ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Η φορτωμενοι ειναι και κανουν τις κινεζες ειτε εχουν θεσει λαθος προτεραιοτητες ειτε ειναι καθυστερημενοι .( πολυ συχνα και τα 3 με μεγαλυτερο ποσοστο τα 2 τελευταια) Δεν αντιλεγω αλλα σε περιοδο εορτων και η κουτση Μαρια θα βρει κανενα φραγκο για να παει και αυτη μπουζουκια γιατι γι αυτο μιλαμε, για γιορτες.
vision Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αναφέρομαι στην γελοία εμπορευματοποίηση της όλης περιόδου(όχι πως είναι άλλος ο σκοπός της) Λοιπόν, έχουν αρχίσει και μου τη σπάνε κάθε χρόνο και πιο πολύ και ο λόγος είναι οτι κάθε χρόνια ΟΛΟ και πιο νωρίς ξεφυτρώνουν τα κωλομάγαζα με τα στολίδια και ΟΛΟ και πιο νωρίς στολίζουμε.Ξεκινάνε από μέσα Νοεμβρίου τους στολισμούς,έχουμε καταντήσει χειρότεροι και από τους εφευρέτες του όλου σκηνικού τα αμερικανάκια. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ τη ζωή μου όταν διαρκούν 2 ΜΗΝΕΣ οι στολισμοί.Χάνεται η όλη μαγεία της περιόδου και καταντάει τόσο βαρετό όσο ναρκοληπτικος καλόγερος που παρακολουθεί το κανάλι 4 ευρώ. Για άλλη μια φορά τα ΔΙΠΟΔΑ του μάρκετιγκ έπιασαν μια γιορτινή περίοδο και τη φορνίκευσαν όχι μόνο από τα αυτιά, αλλά και τους πόρους του δέρματος! Όλα μέσα! Ειλικρινά με κόβω να βάζω φωτιά την επόμενη χρονιά στο πρώτο κωλομάγαζο που θα δω να ξεφυτρώνει στα τέλη ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! Έλεος ΟΧΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Είναι ΣΙΧΑΜΑ.Καταντάει ΒΑΡΕΤΟ :eek: Πέστα ρε μεγάλε. Σε 5-6 χρόνια θα έχουμε και από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κάθε δωμάτιο...και θα σουβλίζουμε και αρνάκι το Δεκέμβρη (θα συμπίπτουν χριστούγεννα και πάσχα)...έλα μωρέ 3-4 μήνες διαφορά τι είναι... 2 εβδομάδες ναι, 2 μήνες όχι.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πως φενεται αυτος που δεν εχει μαγαζι και δεν μπορει να μπει σε αυτη τη λογικη. Λοιπον να σου πω οτι -λιγοι- (ελαχιστοι να πω καλυτερα) που κανουν κατι τετοιο τοσο νωρις. Το προβλημα ειναι οτι αυτα τα μαγαζια προτιμουνται απο τους πελατες γιατι διαθετουν ποιο ανεβασμενη ατμοσφαιρα. Ετσι σιγα σιγα ξεφυτρωνουν και αλλα μαγαζια στολισμενα (για να εχουν και αυτα αυξημενη πελατεια) και αναγκαστηκα παιρνει η μπαλα και τους υπολοιπους. Λες εγω να γουσταρα να φαω ενα ολοκληρο ΣΚ για να προλαβω να "διακοσμησω" το καταστημα του πατερα μου 2 μηνες πριν? Αναγκαιο κακο ειναι φιλος. Μην σνομπαρεις λοιπον και αμεσως λες οτι αυτο γινεται επιτηδες. Δυστυχως οι λιγοι σε αυτην την περιπτωση παρασυρουν τους πολλους γιατι πολυ απλα εσεις σαν πελατες προτιματε τα στολισμενα μαγαζια. Ειδικα οι γυναικες κατα συντριπτικη πλειοψηφια.
tolis_01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει, ειδικά οι φοιτητές που γεμίζουν τα σκυλάδικα κάθε χριστούγεννα με κανα 20άρι πάνε, μέσω εκδηλώσεων των παρατάξεων. Αν είναι έτσι ο πλούτος εγώ είμαι εκατομμυριούχος
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει, ειδικά οι φοιτητές που γεμίζουν τα σκυλάδικα κάθε χριστούγεννα με κανα 20άρι πάνε, μέσω εκδηλώσεων των παρατάξεων. Αν είναι έτσι ο πλούτος εγώ είμαι εκατομμυριούχος Ναι μόνο που το μεγαλύτερο ποσοστό των μπουζουκολάγνων δεν είναι φοιτητές.Είναι φτωχοί μεροκαματιάρηδες που "πεινάνε" αλλά προτιμάνε να μην έχουν να πληρώσουν για θέρμανση παρά να στερηθούν τα ουρλιαχτά. ontopic τώρα. Επειδή παρεξηγήθηκα από τους περισσότερους οτι δε μου αρέσει το κλίμα των γιορτών, κάνετε μεγάλο λάθος.Μου αρέσει και πολύ μάλιστα. Αυτό που δε μου αρέσει είναι να γίνονται όλα ετεροχρονισμένα και κρατάει όλο αυτό για δύο (!) μήνες. Δηλαδή θα ήταν τόσο περίεργο να στολίζουμε κατά τις 17 δεκέμβρή (αντί για νοέμβρη) και να ξεστολίζουμε στις 8 ιανουρίου όπως γινόταν πριν από μια δεκαετία;
Alchemist` Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αναφέρομαι στην γελοία εμπορευματοποίηση της όλης περιόδου(όχι πως είναι άλλος ο σκοπός της) Λοιπόν, έχουν αρχίσει και μου τη σπάνε κάθε χρόνο και πιο πολύ και ο λόγος είναι οτι κάθε χρόνια ΟΛΟ και πιο νωρίς ξεφυτρώνουν τα κωλομάγαζα με τα στολίδια και ΟΛΟ και πιο νωρίς στολίζουμε.Ξεκινάνε από μέσα Νοεμβρίου τους στολισμούς,έχουμε καταντήσει χειρότεροι και από τους εφευρέτες του όλου σκηνικού τα αμερικανάκια. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ τη ζωή μου όταν διαρκούν 2 ΜΗΝΕΣ οι στολισμοί.Χάνεται η όλη μαγεία της περιόδου και καταντάει τόσο βαρετό όσο ναρκοληπτικος καλόγερος που παρακολουθεί το κανάλι 4 ευρώ. Για άλλη μια φορά τα ΔΙΠΟΔΑ του μάρκετιγκ έπιασαν μια γιορτινή περίοδο και τη φορνίκευσαν όχι μόνο από τα αυτιά, αλλά και τους πόρους του δέρματος! Όλα μέσα! Ειλικρινά με κόβω να βάζω φωτιά την επόμενη χρονιά στο πρώτο κωλομάγαζο που θα δω να ξεφυτρώνει στα τέλη ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! Έλεος ΟΧΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Είναι ΣΙΧΑΜΑ.Καταντάει ΒΑΡΕΤΟ :eek: De@th L0rd has been succesfully enchanted to +99 De@th L0rd ! Μαζί σου m8... Βάλτε τέλος σ' αυτή τη χαζομάρα!!!
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ναι μόνο που το μεγαλύτερο ποσοστό των μπουζουκολάγνων δεν είναι φοιτητές.Είναι φτωχοί μεροκαματιάρηδες που "πεινάνε" αλλά προτιμάνε να μην έχουν να πληρώσουν για θέρμανση παρά να στερηθούν τα ουρλιαχτά. ontopic τώρα. Επειδή παρεξηγήθηκα από τους περισσότερους οτι δε μου αρέσει το κλίμα των γιορτών, κάνετε μεγάλο λάθος.Μου αρέσει και πολύ μάλιστα. Αυτό που δε μου αρέσει είναι να γίνονται όλα ετεροχρονισμένα και κρατάει όλο αυτό για δύο (!) μήνες. Δηλαδή θα ήταν τόσο περίεργο να στολίζουμε κατά τις 17 δεκέμβρή (αντί για νοέμβρη) και να ξεστολίζουμε στις 8 ιανουρίου όπως γινόταν πριν από μια δεκαετία; Μαζι σου.... Κανε πως το λες τωρα και στο αγοραστικο κοινο που προτιμαει να πηγαινει στα στολισμενα μαγαζια απο -τωρα- να δουμε τι απαντηση θα λαβεις.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Η μάζα έχει πάντα δίκιο. Η μάζα θα είναι πάντα μάζα.Η δύναμη βρίσκεται στους λίγους κ όχι στους πολλούς....
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Η μάζα θα είναι πάντα μάζα.Η δύναμη βρίσκεται στους λίγους κ όχι στους πολλούς.... Στη περιπτωση μας ομως η μαζα προτιμησε τους λιγους (που εκαναν πρωτοι τη διακοσμηση) και μετα η εμπορικη μαζα ακολουθησε τους λιγους αναγκαστικα που σημαινει οτι στην περιπτωση μας η μαζα εχει την δυναμη (την αγοραστικη) γιατι αυτος ειναι και σκοπος. Η πωληση. Οποιος παλι θελει μπορει ανετα να φτιαξει ενα δικο του μαγαζι και να ΜΗΝ πρωβει να στολισει το μαγαζι του πριν τις 15 Δεκεμβρη ετσι για "αντιδραση" ρε παιδι μου και ενω ολοι οι αλλοι θα το κανουν γυρω του. Πειτε μου μετα τι τζιρους ειχατε οι ΟΧΙ στολισμενοι στα καταστηματα σας. Go on.....ειναι τοσο ευκολο.....
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έτσι κι αλλιώς ποτέ δε ψωνίζω στις γιορτές.Πάντα περιμένω τις εκπτώσεις.Το πάθημα έγινε μάθημα.Και δε μίλησα ποτέ για στολισμένα καταστήματα.Μίλησα για τα μαγαζιά που πουλάνε στολίδια,και τον απλό κόσμο που στολίζει από μέσα Νοεμβρίου.Ενώ πρίν 10 χρόνια περίμενε μια βδομάδα πριν τα χριστούγεννα.
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Απο την αλλη βεβαια, αρκετοι στολιζουν γιατι τους αρεσει το χριστουγεννιατικο mood. Βλεπεις σπιτια στολισμενα για 2 μηνες γιατι ακομα και υποσυνειδητα εχουν συνδεσει αυτην την περιοδο με χαρουμενες παιδικες αναμνησεις. Οποτε στολιζοντας, τους ανεβαινει η διαθεση ωστε να αντιμετωπισουν την οχι και τοσο ομορφη πραγματικοτητα. Το παραπανω το καταλαβαινω απολυτα. Το οτι βλεπω Αγιο Βασιλη στην τηλεοραση απο τον Νοεμβρη, μου γυρναει λιγο τα εντερα.
Apoll Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κανείς σας δεν έχει ζήσει στην Αγγλία, που η Χριστουγεννιάτικη περίοδο στα μαγαζιά ξεκινά από την Τρίτη μετά την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου (που είναι αργία)!!! Εδώ να δεις τρέλα, όταν έχουν στείλει τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες από Οκτώβριο και μέχρι τέλους Νοεμβρίου έχουν κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια για το τραπέζι!! Για να μην αναφέρω τα δώρα που είναι έτοιμα πακεταρισμένα απο μέσα Οκτωβρίου. Και φυσικά με το που μπαίνει ο Ιούλιος το μόνο που ακούς είναι η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα!!!! Αφήστε που σε πολλούς ξεκινά από την επομένη των Χριστουγέννων, σαν την πρώην πεθερά μου. "Madness" τους λέω αλλά μάταια. Έτσι έχουν συνηθήσει δεκαετίες τώρα. Αλλά έτσι δεν κάνουν οι Έλληνες για το Πάσχα;;;;;;;
Alchemist` Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οποιος παλι θελει μπορει ανετα να φτιαξει ενα δικο του μαγαζι και να ΜΗΝ πρωβει να στολισει το μαγαζι του πριν τις 15 Δεκεμβρη ετσι για "αντιδραση" ρε παιδι μου και ενω ολοι οι αλλοι θα το κανουν γυρω του. Πειτε μου μετα τι τζιρους ειχατε οι ΟΧΙ στολισμενοι στα καταστηματα σας. Go on.....ειναι τοσο ευκολο..... Δεν έχω κάποιο κατάστημα δυστηχώς για να το επιχειρήσω... Πάντως εγώ δεν θα το στόλιζα πριν τις 20 Δεκέμβρη, και αντ' αυτού θα κρέμαγα μια ταμπέλα που θα έγραφε "Τα χριστούγεννα είναι στις 25 Δεκεμβρίου, ο στολισμός του καταστήματος θα γίνει στις 20 του μηνός για ευνόητους λόγους!!!" ... Θα τραβούσε (θέλω να) πιστεύω περισσότερο κόσμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.