Προς το περιεχόμενο

Acer aspire 9502WSMi battery

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το laptop του τίτλου εδώ και 4 χρόνια και μπορώ να πω ότι άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του.

Τα ΐν7 όμως προτρέπουν για αλλαγή μπαταρίας (η 20λεπτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας το ίδιο λέει πιστεύω) οπότε ψάχνομαι για κάτι οικονομικό μιας και δεν αξίζει ακριβή επένδυση σε παλιό laptop.Έχω βρει διάφορες μπαταρίες σε ebay και dealextreme περί τα 30-35 ευρώ.

Έχει κάποιος να αντιπροτείνει κάτι άλλο; Κάτι που ίσως να προσέξω;

Thanks in advance

Δημοσ.

Γύρω στα 40ευρώ μαζί με μεταφορικά είχα παραγγείλει πέρσι από χονγκ κονγκ στο ebay μπαταρία.ο πωλητής έλεγε ότι είναι γνήσια και το λαπτοπ την αναγνώριζε σαν γνήσια,δε ξέρω αν ήταν βέβαια πάντως οι επιδόσεις της άψογες πάνω από 1 χρόνο καλύτερη κι από τη γνήσια που χαλασε πολύ γρήγορα.αν θέλεις να δω το πωλητή να σου πω για πιο σίγουρα.μοντέλο acer 5652

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω στο ebay η ιδια κυκλοφορει σε ολους. σε αυτον ειναι η φτηνοτερη τιμη και χωρις μεταφορικα.

Αγορασα κι εγω μια για το δικο μου acer 7520 πριν 3-4 μερες, και την περιμενω, δυστυχως το μονο ελλατωμα απο Κινα ειναι η μεγαλη καθυστερηση, αλλα τα 27 ευρω της δικης μου σε σχεση με τα 95 που ηθελαν στην ελλαδα, αξιζουν την αναμονη.

Δημοσ.
Απο οτι βλεπω στο ebay η ιδια κυκλοφορει σε ολους. σε αυτον ειναι η φτηνοτερη τιμη και χωρις μεταφορικα.

Αγορασα κι εγω μια για το δικο μου acer 7520 πριν 3-4 μερες, και την περιμενω, δυστυχως το μονο ελλατωμα απο Κινα ειναι η μεγαλη καθυστερηση, αλλα τα 27 ευρω της δικης μου σε σχεση με τα 95 που ηθελαν στην ελλαδα, αξιζουν την αναμονη.

lycfeng λεγόταν αυτός που είχα αγοράσει εγώ, εμένα η αντιπροσωπεία ζητούσε 130€ και την πήρα με 42€ μαζί με τα μεταφορικά αλλά είχε σταλεί με hong kong post mail και μου ειχε στείλει και tracking number και το παρακολουθουσα που ηταν το δέμα κάθε φορά και έφτασε στο ταχυδρομείο σε λιγότερο από 7 ημέρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...