george69 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν ακούστε τί μου συνέβη και θα σας παρακαλούσα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε!! Έβαλα σε ένα DVD 3 ταινίες DivX με ενσωματωμένους υπότιτλους από το AVIAddXSubs (κάθε ταινία ένα αρχείο DivX , που εμπεριέχει τους υπότιτλους) και το έδωσα στο θείο μου για να τα δει στο Pioneer DVD Player του, το οποίο είναι σχετικά καινούριο έχει θύρα HDMI, αλλά όχι USB! Ε, λοιπόν που λέτε δεν τους έβγαζε τους υπότιτλους.....Χτυπούσα το κεφάλι να καταλάβω το λόγο, αλλά δεν μπορούσα! Υποτίθεται ότι το AVIAddXSubs έγινε για αυτόν ακριβώς το λόγο- δηλ. να δείχνει τους υπότιτλους σε DVD Playerς που δεν έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων από αρχείο *.srt Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τί συνέβη και ενώ έπαιζε η ταινία δεν έδειχνε τους υπότιτλους??
christos.p25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 1ον) πρέπει να υποστηρίζει DivX το dvdplayer, 2ον) πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι subtitles στο τηλεκοντρολ του dvdplayer για να διαλέξεις τους υπότιτλους όπως και σε ένα απλό DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.