moldovan20 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Kαι αυτο ειναι παρα πολυ καλο τροφοδοτικο ,λιγο πιο φθηνο απο το enermax http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Zalman-600W-ZM600-HP.htm
Busdarovas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πιο αθόρυβα είναι τα ΧΤ της Ζalman όμως και είναι ακριβότερα. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Zalman-ZM660-XT-PSU-660W.htm
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ξαναλέω.. τι να το κάνεις ένα περισσότερο (έστω και για λίγο) αθόρυβο τροφοδοτικό, εάν έχεις άλλα 5 (π.χ.) ανεμιστήρια στο κουτί που θα κάνουν περισσότερο θόρυβο; Ας πούμε της ψύκτρας του επεξεργαστή, της κάρτας γραφικών, του κουτιού κλπ..
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ο θόρυβος δεν μπορεί να εξαλειφθεί τελείως αλλά μπορεί να μειωθεί σε ανεκτά επίπεδα. Δεν βλέπω κάτι κακό στο να προσπαθεί να μειωσει τον θόρυβο. Το zalman που πρότεινε ο moldovan20 είναι πολύ αθόρυβο. Εχει παθητική ψύκτρα της Zalman και ανεμιστηράκι που δουλεύει στις 500 στροφές.
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σαφώς.. αλλά τι να το κάνεις άμα σου παίρνουν τ' αυτιά τα υπόλοιπα ανεμιστήρια; Θα λες ότι έχω αθόρυβο τροφοδοτικό, παρόλο που δε θα το καταλαβαίνεις; Αξίζει να πάει σε πραγματικά αθόρυβο τροφοδοτικό, αν διαλέξει με αυτή τη λογική και το υπόλοιπο hardware. Αλλιώς κλάιν.
coreygaylas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εχω το nexus modular 850watt, και ειναι οντως τελειως αθορυβο
Busdarovas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σαφώς.. αλλά τι να το κάνεις άμα σου παίρνουν τ' αυτιά τα υπόλοιπα ανεμιστήρια;Θα λες ότι έχω αθόρυβο τροφοδοτικό, παρόλο που δε θα το καταλαβαίνεις; Να μην ρωτήσω δηλαδή καθόλου για το τροφοδοτικό? Την γνώμη σας ρώτησα, κατά πόσο είναι αθόρυβο ένα τροφοδοτικό. Αν έχεις κάποιο τέτοιο τροφοδοτικό υπόψιν σου θα με βοηθούσες. Για τα υπόλοιπα εξαρτήματα θα ρωτήσω ίσως σε άλλο thread. # coreygaylas Αυτό που γράφουν σε κάποια reviews, ότι ακούγεται μόνο ένας πολύ πολύ μικρός θόρυβος, σαν να ακούς μηχανή τρακτέρ από μακριά, ισχύει?
coreygaylas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μολις πριν λιγο το ακουσα για πρωτη φορα xD εβαλα το αφτι μου διπλα απο το psu κ ακουγεται κατι σαν ψιθυριστο Παντως, στα 115 ευρω θα το σκεφτομουνα, εγω το πηρα πολυ πιο φτηνα, κ ας ειναι overkill για το pc μου , ειναι γενικα τελειο θα το αλλαξω μονο και αν ψοφησει xD Sleeved, Modular, Silent
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το ότι είναι modular δε θα το κατέτασσα στα συν εγώ προσωπικά.
Busdarovas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί το λες αυτό? Νόμιζα ότι είναι θετικό το να έχεις τα καλώδια μόνο που χρειάζεσαι. Καλύτερος αερισμός και για το κουτί. Υπάρχει κάτι αρνητικό επειδή είναι modular?
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το cable management αξίζει στην περίπτωση που οι τάσεις που δίνει το τροφοδοτικό είναι πολύ καλές και σταθερές και στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσεις λίγα καλώδια. Γιατί το παραμύθι/πιπίλα μερικών που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο feature και καταλήγουν να τα συνδέουν σχεδόν όλα με τόσες συσκευές που θέλουν να τροφοδοτήσουν, έχοντας παράλληλα απώλειες και πληρώνοντάς το αρκετά ακριβότερα, είναι για γέλια. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=344659
bluesattack Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αθορυβα (για τα δικα μου αυτια ) που εχω/ειχα : toughpower 750 , corsair .To αναφερω σαν εναλλακτικη λυση. Τωρα για μενα καλο ειναι να εχει καποιος τροφοδοτικο 600 +-700 , ακομα και για μελλοντικη χρηση (δεν ειναι κατι που το αλλαζουμε ευκολα , δεν χρειαζεται ,συν οτι εχουν 3-5 χρονια εγγυηση πολλα) .Οποτε αν η αμεσως επομενη φθηνοτερη λυση δεν εχει μεγαλη διαφορα , ας παρει αυτο που διαλεξε (υποθετω εχει διαβασει καλα reviews ,οσο αφορα την αξιοπιστια , γιατι δεν ειναι μονο ο θορυβος που πρεπει να προσεξει καποιος ).Αν η διαφορα ειναι σημαντικη ,τοτε ας παει στο φθηνοτερο. Διαφωνω λιγο και με το κουμπωμα των εξαρτηματων.Τουλαχιστον με την ψυχτρα του επεξεργαστη , γιατι αν δεν το ικανοποιει μπορει να ειναι λιγο μανικι η σπαστικο να την βγαζει μετα.Εγω θα επελεγα τουλαχιστον για τον επεξεργαστη απο πριν μια αθορυβη ψυχτρα , ειδικα αν με ενδιεφερε πολυ το θεμα θορυβος.
Busdarovas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία. Αν έχεις να προτείνεις καμιά ψύξη για τον επεξεργαστή καλοδεχούμενη. Όσο για το τροφοδοτικό, δεν θα είναι όλες οι θέσεις φορτωμένες.
Skia11 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το enermax το έχω σε HTPC (σαλόνι) και είναι άψογο στο θέμα το θορύβου , έχω αλλάξει όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού/cpu με 1000αρια Scythe, αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι πλέον το σύστημα είναι ultra quiet (και είναι και τούμπανο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.