc

το limitations που εχει βγαζει αχρηστο το 1γιγα και οταν παιζεις παιχνιδη?

Anubis13 θα παρω την οθονη που εχω στο κουστουμι

Δημοσ.
Το πιθανότερο είναι ότι θα παίξουν στα 1333MHz, κι ας είναι 1600άρες.

Με overclocking παίζουν πιο ψηλά afaik.

για πιο λογο θα παιξουν σαν 1333 αφου ειναι 1600?

o/c δεν θα παιξει πουθενα γιατι θα τρεχω...

Δημοσ.
θα πρότεινα amd 955+4gb ddr3 1600+5770 ή αν θες 5850.

εχει κολλημα με intel cpu και nvidia gpu,για να βαλει ati μονο που δεν τσακωθηκαμε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ----------

επιδει ανεβηκε το κοστος εκανα καποιες αλλαγες.εβγαλα το touchpoer600w και εβαλα ενα asus550w.θα αντεξει?

20091201214918.jpg

Δημοσ.

Υπάρχουν και 64βιτα XP και είναι και πολύ καλά.Για XP δηλαδή..:-D

Αι βάλτου του ανθρώπου 4gb ram και καλό είναι να πάρετε και εσύ και αυτός μια γενναία απόφαση να αλλάξετε λειτουργικό.Δύο βδομάδες συνήθεια είναι και μετά ούτε ζωγραφιστά δεν θα θέλεις να βλέπεις τα XP.

Δημοσ.

το παιδι δεν θα αλλαξει καρτα για τουλαχιστων 2 χρονια.του αρεσουν τα games αλλα δεν εχει τρελες απαιτησεις.δλδ και λιγο να κατεβασει αναλυσης η γραφηκα δεν εχει προβλημα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:39 ----------

μπα εγω δεν τα αλλαζω τα xp αν και τα 7 δεν τα εχω δοκιμασει.βαρεθηκα τα φορματ τοσα χρονια..το παλικαρι μου ειπε θελει χp,τωρα αν θελει τα 7 μετα εχει καλως.

4gb θα του βαλω.το τροφοδοτικο θα την παλεψει η να βαλω ενα 600?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...