Προς το περιεχόμενο

Με κοροιδεύει η Forthnet

akridoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Το προβλήμά μου είναι το εξής:

Πήγα να βάλω internet,το forthnet2play από τις 27/10. Επειδή δεν έχω σύνδεση οτε και δεν θέλω να πληρώνω και αυτό το πάγιο, μου είπαν από την Forthnet ότι θα μου βάλουν εκείνοι αριθμό τηλεφώνου, με μια χρέωση 50 ευρώ. Συμφωνίσαμε και με διαβεβαίωσαν ότι σε 20 μέρες θα έχω internet και τηλέφωνο στο σπίτι. Όλα οκ μέχρι εδώ, πέρασαν όμως οι 20 μέρες, 25 μέρες και στον μήνα απάνω είπα να τους πάρω να δω τι έγινε. Και μου είπαν ότι ενώ αρχικά εγκρίθηκε η αίτηση από τον οτε, στην συνέχεια απορρίφθηκε. Επειδή δεν ήταν σίγουρη όμως η κοπέλα, μου είπε να την ξαναπάρω αρχές Δεκέμβρη.

Τη παίρνω λοιπόν σήμερα και να μην σας τα πολυλογώ, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει πότε θα λυθεί το ζήτημα αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω στον οτε και να μου δώσουν από κει μια γραμμή (που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσω το πάγιο του οτε).

Τι πρέπει να κάνω από δω και μπρος??? :cry: Δεν θέλω να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου κάθε μήνα αλλά χρειάζομαι και το internet...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ----------

Please, help...

Δημοσ.

μπορεις στην αρχη να πληρωνεις παγιο οτε + τελη ιντερνετ και μολις εγκριθει η αιτηση (αληθεια γιατι απορριπτονται τετοιες αιτησεις; ) να καταργησεις το παγιο οτε και να πληρωνεις παγιο forthnet + τελη ιντερνετ

η βλακεια ειναι οτι θα πρεπει να πληρωσεις τελη ενεργοποιησης οτε για λιγο ( ; ) καιρο, δεν θυμαμαι αν το ποσο ειναι αμελητεο ή οχι

Δημοσ.

δεν νομιζω να φταιει η forthnet γιατι δεν την συμφερει να μην σε βαζει στο δικτιο της ...εχοντας δουλεψει στον οτε ξερω οτι κανει οτι μπορει για να μην φευγει κοσμος ..ο Οτε ειναι μια εταιρια που πρεπει κανεις να αποφευγει και οχι η forthnet ...

Δημοσ.
μπορεις στην αρχη να πληρωνεις παγιο οτε + τελη ιντερνετ και μολις εγκριθει η αιτηση (αληθεια γιατι απορριπτονται τετοιες αιτησεις; ) να καταργησεις το παγιο οτε και να πληρωνεις παγιο forthnet + τελη ιντερνετ

η βλακεια ειναι οτι θα πρεπει να πληρωσεις τελη ενεργοποιησης οτε για λιγο ( ; ) καιρο, δεν θυμαμαι αν το ποσο ειναι αμελητεο ή οχι

Αν επιλέξει αυτή τη λύση ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να πληρώσει internet. Απλά ζητάει τηλέφωνική γραμμή και νούμερο, ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μετά τον π΄ρωτο λογαριασμό, πάει στην forthnet και ζητά μεταφορά στο δίκτυο της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...