koumos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα. Μπαινω στο θεμα καπακι. Εγκατεστησα τα win 7 ultimate x86 στο macbook μου με το bootcamp του leopard 10.6 Εδωσα 50GB στο partition και ολα comple. Βαζω το cd του leopard για το install των drivers και δυτυχως δε μου βρισκει οδηγους για την Airport...Δε μπορω δηλαδη να συνδεθω σε wifi... Στο device manager φαινεται σαν "Other Devices->Network Controller" αλλα δεν υπαρχουν καπου drivers γι αυτο... Δοκιμασα manually να του πω να ψαξει στο dvd του 10.6 αλλα τιποτα. Στο support της Apple κατεβασα αυτο http://support.apple.com/kb/DL967 αλλα δεν εκινει καν. Με διπλο κλικ τιποτα. Run as admin το ιδιο...Πως θα μαθω ποιο bootcamp εχω? Κανεις αλλος αυτο το προβλημα?? Οποιος εχει καμια ιδεα ας βοηθησει παρακαλω γιατι ειλικρινα καιγομαι....πρεπει να κανω τελειωσω τη διπλωματικη μου... Ευχαριστω θερμα οποιους ασχοληθουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 1oν χρησιμοποιείς τους drivers από το dvd με το οποίο ήρθε το mac σου; Δεν πιστεύω να έβαλες το dvd από κάνα retail leopard; 2ον Το airport είναι από broadcom. Συγκεκριμένα στο system profiler λέει: Firmware Version: Broadcom BCM43xx 1.0 (5.10.91.19) στο δικό μου mbp, αλλά έχω την προγούμενη γενιά. Για κοίτα στην Broadcom μπας και βρεις καμιά άκρη! Εμένα πάντως τα Vista 64 παίζουν μια χαρά! 3oν Χμμμ δεν πιστεύω να έχεις κάνει κάνα μπέρδεμα και να προσπαθείς να βάλεις 64 bit drivers σε 32 bit σύστημα; Είπες ότι έβαλες τα x86 που σημαίνει 32 bit. Δεν πιστεύω να μπερδεύτηκες εδώ;;;; 4ον Δοκίμασες τους drivers για Vista 32? Μπας και.... φανείς τυχερός; (Αν όντως έβαλες 7 32 bit) Δυστυχώς δεν έχω βάλει ακόμα τα 7 και δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ixthy ευχαριστω για την αμεση απαντηση... 1) φυσικα τους drivers απο το DVD του mac...δεν εχω βρει κατι αλλο ακομα... 3) οι drivers einai 32bit. 4) δοκιμασα για vista 32 αλλα τιποτα... 2) σιγουρα ειναι το broadcom?? Εισαι ΘΕΟΣ!! νομιζα οτι ηταν atheros...!! Δουλεψε με drivers για XP παρακαλω, που τους ειχε μεσα το DVD του leopard...! Ευχαριστω ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 2) σιγουρα ειναι το broadcom?? Εισαι ΘΕΟΣ!! νομιζα οτι ηταν atheros...!! Δουλεψε με drivers για XP παρακαλω, που τους ειχε μεσα το DVD του leopard...! Ευχαριστω ξανα. Δεν ειναι και η καλυτερη τακτικη... Αν στο μελλον αρχισουν τα προβληματα, μην αρχιζεις να κατηγορεις την "κακια" ms. Υ.Γ.: Γιατι δεν εβαλες 64bit windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Να σου πω την αληθεια , ρωτησα σε ενα αλλο thread και δε μου απαντησε κανεις αν μπορω να βαλω 64bit ΟS. Εγραφε και το Bootcamp μολις το εκκινησα οτι μπορω να βαλω 32bit ΧP ή Vista...οποτε 32... Τη δουλεια μου θα κανω και μετα δε θα τα χρησιμοποιω τα παραθυρια.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:53 ---------- Επισης αλλη απορια που μου ρθε τωρα..Μπορω να βαλω προγραμματα που διαβαζουν εικονες .iso Κλπ οπως το ALcohol? Θα εχω καποιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 [/color]Επισης αλλη απορια που μου ρθε τωρα..Μπορω να βαλω προγραμματα που διαβαζουν εικονες .iso Κλπ οπως το ALcohol? Θα εχω καποιο προβλημα? Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 [/color]Επισης αλλη απορια που μου ρθε τωρα..Μπορω να βαλω προγραμματα που διαβαζουν εικονες .iso Κλπ οπως το ALcohol? Θα εχω καποιο προβλημα? Γιατι δεν δοκιμαεις κανενα αντιστοιχο δωρεαν? Πχ Daemons tools lite, magic disc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Α μαλλον καταλαβατε λαθος...Να βαλω τετοιο προγραμμα στα windows εννοω. (Και φυσικα δωρεαν..) Λογικα θα δουλευει μια χαρα τωρα που το ξανασκεφτομαι, γιατι να μη δουλευει αλλωστε εφοσον ειμαι σε διαφορετικο partition απο το Mac OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, όταν δουλεύεις bootcamp είναι σα να έχεις ένα κανονικό pc. Δεν υπάρχει κάποιου είδους emulation! Οπότε μπορείς να κάνεις ότι θες! Το μόνο που σε περιορίζει είναι η δύναμη του harware σου. Ξαναλέω: Το bootcamp δεν είναι virtual machine. Είναι σα να έχεις ένα κανονικότατο pc! Αυτό φυσικά σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις ό,τι drivers θες, αρκεί να ξέρεις την κατασκευάστρια εταιρεία και το μοντέλο του περιφερειακού για το οποίο ενδιαφέρεσαι! Μη ρωτάς εμένα αν έχεις broadcom. Πήγαινε: Πάνω αριστερά στο μήλο -> About this mac -> More Info... -> Network -> Airport και δες μόνος σου... Προφανώς από το More Info... βλέπεις τα πάντα όλα!!! Άμα σου δουλεύουν οι drivers των xp άστους. Αλλά δες μήπως έχει κυκλοφορήσει κάνα driver η broadcom για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχεις. Όπου μπορείς να βάζεις τους τελευταίους drivers των κατασκευαστών και να μη βασίζεσαι μόνο στο bootcamp. Αυτό ισχύει ειδικά για τις κάρτες των γραφικών, όπου οι drivers του bootcamp είναι συνήθως άθλιοι! Βάλε drivers απ' ευθείας από nvidia και τέλος! Y.Γ. Χμμ εσύ πρέπει να έχεις motherboard κάποιο nForce chipset από nvidia. Γιατί δε δvers του μοβοοκιμάζεις να εγκαταστήσεις τους drivers του enforce? Συνήθως οι drivers του mobo περιλαμβάνουν τα πάντα που υπάρχουν πάνω στο mobo. Ίσως αυτό να σου λύσει το airport problem. Όμως μην κάνεις πολλά πειράματα. Άμα σου δουλεύει τώρα το εργαλείο και το χρειάζεσαι, άστο έτσι μέχρι να ξελασκάρεις και μετά κάνε ότι πείραμα θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Yeap καταλαβα πλεον τι παιζει με το bootcamp... Προς το παρον οι drivers για τα XP του Airport δουλευουν αριστα. Οποτε δε θα μπω στη διαδικασια να τους πειραξω... Μολις τελειωσω με τις δουλειες μου τοτε θα αρχισει το ψαξιμο.. Και ναι εχει nforce chipset απο nvidia και εχω εγκαταστησει κανονικα ολους τους drivers για αυτο. Στο dvd του mac OS εχει 3 drivers για το broadcom. Vista32,Vista64 και XP. Μονο με των XP καταφερα να το κανω να δουλεψει και ειμαι οκ τωρα οπως ειπα. Thnx. ΥΓ: Παντως το μηχανακι ειναι ταχυτατο. Δεν το περιμενα να εχει τετοια αποδοση για φορητος. Καλυτερα τελικα που δεν εδωσα τα παραπνω λεφτα για το Macbook Pro εφοσον αυτο με υπερκαλυπτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Yeap καταλαβα πλεον τι παιζει με το bootcamp... Προς το παρον οι drivers για τα XP του Airport δουλευουν αριστα. Οποτε δε θα μπω στη διαδικασια να τους πειραξω... Μολις τελειωσω με τις δουλειες μου τοτε θα αρχισει το ψαξιμο.. Και ναι εχει nforce chipset απο nvidia και εχω εγκαταστησει κανονικα ολους τους drivers για αυτο. Στο dvd του mac OS εχει 3 drivers για το broadcom. Vista32,Vista64 και XP. Μονο με των XP καταφερα να το κανω να δουλεψει και ειμαι οκ τωρα οπως ειπα. Thnx. ΥΓ: Παντως το μηχανακι ειναι ταχυτατο. Δεν το περιμενα να εχει τετοια αποδοση για φορητος. Καλυτερα τελικα που δεν εδωσα τα παραπνω λεφτα για το Macbook Pro εφοσον αυτο με υπερκαλυπτει sssssssssssss μη σε ακούσει ο haHA μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 sssssssssssss μη σε ακούσει ο haHA μόνο! :lol: Πηρε δωρο την καμερουλα, μια χαρα!! (ετσι κι αλλιως το macbook pro δεν θα ηταν πιο γρηγορο-που δεν εχει και πολυ νοημα οπως ειδε κ ο φιλος, αλλα καλουδια θα ειχε, αλλα δεν θα ειχε την καμερα δωρο!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 όπως τα λες, το σημαντικό είναι να μένουμε ευχαριστημένοι απο την αγορά μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.