Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Logitech πληκτρολογια..

Agg3los

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα ενα ανωνυμο για 7 χρονια...

πηρα τωρα αυτο..

PER.575133.jpg

αλλα ειναι ψευτικο και τριζει ολοκληρο τωρα που γραφω..απαραδεκτο..

τωρα παρηγγειλα αυτο

7e863d57-edb1-4bfc-85e2-6cccb0763174.jpg

γιατι ειδα σε ενα πολυκαταστημα και ειχε γερα κουμπια.. και παντου και στο newegg

εχει εξαιρετικες γνωμες.. εσεις τις λετε? απλα θελω να μην τριζει!:cry::-)

Δημοσ.

Τι εννοείς "τρίζει";

Κι εγώ αυτό της πρώτης φωτό έχω, αλλά wireless, και μια χαρά την κάνει την δουλειά του (για την τιμή του πάντα).

Δημοσ.

οταν παταω τα κουμπια γρηγορα και διαδοχικα τρεμουν και καπως συντονιζονται..τρεμουν και κανουν ενα συνεχη θορυβο!λες να ειναι ελαττωματικο το δικο μου?αλλα βαριεμαι για αλλαγη για τοσο μικρο ποσο.. τρεμουλο πώς το λενε!

αλλά wireless,

το ασυρματο ειχα αγγιξει και εγω για συγκριση και φαινοταν καλο με ελαφρα πατηματα..λες η ενσυρματη εκδοση να ειναι πιο ψευτικη?

το turbo x του 2002 που ειχα στην αρχη δεν ετριζε καθολου!

Δημοσ.

Πάντως τα δύο από πάνω που δείχνεις δεν φαίνονται να έχουν κάποια ουσιαστική ποιοτική διαφορά.

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις ένα keyboard με πλήκτρα που έχουν μικρή "απόσταση πατήματος", σαν αυτά των laptop περίπου.

Νομίζω πως πρέπει να πας σε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

δεν θελω λεπτα..απλα γερα...μιλαμε αυτο που εχω τωρα τρεμουν τα πληκτρα συνεχως..

η ποιοτητα ειναι στην αφη ,οχι στην οψη...ολη η ουσια στα πληκτρολογια εκει ειναι..

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πας σε ένα μαγαζί και να ανοίξεις 2-3 να τα ..χαϊδέψεις.

Πάντως σε αυτές τις τιμές, πάνω-κάτω όλα ίδια είναι.

Δημοσ.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πας σε ένα μαγαζί και να ανοίξεις 2-3 να τα ..χαϊδέψεις.

μα δεν σε αφηνουν να τα ανοιξεις!θα επρεπε να εχουν ενα δειγμα ανοιχτο για καθε προιον!και το 350 logitech που λεω απο πανω δεν το βρισκω σε μαγαζια ευκολα..

ρε τι περνάμε και εμεις που θελουμε να χαιδεψουε πληκτρολογια..

Δημοσ.
Πάντως τα δύο από πάνω που δείχνεις δεν φαίνονται να έχουν κάποια ουσιαστική ποιοτική διαφορά.

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις ένα keyboard με πλήκτρα που έχουν μικρή "απόσταση πατήματος", σαν αυτά των laptop περίπου.

Νομίζω πως πρέπει να πας σε κάτι τέτοιο.

Το συγκεκριμένο Logi το έχω εγώ. Το μόνο κακό του είναι ότι τα πλήκτρα με τα βελάκια, καθώς και η πάνω σειρά (πλήκτρα F και Home, End, κλπ) δεν διαχωρίζονται από τα βασικά querty οπότε πρέπει να το συνηθίσεις, στην αρχή όλο λάθη πατούσα. Επίσης δεν είναι τόσο αθόρυβο οσο ενός λαπτοπ.

ΑΛΛΑ, έχει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ (πάχος πλήκτρων), που είναι το καλύτερό μου, πολύ ποιοτική κατασκευή και design, είνα κομψότατο και έχει περιορισμένο όγκο. Όχι σαν κάτι γαιδούρια της MS που έχουμε στη δουλειά και πιάνουν όλο το δωμάτιο.

Δημοσ.

[αιδια το πηρα και ειναι οντως οπως το περιεγραφαν..κλασεις καλυτερη ποιοτητα πληκτρων απο τα αλλα πιο φιγουρατζιδικα και ακριβα..μιλαμε για πληκτρα βελουδο και στιβαρα ταυτοχρονα και χωρις να τριζουν καθολου... αλλα εχει ενα ελαττωμα...εχει παντου διπλες ενδειξεις(ελληνικα και αγγλικα) στα πληκτρα..και μπερδευομαι..γραφει δυο φορες το Α,Ε Τ..στο καθε πληκτρο... τι κουφο ειναι αυτο..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...