sotos1989 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ξερει κανεις πια καρτα γραφικων ειναι καταλληλη για μονταζ βιντεο?Βασικα δουλευω με το adobe premeiere cs4 κ θα με ενδιαφερει παρα πολυ μια κααρτα γραφικων για να κανω high definition video με κοστος 300Ε με 400Ε.Αν εχεται υποψιν σας κατι πιο ακριβο που να αξιζει ακουω προτασεις.
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω σοβαρή ιδέα για το αντικείμενο, το Premiere Pro CS4 νομίζω προσφέρει σοβαρό acceleration με quadro gpu's. Σκρουτζάροντας την (σχετικά mainstream) FX1800, την βρίσκεις από 370-630€ ... Το αν αξίζει μία τέτοια επένδυση, μάλλον το γνωρίζεις εσύ καλύτερα.
tmjuju Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 AFAIK Το cs4 υποστηρίζει επιτάχυνση με οποιαδήποτε μοντέρνα κάρτα – όποτε κοίτα για κάρτες με καλή απόδοση/τιμή (λ.χ. 5870) http://kb2.adobe.com/cps/405/kb405745.html http://kb2.adobe.com/cps/405/kb405445.html http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 AFAIK Το cs4 υποστηρίζει επιτάχυνση με οποιαδήποτε μοντέρνα κάρτα Νομίζω πως το Premiere συγκεκριμένα, ζητάει quadro. Αν βρω που το είχα διαβάσει, θα το ποστάρω.
tmjuju Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως το Premiere συγκεκριμένα, ζητάει quadro.Αν βρω που το είχα διαβάσει, θα το ποστάρω. Τι να πώ, ρίξτε μια ματιά στα παραπάνω Link, γιατί και εγώ έψαχνα να βρω την αντίστοιχη αναφορά – και δε βρήκα. ή το έχουν κρυμμένο ή τυφλαμάρα
linuxovios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δε νομίζω ότι το premiere εκμεταλλεύεται κάρτες γραφικών τύπου quadro (αυτές είναι για 3d rendering κτλ ) Χρειάζεσαι 4 πύρηνο cpu (intel i7 1366 καλύτερα) και άφθονη RAM . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:07 ---------- Πολύ σημαντικό επίσης (θα δεις διαφορά) είναι να έχεις 2δίσκους σε συστοιχία RAID-0 ή ακόμα καλύτερα 4. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ---------- Αν τελικά χρειάζεσαι quadro, μην σκάσεις λεφτά για να αγοράσεις. Αγοράζεις μια απλή 8600, 9600 ή όπως τις λένε (έχω χάσει την μπάλα πλέον) και με ένα απλό soft-mod μετατρέπονται σε quadro (ίδια τεχνολογία είναι)
tmjuju Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 [/color]Αν τελικά χρειάζεσαι quadro, μην σκάσεις λεφτά για να αγοράσεις. Αγοράζεις μια απλή 8600, 9600 ή όπως τις λένε (έχω χάσει την μπάλα πλέον) και με ένα απλό soft-mod μετατρέπονται σε quadro (ίδια τεχνολογία είναι) Αυτό το τελευταίο φοβάμαι ότι δεν ισχύει πλέων για μια σειρά επαγγελματικών εφαρμογών.
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πάσο γιατί όπως ξανα είπα δε το κατέχω το θέμα, πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάπου διάβαζα πως το premiere συγκεκριμένα διψάει για quadro.
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αν χρησιμοποιήσω το Avid Media Composer και συγκεκριμένα την έκδοση v4.0.3.71, θα μπορώ να κάνω δουλειά με τη κάρτα γραφικών που έχω ή χρειάζομαι οπωσδήποτε NVIDIA Quadro FX family? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.