sintalkas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά γεια σας χτες με τον φιλό μου είμασταν πολύ γκαντέμηδες (πραγματικά ολή η ημέρα πήγε στράφι,π.μ. για περισσότερες λεπτομέρειες ).Ειπάμε χτες να φτιάξουμε τον υπολογιστή που τον έχω ξαναναφέρει και ενώ βάλαμε ολά τα καλώδια σωστά και μας είχαν μείνει μόνο αυτά που δίνουν ηχό στο μεγάφωνο του υπολογιστή.Ο υπολογιστής δεν έβγαζε εικόνα στην οθόνη ενώ φαινόταν να δουλευέ κανονικά.Εκεί κάπου λοιπόν αρχίσε να εξελισσέται η τραγωδία αφού πιέσαμε όλα τα καλώδια ξανά αλλά είκονα γιοκ ο φίλος μου διαπίστωσε οτι ο ρυθμιστής του τροφοδοτικού ητάν στα 220ν ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ 550W NOMIZONTAΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ WATT KAI ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ ΓΥΡΝΑ ΣΤΑ 120ν και αμέσως το τροφοδοτικό αστράψε και καήκε προφάνως η ασφάλεια του,σώστο μακελειό.Οτάν το ξανασυζητήσαμε πιο ψυχραίμα μου είπε πως ίσως να υπήρχαν 2 ασφάλειες μια για το αγγλικό σύστημα και μια για το Ελληνικό σύστημα.Υπάρχει λέτε περίπτωση ?, το τροφοδοτικό είναι το ThermalTake TR2-550W W101 και αυτό είναι το λίνκ του. http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000903&id=C_00000904&name=TR2+550W&ov=n&ovid= Αν εχεί καεί τι να πω στο eshop που το πήρα για να μου το αλλάξουν?Τέλος τι προβλήμα πιστεύετε πως υπήρχε και δεν εδείχνε εικόνα ο υπολογιστής? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:33 ---------- Παιδιά πως το μεταφέρω στο hardware γενικα?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αγοράζεις καινούργιο τροφοδοτικό. Η ασφάλεια παίζει να μην είναι αποσπωμενη και να είναι κολλημένη κατευθείαν πάνω στο board. Όπως και να έχει δεν σου προτείνω να ανοίξεις το τροφοδοτικό. Τωρα το προβλημα με το pc που δεν εδινε σημα στην οθονη μπορει να εχει να κάνει με χαλασμενη καρτα γραφικων ή μητρική ή να θέλει ενα clear το cmos να στρώσει. Θα το δούμε οταν με το καλο έχεις τροφοδοτικό.
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά πως το μεταφέρω στο hardware γενικα? Done. Ενημερωτικά, υποβάλλεις σχετικό report με κλικ στο εικονίδιο του «καμπαρντινάτου» και ζητάς μετακίνηση.
sintalkas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά δεν μπορεί να με βοηθήσει κανένας???
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Σε ποιο πράγμα ακριβώς; Μίλησε ο EXARXEIA_CITY. Πήγαινέ το πίσω και μην αναφέρεις τίποτα περί γυρισμάτων διακοπτών κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.