Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννα -Μήπως το έχουμε παραξηλώσει λίγο;;;;

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε φιλε ......και εγω....καλα εγω ειχα και επεφυκυτιδα και το καλοκαιρι ημουν 3 μηνες με κατακοκκινα ματια μεχρι τα 13 περιπου ...φρικη

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ρωτήσουμε τον σατάνικ πάριο.

Αλίμονο, τόσο καιρό την γλιτώσαμε, γιατί να μη πάθουμε τώρα επιληψία;

Κατά τα άλλα, εγώ από μικρό παιδάκι ευχόμουν οι 3μηνες σχολικές διακοπές να ήταν το χειμώνα και οι 15 μέρες το καλοκαίρι.

Την άποψη μου για το καλοκαίρι την έχω εκφράσει στο παρελθόν, προτιμώ τον χειμώνα. Πιστεύω όμως ότι είναι καλύτερο να κάνεις μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές το καλοκαίρι για να είσαι ενεργός τον χειμώνα λόγω της ιδιαιτερότητας του. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τέτοια εποχή, δεν έχουμε δα και αποκλεισμένους δρόμους παντού για να πεις «Οκ, πάμε διακοπές γιατί θα πάθουμε καμιά γάγγραινα». Άντε βαριά βαριά, 2 μήνες το καλοκαίρι + 1 μήνα το χειμώνα οι διακοπές, να τ' αφήσω;

Δημοσ.
οφφ τοπικ οχι οτι η συζυτηση δεν ειναι ίδη

αλλα διακρίνεται τις εποχές ?

χειμώνα δεν έχω καταλάβει ακόμα

Παρατήρησε τις γυναικες εξω. Γόβα - πέδιλο.. Καλσόν - χωρίς.. τζιν - σορτσακι.. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!! :-D

Δημοσ.

Πέρα από το προηγούμενο -μεταξύ σοβαρού και αστείου- μοίρασμα των διακοπών, δεν είναι μόνο οι 3 μήνες του καλοκαιριού και οι 2 βδομάδες των Χριστουγέννων. Έχεις και Πάσχα, 17 Νοέμβρη, 25 Μαρτίου, 28 Οκτωβρίου, Τρεις Ιεράρχες, Τρία Γουρουνάκια, καταλήψεις, εξετάσεις (γύρω στις 2 βδομάδες πριν τις εξετάσεις δε γίνεται μάθημα) και απουσίες. Δεν χαλάει κανέναν και σε καμία περίπτωση δεν είναι λίγες οι μέρες.

Δημοσ.

Ρε παλικαρι ο κοσμος πειναει και κανει κρα για κανεναν πελατη στο μαγαζι του μεσα (που να αγοραζει και οχι να κοιταει σα χανος). Αν το κανουν μερικοι να ξεκινουν νωρις και βλεπουν διαφορα τοτε ειναι απολυτα λογικο να το κανουν σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι. Αμα δεν εχει μαγαζι ο ανθρωπος που να ξερει?

Δημοσ.
Ρε παλικαρι ο κοσμος πειναει και κανει κρα για κανεναν πελατη στο μαγαζι του μεσα (που να αγοραζει και οχι να κοιταει σα χανος). Αν το κανουν μερικοι να ξεκινουν νωρις και βλεπουν διαφορα τοτε ειναι απολυτα λογικο να το κανουν σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι. Αμα δεν εχει μαγαζι ο ανθρωπος που να ξερει?

Μια χαρά παχύσαρκους σαν τα αμερικανάκια τους βλέπω τους Έλληνες όμως.Και με 17 αυτοκίνητα ο καθένας ανα σπίτι. Και να πεινάνε στη πράξη άλλα δείχνουν.

Δημοσ.

Μη τρελένεστε.

Φτιάξανε 5 γιορτές δε γαμείς, ας τις γιορτάσουμε. Συγκεκριμένα τα χριστούγεννα μπορεί να είναι και μια καλή αφορμή για να μαζευτεί το συγγενολόϊ για μάσα, δεν είναι και τόσο τραγικό.

Με την ίδια λογική να καταργήσουν και το october fest. Δε πάει έτσι ρε νταξ' κούλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...