Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννα -Μήπως το έχουμε παραξηλώσει λίγο;;;;

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Ρε παλικαρι ο κοσμος πειναει και κανει κρα για κανεναν πελατη στο μαγαζι του μεσα (που να αγοραζει και οχι να κοιταει σα χανος). Αν το κανουν μερικοι να ξεκινουν νωρις και βλεπουν διαφορα τοτε ειναι απολυτα λογικο να το κανουν σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι. Αμα δεν εχει μαγαζι ο ανθρωπος που να ξερει?

Οντως, ας δουλεψουμε και εμεις λιγακι! Η αληθεια βεβαια ειναι πως εχουν στολιστει πολυ νωρις φετος τα καταστηματα και μαλλον θα κουραστει νωρις η χριστουγεννιατικη βιτρινα. Προσωπικα στολισα διοτι ολα τα καταστηματα τριγυρω εχουν στολισει οποτε με πηρε και εμενα η μπαλα και ας ημουν κατα του να στολιζεις τοσο νωρις.

Δημοσ.

Ειλικρινά με κόβω να βάζω φωτιά την επόμενη χρονιά στο πρώτο κωλομάγαζο που θα δω να ξεφυτρώνει στα τέλη ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Γιατί όχι και φέτο :lol::lol::lol::lol:

Έλα κρυφοσύντροφε ...να σου ..ψουψουψου;):mrgreen:

Δημοσ.
Μη τρελένεστε.

Φτιάξανε 5 γιορτές δε γαμείς, ας τις γιορτάσουμε. Συγκεκριμένα τα χριστούγεννα μπορεί να είναι και μια καλή αφορμή για να μαζευτεί το συγγενολόϊ για μάσα, δεν είναι και τόσο τραγικό.

Με την ίδια λογική να καταργήσουν και το october fest. Δε πάει έτσι ρε νταξ' κούλ.

Ποιός μίλησε για κατάργηση; Ούτε για να μη γιορτάσουμε είπα.Το να γιορτάζουμε κάτι που είναι στις 25 δεκεμβρίου περισσότερο από μήνα πρίν μέχρι και 2 βδομάδες αφού γίνει,κοντά 2μηνο δηλαδή ,καταντάει αηδία,δεν είναι πια ξεχωριστό πως το λένε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ----------

Θέλω κι εγώ σκούφο στο αβαταρ!!!

Και ναι μου αρέσει απίστευτα να στολίζουμε νωρίς!

Άντε και πασχαλιάτικά αυγολάγουδερά στις κολώνες από τις 3 μαρτίου τότε :X

Δημοσ.
Θέλω κι εγώ σκούφο στο αβαταρ!!!

Και ναι μου αρέσει απίστευτα να στολίζουμε νωρίς!

sorry για το οφ τόπικιδιον.

vaso7

alucardforumalucardtuxe.png

de@th lord: κάποιες, αρκετές πιστεύω, επιχειρήσεις, στηρίζονται στο πνεύμα καταναλωτισμού που οι γιορτές δημιουργούν.

Έτσι, όταν ένας μαγαζάτορας (όχι απαραίτητα ο δικός μας) κάνει την αρχή και στολίζει τη βιτρίνα του, οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν (go with the flow).

Δες το σαν απαράβατο κανόνα.

Επίσης, όταν ο κάθε μαγαζάτορας παραλαμβάνει το χειμερινό εμπόρευμα του, το οποίο σκοπεύει να έχει πουλήσει όσο δεν πάει άλλο μέχρι το πέρας των γιορτών (γιατί αμέσως μετά ξεκινούν εκπτώσεις), δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση.

Εσένα και σε πολλούς άλλους μπορεί αυτό να μην αρέσει, κάτι που είναι σεβαστό. Όμως, μπροστά στο βωμό πρώτα των υποχρεώσεων και μετά του κέρδους, τα πάντα όλα, τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.
Και γενικά νομίζω τα μπουζούκια πάλι ΑΔΕΙΑ θα είναι από την πείνα στις γιορτές ε.

ρε ναι ο Ελληνας να πουμε ψοφαει της πεινας συνεχως και ειτε για καφε θα ειναι ειτε μπουζουκια θα ειναι ειτε γλυφαδα θα ειναι σενιαρισμενος γκομενοτσαρκα με εθνοκας δωρο απο τη μαμακα που παει λαικη για να γλιτωσει τα φραγκοδιφραγκα και βγαινει στα καναλια να παραπονεθει οτι το αρνι φετος εχει 0,23 λεπτα παραπανω απο περσι ...ξεφτιλες ...ακομα και τα μαγαζια με τις μπαλες και τα λαμπιονια γεματα ειναι καθε χρονο απο πιπιτσες και πιπιτσους που τους κοβεται η ορεξη και η πεινα οταν το δεντρο ειναι τιγκα στα σβαροβσκι ,το γκαραζ εχει 3 αμαξια και ενα σουιβι για το σ/κ, ο γιος κυκλοφοραει δαπιτισα ,και η κορη στολιζεται μπας και την πηδ**** κανας φανταρος..

Δημοσ.
Μια χαρά παχύσαρκους σαν τα αμερικανάκια τους βλέπω τους Έλληνες όμως.Και με 17 αυτοκίνητα ο καθένας ανα σπίτι. Και να πεινάνε στη πράξη άλλα δείχνουν.

Σε ποιο σημειο της Ελλαδας γινεται αυτο ακριβως? Γιατι εγω ξερω μονο συγκεκριμενες περιοχες και ανθρωπους που κανουν καταληψη σε εκεινες τις περιοχες (αφου μονο αυτοι μπορουν οικονομικα να μεινουν εκει). Γενικα αυτο που λες σιγουρα δεν ισχυει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:40 ----------

Και γενικά νομίζω τα μπουζούκια πάλι ΑΔΕΙΑ θα είναι από την πείνα στις γιορτές ε.

Αυτο δε σημαινει οτι μιλαμε και για φραγκατους.

Δημοσ.
Αυτο δε σημαινει οτι μιλαμε και για φραγκατους.

Η φορτωμενοι ειναι και κανουν τις κινεζες ειτε εχουν θεσει λαθος προτεραιοτητες ειτε ειναι καθυστερημενοι .( πολυ συχνα και τα 3 με μεγαλυτερο ποσοστο τα 2 τελευταια)

Δημοσ.
Αναφέρομαι στην γελοία εμπορευματοποίηση της όλης περιόδου(όχι πως είναι άλλος ο σκοπός της)

Λοιπόν, έχουν αρχίσει και μου τη σπάνε κάθε χρόνο και πιο πολύ και ο λόγος είναι οτι κάθε χρόνια ΟΛΟ και πιο νωρίς ξεφυτρώνουν τα κωλομάγαζα με τα στολίδια και ΟΛΟ και πιο νωρίς στολίζουμε.Ξεκινάνε από μέσα Νοεμβρίου τους στολισμούς,έχουμε καταντήσει χειρότεροι και από τους εφευρέτες του όλου σκηνικού τα αμερικανάκια.

Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ τη ζωή μου όταν διαρκούν 2 ΜΗΝΕΣ οι στολισμοί.Χάνεται η όλη μαγεία της περιόδου και καταντάει τόσο βαρετό όσο ναρκοληπτικος καλόγερος που παρακολουθεί το κανάλι 4 ευρώ. Για άλλη μια φορά τα ΔΙΠΟΔΑ του μάρκετιγκ έπιασαν μια γιορτινή περίοδο και τη φορνίκευσαν όχι μόνο από τα αυτιά, αλλά και τους πόρους του δέρματος! Όλα μέσα!

Ειλικρινά με κόβω να βάζω φωτιά την επόμενη χρονιά στο πρώτο κωλομάγαζο που θα δω να ξεφυτρώνει στα τέλη ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Έλεος ΟΧΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Είναι ΣΙΧΑΜΑ.Καταντάει ΒΑΡΕΤΟ :eek::eek::eek:

υπερβολες..υπερβολες..μια ζωη υπερβολες.

ενταξει μπορει οντως να μας παραξενευει το οτι ξεκινανε το στολισμα αμεσως μετα την 17 νοεμβρη αλλα ηρεμηστε.

σημασια δεν εχει να ερθει η 23η δεκεμβριου,να θυμηθουμε οτι σε δυο μερες εχουμε χριστουγεννα και να στολισουμε το δεντρο.

απλα σιγα σιγα βλεπουμε πως ξεκινωντας απο αυτα τα καταστηματα με τα χριστουγεννιατικα κι υστερα με το στολισμο ολων των μαγαζιων,νιωθουμε πως ερχονται τα χριστουγεννα.

μπορει εσενα τωρα να σου φαινεται βαρετο,γιατι εισαι 25 χρονων και εχεις μαντραχαλεψει.για ενα μικρο παιδακι ομως ειναι μεγαλη χαρα να βλεπει το φουσκωτο αι-βασιλη να κρεμεται εξω απο το μαγαζι.

και τι νοημα θα ειχε αν την δευτερα στολιζες και το σαββατο ξεστολιζες.τοτε θα καταλαβαινες γιορτες?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι που στολίζουν απο νωρίς και ξεφεύγει λίγο το τοπίο απο τη μαυρίλα επειδή νυχτώνει νωρίς και γενικά απο τη μουντίλα του χειμώνα. Χίλιες φορές έτσι παρά "σκέτα". Ξενερώνω αρκετά όταν βλέπω την πόλη ξεστόλιστη μετά τις γιορτές.

Τρία ζήτω στα φωτάκια και τα δέντρα απο τον Νοέμβριο.

Ντέθ δεν τίθεται θέμα. Απλά είσαι ένας σύγχρονος εμπενίζερ.

Παρεμπιπτόντως το christmas carol 3d με τον jim carrey είναι ωραία ταινιούλα.

Δημοσ.
Η φορτωμενοι ειναι και κανουν τις κινεζες ειτε εχουν θεσει λαθος προτεραιοτητες ειτε ειναι καθυστερημενοι .( πολυ συχνα και τα 3 με μεγαλυτερο ποσοστο τα 2 τελευταια)

Βέβαια, κανένα από τα τρία δεν αποκλείει τα άλλα δύο... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...