Agg3los Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ειχα ενα ανωνυμο για 7 χρονια... πηρα τωρα αυτο.. αλλα ειναι ψευτικο και τριζει ολοκληρο τωρα που γραφω..απαραδεκτο.. τωρα παρηγγειλα αυτο γιατι ειδα σε ενα πολυκαταστημα και ειχε γερα κουμπια.. και παντου και στο newegg εχει εξαιρετικες γνωμες.. εσεις τις λετε? απλα θελω να μην τριζει!
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τι εννοείς "τρίζει"; Κι εγώ αυτό της πρώτης φωτό έχω, αλλά wireless, και μια χαρά την κάνει την δουλειά του (για την τιμή του πάντα).
Agg3los Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 οταν παταω τα κουμπια γρηγορα και διαδοχικα τρεμουν και καπως συντονιζονται..τρεμουν και κανουν ενα συνεχη θορυβο!λες να ειναι ελαττωματικο το δικο μου?αλλα βαριεμαι για αλλαγη για τοσο μικρο ποσο.. τρεμουλο πώς το λενε! αλλά wireless, το ασυρματο ειχα αγγιξει και εγω για συγκριση και φαινοταν καλο με ελαφρα πατηματα..λες η ενσυρματη εκδοση να ειναι πιο ψευτικη? το turbo x του 2002 που ειχα στην αρχη δεν ετριζε καθολου!
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως τα δύο από πάνω που δείχνεις δεν φαίνονται να έχουν κάποια ουσιαστική ποιοτική διαφορά. Αν κατάλαβα καλά, θέλεις ένα keyboard με πλήκτρα που έχουν μικρή "απόσταση πατήματος", σαν αυτά των laptop περίπου. Νομίζω πως πρέπει να πας σε κάτι τέτοιο.
Agg3los Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 δεν θελω λεπτα..απλα γερα...μιλαμε αυτο που εχω τωρα τρεμουν τα πληκτρα συνεχως.. η ποιοτητα ειναι στην αφη ,οχι στην οψη...ολη η ουσια στα πληκτρολογια εκει ειναι..
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πας σε ένα μαγαζί και να ανοίξεις 2-3 να τα ..χαϊδέψεις. Πάντως σε αυτές τις τιμές, πάνω-κάτω όλα ίδια είναι.
Agg3los Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πας σε ένα μαγαζί και να ανοίξεις 2-3 να τα ..χαϊδέψεις. μα δεν σε αφηνουν να τα ανοιξεις!θα επρεπε να εχουν ενα δειγμα ανοιχτο για καθε προιον!και το 350 logitech που λεω απο πανω δεν το βρισκω σε μαγαζια ευκολα.. ρε τι περνάμε και εμεις που θελουμε να χαιδεψουε πληκτρολογια..
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μα δεν σε αφηνουν να τα ανοιξεις! Δεν τους ρωτάς.
Agg3los Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 θα παω αυριο να το παρω απο το multirama και θα σας πω εντυπωσεις...
arxaggelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως τα δύο από πάνω που δείχνεις δεν φαίνονται να έχουν κάποια ουσιαστική ποιοτική διαφορά. Αν κατάλαβα καλά, θέλεις ένα keyboard με πλήκτρα που έχουν μικρή "απόσταση πατήματος", σαν αυτά των laptop περίπου. Νομίζω πως πρέπει να πας σε κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο Logi το έχω εγώ. Το μόνο κακό του είναι ότι τα πλήκτρα με τα βελάκια, καθώς και η πάνω σειρά (πλήκτρα F και Home, End, κλπ) δεν διαχωρίζονται από τα βασικά querty οπότε πρέπει να το συνηθίσεις, στην αρχή όλο λάθη πατούσα. Επίσης δεν είναι τόσο αθόρυβο οσο ενός λαπτοπ. ΑΛΛΑ, έχει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ (πάχος πλήκτρων), που είναι το καλύτερό μου, πολύ ποιοτική κατασκευή και design, είνα κομψότατο και έχει περιορισμένο όγκο. Όχι σαν κάτι γαιδούρια της MS που έχουμε στη δουλειά και πιάνουν όλο το δωμάτιο.
Agg3los Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 γιαυτο δεν το θελω!δεν θελω συμπυκνωμενο πληκτρολογιο!θελω κανονικο...
Agg3los Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 [αιδια το πηρα και ειναι οντως οπως το περιεγραφαν..κλασεις καλυτερη ποιοτητα πληκτρων απο τα αλλα πιο φιγουρατζιδικα και ακριβα..μιλαμε για πληκτρα βελουδο και στιβαρα ταυτοχρονα και χωρις να τριζουν καθολου... αλλα εχει ενα ελαττωμα...εχει παντου διπλες ενδειξεις(ελληνικα και αγγλικα) στα πληκτρα..και μπερδευομαι..γραφει δυο φορες το Α,Ε Τ..στο καθε πληκτρο... τι κουφο ειναι αυτο..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.