The_Judas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το αυτοκίνητο μου έχει κάποιες μικρογρατζουνιές στην μάσκα και στις πόρτες. Υπάρχει καμμία βαφή για να τις καλύψω τοπικά? Τι είδους βαφή να πάρω? Αν θέλετε προτείνεται και κάποιο κατάστημα... κατα προτίμηση προς κέντρο Θεσ/νίκης ή κάποιο εμπορικό εκτός.
tzotzo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 στην αντιπροσωπια πουλανε μικρα μανω στο χρωμα του αυτοκινητου
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Στην Opel που ρώτησα μου είπαν οτι δεν πουλάνε τέτοια χρώματα. Με κατεύθυναν προς το φανοποιειο τους!
tzotzo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ειναι διαδικασια για να βαψεις τοπικα γρατζουνιες. εχεις φωτο των γρατζουνιων?
nick#18 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 μπουκαλακια εχουν αλλα δεν δινουν... υπαρχουν μερικοι φανοποιοι που κανουν επιδιωρθοση σε μικρογρατζουνιες χωρις να φαινετε τιποτα αλλα κοστιζει...50ευρα η γρατζουνια...
kapodistrias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πήρα μια κρέμα αλλά δεν κάνει και πολύ δουλειά για βαθιές γρατσουνιές...
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κάποιο αυτοκόλλητο τύπου Magic Stick δεν θα κάνει δουλειά; Υπάρχει και η Chips Away που καλύπτει τοπικά τις γρατζουνιές.
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Χοντρικα μια γρατζουνια στην οποια επιφανειακα εχει χαραχτει το βερνικι,φτιαχνεται παρα πολυ ευκολα με γυαλισμα με αλοιφαδορο ή wetsanding. Αν εχει παρει και το χρωμα τοτε θελει βαψιμο.
sugata Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τρίψιμο με γυαλόχαρτο ουσιαστικά (sandpaper). Η ουσιαστική και μεγάλη διαφορά είναι ότι δεν το χρησιμοποιείς στεγνό, αλλά βρεγμένο (wet). [ame] [/ame]
nick#18 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 οοοχι θα το κανει το χρωμα πολυ χαλια... θελει πολυ τοπικα αν ειναι...και να ρωτισω κατι...εχω ακουσει και γυαλοχαρτο και ντουκοχαρτο...πια η διαφορα?
Fronimitis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 οοοχι θα το κανει το χρωμα πολυ χαλια... θελει πολυ τοπικα αν ειναι...και να ρωτισω κατι...εχω ακουσει και γυαλοχαρτο και ντουκοχαρτο...πια η διαφορα? Το γυαλοχαρτο θα σου κανει κι αλλες γρατζουνιες και το χρησιμοποιουμε στεγνο.Το ντουκοχαρτο το βρεχουμε με νερο και πραγματικα αφαιρει οτι γρατζουνια υπαρχει αρκει να μην εχει φυγει το χρωμα ή να μην ειναι βαθια η γρατζουνια.Το χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα και στο δικο μου αμαξι και σε φιλους.Προτιμηστε το πολυ λεπτο (εγω το 5000 βαζω) αλλα ειναι πολυ δυσκολο να το βρεις...Συνηθως σε μαγαζια που πουλανε υλικα για φανοποιους θα το βρειτε.
nick#18 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 οοοποτε καλααα τα θυμομουν αλλα λεω ας ρωτισω κιολας...οποτε ντουκοχαρτο λοιπον
lef50 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πληροφορηθηκα για μια πολυεθνικη που εχει ανοιξει και εδω καταστηματα στις μεγαλες πολεις και αναλαμβανει τετοιου τυπου μικροεπισκευες με συγχρονα μεσα οπως λεει,τοχα ψαξει και εχω σκοπο να παω και εγω να δω τι παιζει με αυτους γιατι το ματιζακι μου 9 μηνων το εχουν γεμισει χτυπηματα δεν δημοσιευω την φιρμα για ευνοητους λογους οποιος ομως επιμενει ας μου στειλει pm να του δωσω link.
tzotzo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πραγματικα δεν εχει και μεγαλη σχεση αν θα κανεις στεγνο ή υγρο τριψιμο http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=144275 απλα απαραιτητως θελει γυαλισμα με καποια αλοιφη. ποιος ειπε οτι δεν το κανεις σε ολο το αμαξι? http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=143308&highlight=sand
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.