sotos1989 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.επειδη δν θελω να σας κουρασω θα μπω κατευθειαν στο θεμα που με απασχολει.Ειμαι καινουριος στο forum κ δν εχω αγορασει ποτε τπτ απο το ebay.Tο θεμα ειναι οτι το κινητο που θελω να αγορασω το βρηκα στο slando.gr επικοινωνησα με τον πωλητη μεσω e-mail κ αυτος μου προτεινε το ebay προκειμενου να κανω την αγορα.Moυ ειπε οτι θα βαλω τα χρηματα μου σ εναν λογαριασμο στο ebay κ αυτος θα μου στειλει το κινητο.Οσο το κινητο θα ταξιδευει τα χρηματα μου θα ειναι στον λογαριασμο χωρις να τα πειραξει κανεις.Οταν το πατω στα χερια μου κ διαπιστωσω οτι ειναι ολα ενταξει τοτε θα παρει αυτος τα χρηματα ενω στην περιπτωση που δν μου αρεσει κατι θα μου επιστραφουν.Αυτο που θελω να ξερω αν μπορει καποιος να με βοηθησει ειναι αν ισχυει κατι τετοιο και κατα ποσο ειναι ασφαλες ολο αυτο και δν ειναι σιγουρα καποια απατεωνια.Ευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον και τον χρονο σας
andreasl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.επειδη δν θελω να σας κουρασω θα μπω κατευθειαν στο θεμα που με απασχολει.Ειμαι καινουριος στο forum κ δν εχω αγορασει ποτε τπτ απο το ebay.Tο θεμα ειναι οτι το κινητο που θελω να αγορασω το βρηκα στο slando.gr επικοινωνησα με τον πωλητη μεσω e-mail κ αυτος μου προτεινε το ebay προκειμενου να κανω την αγορα.Moυ ειπε οτι θα βαλω τα χρηματα μου σ εναν λογαριασμο στο ebay κ αυτος θα μου στειλει το κινητο.Οσο το κινητο θα ταξιδευει τα χρηματα μου θα ειναι στον λογαριασμο χωρις να τα πειραξει κανεις.Οταν το πατω στα χερια μου κ διαπιστωσω οτι ειναι ολα ενταξει τοτε θα παρει αυτος τα χρηματα ενω στην περιπτωση που δν μου αρεσει κατι θα μου επιστραφουν.Αυτο που θελω να ξερω αν μπορει καποιος να με βοηθησει ειναι αν ισχυει κατι τετοιο και κατα ποσο ειναι ασφαλες ολο αυτο και δν ειναι σιγουρα καποια απατεωνια.Ευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον και τον χρονο σας Ισχύει εν μέρει αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Στην πραγματικότητα δεν είναι το ebay που έχει αυτή τη δυνατότητα αλλά το paypal. Αν πουλάει μέσω ebay πρέπει να έχει και paypal για να διασφαλίσεις τα χρήματα σου. Αν δεν είσαι γνώστης ψάξε το πάρα πολύ καλά αλλιώς καλύτερα άφησε το. Πάντως να ξέρεις ότι αν το βάλει στο ebay και είναι ευκαιρία, έχει φύγει με τη μία. Αν πάλι το έχει βάλει και είναι καιρό απούλητο μάλλον δεν θα'ναι καμιά φοβερή ευκαιρία. (εννοείται μόνο για μεταχειρισμένα προιόντα ισχύει αυτό)
sotos1989 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το τηλεφωνο δν ειναι στο ebay το βρηka στο slando.gr. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:31 ---------- Το θεμα ειναι οτι αυτος δeν μου αναφερει τπτ για paypal αλλα το μονο που μου λεει ειναι οτι τα χρηματα θα σταλουν στο ebay παρολο που του εχω πει οτι εχω λογαριασμο paypal.Ακουω τις γνωμες σας ξανα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.