Προς το περιεχόμενο

Αγορά PC

aris2134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω να κανω PC και είμαι ανάμεσα στις 2 παρακάτω επιλογές (Motherboard , CPU)

α) ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P5E3 PRO X48 1600 DDR3

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL CORE2 DUO E8500 3.16GHZ

ή

β)ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P7P55D LGA 1156 DDR3

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL CORE I5 2.66G 8MB I5-750

Αξίζει να επιλέξω τον 5πύρηνο η δεν θα διαφέρει σε απόδοση απο τον 2πύρηνο?

Θέλω αυτό που θα πάρω να ψιλοκρατήσει για κάποια χρόνια αλλα δεν θέλω να παρω Corei7 ακόμα!

Δημοσ.

Το "i5" δεν παραπέμπει σε 5 πυρήνες.

Την πρώτη επιλογή την έχεις ήδη διαγράψει απ' το μυαλό σου.

Πες μας σε τι εφαρμογές δουλεύεις, τι κάνεις με το pc, και πόσα διαθέτεις.

Δημοσ.

Το γνωρίζω οτι δεν παραπέμπει σε 5 πυρήνες..;)

Το PC θα χρησιμοποιηθεί πιο πολύ για games ιντερνετ ταινίες μιας και θα το παρω για τον αδερφό μου.. εγώ εχω και ευτυχώς δεν εχω ακόμα προβλημα:lol:. Θέλω να μου πείτε αν αξιζει η επιλογή επεξεργαστή Core i5 (ο 750 παντως δεν μου γεμιζει το ματι)η να μου προτείνετε καποιον αλλον ωστε το pc να μπορέσει να κρατήσει ανετα κάποια χρονάκια παραπάνω. Και ολα αυτα τα ρωτάω γιατι δεν ειναι σίγουρος αν αξιζει η αγορα μητρικής με socket 775 ή 1156... Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Άμα θέλεις περίμενε να πας σε i3.

Τι δεν σου γεμίζει το μάτι δηλαδή;:lol:

Πόσο χρονών είναι ο αδερφός σου;Έχει τίποτα τρελές απαιτήσεις ή να παίζει παιχνιδάκια θέλει;Πας και σε πιο οικονομικές λύσεις.Σίγουρα πάντως 165€ για διπύρηνο και παλιάς γενιάς ΔΕΝ ΠΑΣ.Βγάλε τελείως από το κεφάλι σου τον C2D.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά εντάξει κατέληξα στο να μην πάρω 2πύρηνο και θα πάω για κατι πιο καινούργιο.. με το καινούργιο socket 1156 κιόλας για να μαι μέσα!

Δημοσ.

Οχι θα κανω κανονικό σύστημα.. με ddr3 το ξέρω.

Θα διαθέσω απο 800 μεχρι και 1000 μαζί με οθόνη (Αλλα οθόνη εχει η 22' 150Ε) οποτε το κουτί να κανει καμια 850 το πολύ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...