kkalop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα γύρω από το καταπληκτικό μικρό που ψήνομαι να αγοράσω και ως μη-χρήστης mac δε γνωρίζω. Μιλάμε για το "μικρότερο" mini της αγοράς με τα 2G ραμ και 160G σκληρό. Αν μείνουμε σε αυτά που προσφέρει μαμίσιο η τιμή παραμένει ελκυστική αλλά το θέμα είναι αν αρκούν αυτά. Κυρίως με ενδιαφέρει αν αρκούν τα 2G μνήμης σε συνδυασμό με τον 2.26Ghz CPU και την GeForce 9400M για την αναπαραγωγή ΟΛΩΝ των ταινιών (ακόμη και 1080p) αλλά και γενικά αν ανταπεξέρχεται σε καθημερινές δουλειές γραφείου. Αν για παράδειγμα τα Leopard χρειάζονται μέχρι 1GB ram όταν είναι ανοιχτά όλα τα βασικά προγράμματα γραφείου (internet, mail, mousiki, word, pdf) νομίζω ότι με καλύπτουν τα 2G. Ευχαριστώ
dreamdok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 αυτό ακριβός το αγόρασα καινούργιο πριν 15 μέρες είναι καταπληκτικό μηχάνημα δεν πήρα imac γιατί έχω 2 οθόνες στην κατοχή μου -24' και 26' samsung- για 1080p ζορίζετε άσχημα δεν το προτείνω για BR rip 1080p σε VLC απλά δεν.. για τα άλλα προγράμματα πετάει στην κυριολεξία έχω στην άκρη το PC Quad core-ούτε που το άνοιξα από τότε- και χρησιμοποιώ μόνο το παντελώς αθόρυβο mini mac 2.26..
arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασέ το με το Plex και πες μας, γιατί το δικό μου το περιμένω ακόμη και με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή 1080p. Στα διάφορα φόρουμ πάντως αναφέρεται ότι το VLC συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή 1080p, ενώ άλλοι players όχι.
kkalop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Γενικά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μη μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις έστω και ενός σύγχρονου HTPC...
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ο πλεξ ζοριζεται και στο mbp μου ρε τι λετε τωρα??πολυ απαισιο σε επιδοσεις προγραμμα οφειλω να ομολογησω προτιμω να τη βρισκω με το κοντρολακι του παλιου macbook και front row
arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ο πλεξ ζοριζεται και στο mbp μου ρε τι λετε τωρα??πολυ απαισιο σε επιδοσεις προγραμμα οφειλω να ομολογησω προτιμω να τη βρισκω με το κοντρολακι του παλιου macbook και front row Κάτσε για να καταλάβω, επειδή μιλάμε για συγκεκριμένα αρχεία (1080p), λες ότι στο παλιό mbp σου τα παίζεις με frontrow και δεν παίζουν με Plex? Η μιλάς γενικά για μικρά avi?
mchrisober Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 παιδια ενδιαφερομαι και γω για mac mini, και επεδη θα ειναι το πρωτο μου mac με ενδιαφερει να ρωτησω για την εκπτωση επειδη ειμαι και φοιτητης. Εσεις απο αγοραζετε τα μηχανηματα σας? Και μπορει καποιος να μας πει σιγουρα εαν παιζουν 1080 mvk? Ευχαριστω..
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Κάτσε για να καταλάβω, επειδή μιλάμε για συγκεκριμένα αρχεία (1080p), λες ότι στο παλιό mbp σου τα παίζεις με frontrow και δεν παίζουν με Plex? Η μιλάς γενικά για μικρά avi? μιλαω για τα ιδια αρχεια οτι στο καινουργιο mbp μου παιζουν πιο γρηγορα με front row παρα με plex το ιδιο και με τα avi..(το παλιο πηγαινε στο οτι χρησιμοποιω το κοντρολακι του παλιου μακμπουκ γιατι το καινουργιο δεν ειχε κοντρολακι)
C.J. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 dreamdok, από που το πήρες τόσο νωρίς? Πάντως το δικό μου, macbook white 2.4GHz early 2008 δεν έχει πρόβλημα με τον vlc στα 1080p. mchrisober με φοιτητική έκπτωση δίνουν μηχανήματα οι elite (madmacs.gr) και isquare (applestore.gr).
dreamdok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 dreamdok, από που το πήρες τόσο νωρίς? Πάντως το δικό μου, macbook white 2.4GHz early 2008 δεν έχει πρόβλημα με τον vlc στα 1080p. . απο infoquest -Μαρίνου Αντίπα Θεσσαλονίκη -χονδρική Πραγματικά δοκίμασα το plex και είναι πολύ καλύτερα τα mkv 1080p σε σχέση με το VLC
arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 απο infoquest -Μαρίνου Αντίπα Θεσσαλονίκη -χονδρική Πραγματικά δοκίμασα το plex και είναι πολύ καλύτερα τα mkv 1080p σε σχέση με το VLC σόρυ που ξαναρωτάω τα ίδια, αλλά όταν λες "πολύ καλύτερα" εννοείς ότι τελικά έπαιξε κανονικά ή απλά βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά πάλι δεν γίνεται δουλειά?
dreamdok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 κοίτα πολύ καλά.. σε 3 ματροσκες που δοκίμασα δεν είχα κανένα πρόβλημα -με plex-
arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 κοίτα πολύ καλά.. σε 3 ματροσκες που δοκίμασα δεν είχα κανένα πρόβλημα -με plex- sweet...αυτό ήθελα να μάθω. Thanx φίλε.
kkalop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 sweet...αυτό ήθελα να μάθω. Thanx φίλε. me too
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.