De@th L0rd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αναφέρομαι στην γελοία εμπορευματοποίηση της όλης περιόδου(όχι πως είναι άλλος ο σκοπός της) Λοιπόν, έχουν αρχίσει και μου τη σπάνε κάθε χρόνο και πιο πολύ και ο λόγος είναι οτι κάθε χρόνια ΟΛΟ και πιο νωρίς ξεφυτρώνουν τα κωλομάγαζα με τα στολίδια και ΟΛΟ και πιο νωρίς στολίζουμε.Ξεκινάνε από μέσα Νοεμβρίου τους στολισμούς,έχουμε καταντήσει χειρότεροι και από τους εφευρέτες του όλου σκηνικού τα αμερικανάκια. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ τη ζωή μου όταν διαρκούν 2 ΜΗΝΕΣ οι στολισμοί.Χάνεται η όλη μαγεία της περιόδου και καταντάει τόσο βαρετό όσο ναρκοληπτικος καλόγερος που παρακολουθεί το κανάλι 4 ευρώ. Για άλλη μια φορά τα ΔΙΠΟΔΑ του μάρκετιγκ έπιασαν μια γιορτινή περίοδο και τη φορνίκευσαν όχι μόνο από τα αυτιά, αλλά και τους πόρους του δέρματος! Όλα μέσα! Ειλικρινά με κόβω να βάζω φωτιά την επόμενη χρονιά στο πρώτο κωλομάγαζο που θα δω να ξεφυτρώνει στα τέλη ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! Έλεος ΟΧΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Είναι ΣΙΧΑΜΑ.Καταντάει ΒΑΡΕΤΟ :eek:
slipknot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ο μόνος τρόπος για να πάψει να υφίσταται η εμπορευματοποίηση που λες είναι να πάψει ο κόσμος να πιστεύει στα Χριστούγεννα.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Στην άδεια και στο 13ο μισθό πιστεύει σλιπκνοουτ όχι στα Χριστουγεννα Συμφωνώ με τον De@th L0rd ακόμα και τα σκουφακια στο ινσόμνια είναι πρόωρα!!!
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 γιατι το πασχα που αντι να πουλανε μαγειρευουνε?του αγ μπηχτη ?(βαλεντινου) την καθαρα δευτερα? καθετι εδω περα εχει και απο 10 μαυραγοριτες καθε χρονο που μας τα ζαλαν..
slipknot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Στην άδεια και στο 13ο μισθό πιστεύει σλιπκνοουτ όχι στα Χριστουγεννα Και σε αυτά, βεβαίως. Αν δεν υπήρχε όμως και η πίστη μαζί με το τζέρτζελο που ακολουθεί, κάποιοι ίσως να μην μπορούσαν να εκμεταλλευτούν και αυτή την κατάσταση. Γιατί μη μου πεις ότι όλοι προορίζουν τον 13ο μισθό για στολίδια ή τις άδειες τους για βόλτες σε σχετικά μαγαζιά.
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά να σας πω, εμένα να μου, προτιμώ τη στολισμένη πόλη από την αστόλιστη. Επιπλέον ο ντεθ λορντ απλώς ζηλεύει γιατί δεν έχει σκούφο.
million_voices Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ντεθ ρωτα τον μπλασκατι πως να ριχνεις γκομενακια και μετα η πολη τα Χριστουγεννα θα σου φαινεται μαμαουα
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ο μπλασκατης ειμαι γω???σαν σακατης ακουστηκε..
slipknot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά να σας πω, εμένα να μου, προτιμώ τη στολισμένη πόλη από την αστόλιστη. Καλά και τα στολίδια, δεν αντιλέγω. Τέτοιες γραφικότητες δε νομίζω να χαλάνε κάποιον, σε λογικά πλαίσια πάντα. Αλλά τι να το κάνεις όταν η χαρά είναι εφήμερη;
nickarmy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 οι καταναλωτές δεν πρέπει να πέφτουν στην πλάνη τους και να κάνουν υπερβολές στις αγορές τους, αφήστε τους να πληρώνουν ρεύμα. Τώρα για τις υπόλληπες γιορτες δεν πιστεύω οτι γίνοντε υπερβολικά πράγματα (εκτος του αγιου βαλεντίνου, τί άθλια γιορτη)
million_voices Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ο μπλασκατης ειμαι γω???σαν σακατης ακουστηκε.. πρωτον, ειπα μπλασ-κατι δευτερο, οκ μπλασ-ξηξηδφκφηξ+,καλυτερα τωρα?
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλά και τα στολίδια, δεν αντιλέγω. Τέτοιες γραφικότητες δε νομίζω να χαλάνε κάποιον, σε λογικά πλαίσια πάντα. Αλλά τι να το κάνεις όταν η χαρά είναι εφήμερη; Να ρωτήσουμε τον σατάνικ πάριο. Κατά τα άλλα, εγώ από μικρό παιδάκι ευχόμουν οι 3μηνες σχολικές διακοπές να ήταν το χειμώνα και οι 15 μέρες το καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.