Προς το περιεχόμενο

Προβλημα CS:S σε 7

The_Fake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Λοιπον εχω το εξης προβλημα με το CS:S (counter strike source):

Το παιχνιδι ξεκιναει κανονικα, αλλα οταν συνδεεσαι π.χ σε καποιο server, στο σημειο που εχει την οθονη που πρεπει απλα να πατησεις ΟΚ, μου freezαρει ολο το game. Το ποντικι μπορω ακομα να το κουνησω, αλλα δεν γινεται τιποτα. Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα να σκεφτω (drivers για οτιδηποτε εχω, compatibility mode, run as admin, safe mode στο PC) αλλα τιποτα δεν δουλεβει. Το περιεργο ειναι οτι αφτο συμβαινει μονο στα 7, ενω στα ΧΡ που εχω στον αλλο σκληρο ειναι μια χαρα.

Καμια ιδεα για το τι συμβαινει? Thanx.

Δημοσ.

Δοκιμασε να περασεις Drivers, μετα αμα δεν δουλευει και με αυτο τρεξε το Compatibillity mode σε διαφορα παλια Windows Versions, εαν και αυτο δεν κανει δουλεια για τρεχτω σαν Admin και πες μας. Το τελευταιο μερος θα τανε να το τρεξεις σε Safe mode, μπας και εχεις κανα Trojan μεσα. :-)

To CS:S και γενικοτερα το Engine του HL2 δεν εχει προβληματα σε 7 (Vista), δοκιμασες αλλα παιχνιδια και τρεχουν ? Το ιδιο ακριβως Client τρεχει σε XP Normal ? Μπας και δοκιμαζει να το τρεξει σε DX10.. γιατι το CS:S υποστηριζει μεχρι 9.

xf14lz.jpg

Δημοσ.

Μήπως το κόβει το firewall των 7; Δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις;

Σε εμένα παίζει μια χαρά σε win7 x64 όπως και όλα τα παιχνίδια της valve που έχω δοκιμάσει, χωρίς compatability.

Δημοσ.

Φιλε Massiv0r, δοκιμασα ολα τα παραπανω, οπως ακριβος λεω και στο αρχικο post μου:

"Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα να σκεφτω (drivers για οτιδηποτε εχω, compatibility mode, run as admin, safe mode στο PC)"

Επισεις, ολα τα αλλα παιχνιδια που χρησιμιποιουν το HL2 τρεχουν κανονικα στα 7, και τελος το CS:S παιζει κανονικα σε XP χωρις προβληματα.

@ibari Δεν το ειχα σκεφτει ως τωρα, thanx, θα το δοκιμασω και βλεπουμε.

Δημοσ.
Φιλε Massiv0r, δοκιμασα ολα τα παραπανω, οπως ακριβος λεω και στο αρχικο post μου:

"Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα να σκεφτω (drivers για οτιδηποτε εχω, compatibility mode, run as admin, safe mode στο PC)"

Επισεις, ολα τα αλλα παιχνιδια που χρησιμιποιουν το HL2 τρεχουν κανονικα στα 7, και τελος το CS:S παιζει κανονικα σε XP χωρις προβληματα.

Ωχ φιλε The_Fake, τι συμπτωση... τα ειπαμε και με την ιδια σειρα :confused: :confused:

Επισοις, αυτο ακριβως σου λεω για τα HL2 Engined Games , εχεις τον ιδιο CS:S φακελο με αυτον που τρεχει οκ στα XP ?

Δημοσ.
Ωχ φιλε The_Fake, τι συμπτωση... τα ειπαμε και με την ιδια σειρα :confused: :confused:

Επισοις, αυτο ακριβως σου λεω για τα HL2 Engined Games , εχεις τον ιδιο CS:S φακελο με αυτον που τρεχει οκ στα XP ?

Ναι, ολα ειναι στον ιδιο φακελο (H:\Steam) και το τρεχω απο κει και απο τα 2 λειτουργεικα. Note: το game ειναι αγορασμενο οχι crackαρισμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...