Προς το περιεχόμενο

επιλογη καρτας γραφικων για μονταζ βιντεο

sotos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις πια καρτα γραφικων ειναι καταλληλη για μονταζ βιντεο?Βασικα δουλευω με το adobe premeiere cs4 κ θα με ενδιαφερει παρα πολυ μια κααρτα γραφικων για να κανω high definition video με κοστος 300Ε με 400Ε.Αν εχεται υποψιν σας κατι πιο ακριβο που να αξιζει ακουω προτασεις.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω σοβαρή ιδέα για το αντικείμενο, το Premiere Pro CS4 νομίζω προσφέρει σοβαρό acceleration με quadro gpu's.

Σκρουτζάροντας την (σχετικά mainstream) FX1800, την βρίσκεις από 370-630€ ...:rolleyes:

Το αν αξίζει μία τέτοια επένδυση, μάλλον το γνωρίζεις εσύ καλύτερα.

Δημοσ.
AFAIK Το cs4 υποστηρίζει επιτάχυνση με οποιαδήποτε μοντέρνα κάρτα

Νομίζω πως το Premiere συγκεκριμένα, ζητάει quadro.

Αν βρω που το είχα διαβάσει, θα το ποστάρω.

Δημοσ.
Νομίζω πως το Premiere συγκεκριμένα, ζητάει quadro.

Αν βρω που το είχα διαβάσει, θα το ποστάρω.

Τι να πώ, ρίξτε μια ματιά στα παραπάνω Link, γιατί και εγώ έψαχνα να βρω την αντίστοιχη αναφορά – και δε βρήκα. ή το έχουν κρυμμένο ή τυφλαμάρα :-(

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι το premiere εκμεταλλεύεται κάρτες γραφικών τύπου quadro (αυτές είναι για 3d rendering κτλ )

Χρειάζεσαι 4 πύρηνο cpu (intel i7 1366 καλύτερα) και άφθονη RAM .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:07 ----------

Πολύ σημαντικό επίσης (θα δεις διαφορά) είναι να έχεις 2δίσκους σε συστοιχία RAID-0 ή ακόμα καλύτερα 4.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ----------

Αν τελικά χρειάζεσαι quadro, μην σκάσεις λεφτά για να αγοράσεις. Αγοράζεις μια απλή 8600, 9600 ή όπως τις λένε (έχω χάσει την μπάλα πλέον) και με ένα απλό soft-mod μετατρέπονται σε quadro (ίδια τεχνολογία είναι)

Δημοσ.

[/color]Αν τελικά χρειάζεσαι quadro, μην σκάσεις λεφτά για να αγοράσεις. Αγοράζεις μια απλή 8600, 9600 ή όπως τις λένε (έχω χάσει την μπάλα πλέον) και με ένα απλό soft-mod μετατρέπονται σε quadro (ίδια τεχνολογία είναι)

Αυτό το τελευταίο φοβάμαι ότι δεν ισχύει πλέων για μια σειρά επαγγελματικών εφαρμογών.

Δημοσ.

Πάσο γιατί όπως ξανα είπα δε το κατέχω το θέμα, πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάπου διάβαζα πως το premiere συγκεκριμένα διψάει για quadro.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιήσω το Avid Media Composer και συγκεκριμένα την έκδοση v4.0.3.71, θα μπορώ να κάνω δουλειά με τη κάρτα γραφικών που έχω ή χρειάζομαι οπωσδήποτε NVIDIA Quadro FX family?

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...