Προς το περιεχόμενο

αγορα βιντεοκαμερας

AndroGhost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

θελω να αγορασω μια βιντεοκαμερα για να τραβαω διαφορες βλακειες οπως γενεθλια, ταξιδια, διακοπες, παρτυ κτλ

δε τη θελω για επαγγελματικη χρηση μονο με τα βασικα

ωστοσο εψαξα στο ιντερνετ και χαοθηκα λιγο. δινουν τοσα πολλα στοιχεια που δε ξερω τι κανει τι και τι εχει πιο πολυ σημασια.

αρχικα ειχα σκοπο να δωσω περιπου 100 ευρω αλλα απο οτι ειδα με 100 ευρω πολυ λιγα μοντελα κυκλοφορουν και δε ξερω αν ειναι εμπιστευσιμα οποτε υποθετω μπορω να ανεβασω το χρηματικο ποσο που προκειται να δωσω

οποτε αν μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες σχετικες πληροφοριες για να καταλαβω τα βασικα, η ακομα και να μου προτινει και καποια βιντεοκαμερα που πιστευει οτι θα με βολευε θα το εκτιμουσα.

επισης.

οσον αφορα τις μεταχειρισμενες καμερες εχετε καποια αποψη; ειναι ιδιας αποδοσης με αυτες που μολις εχουν αγοραστει; γενικως χαλανε ευκολα; ισως τελειωνει η μπαταρια και δεν αντικαθισταται; ρωταω επειδη εψαξα λιγο και σε ενα site δημοπρασιων και οι προσφορες του μου φανηκαν πιο ελκυστικες (μη φανταστειτε καμια super duper ευκαιρια) και σκεφτομαι αν ειναι να αγορασω μεταχειρισμενη.

γενικως οποια βοηθεια εχετε να μου δωσετε θα ηταν επιθυμητη

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...