Προς το περιεχόμενο

Samsung tv series 7, WD media player live και Logitech Z-5500!!

sokis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω την tv της Samsung series 7 (40'') και τον player της western digital (wd media player live) τα οποία και συνδέω μεταξύ τους με καλώδιο Hdmi. Σκέφτομαι τώρα τα Χριστούγεννα να αγοράσω το ηχοσύστημα της Logitech Z-5500. Θέλω να σας ρωτήσω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος συνδεσμολογίας του z-5500 με το υπόλοιπο κομμάτι? Είναι καλύτερα να συνδέσω το Z-5500 πάνω στον player με optical cable ή το Z-5500 πάνω στην tv με optical cable??? Αν γίνει τελοσπάντων μια απο τις δυο συνδεσμολογίες, μπορώ επιπλέον να συνδέω και το pc πάνω στο Z-5500??? Και κάτι τελευταίο. Αν η σύνδεση γίνει με optical cable, ποιά ειναι η καλύτερη μάρκα καλώδίου??? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!!

Δημοσ.

μπορεί να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και με τους 2 τρόπους αλλά δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά του hdmi της τηλεόρασης και αν παρεμβάλλονται τίποτα "φίλτρα" που βάζει κάθε κατασκευαστής, οπότε η πιο λογική συνδεσμολογία είναι από το wd player --> στα ηχεία. Όποιο καλώδιο και αν πάρεις οπτικής ίνας θα έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ποιότητα μετάδοσης γιατί είναι ψηφιακή και πολύ μικρού εύρους μάλιστα.

στην 2η περίπτωση βέβαια δεν θα έχεις ήχο όταν βλέπεις τηλεόραση από τα logitech αλλά μόνο από τα ηχεία της τηλεόρασης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...