Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585v7 και προβλημα με ανοιγμα ports

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

ενα φιλαρακι εκανε συνδεση forthnet double play και του εδωσαν μαζι το Thomson TG585v7 . συνδεθηκαμε χτες στο ιντερνετ κανονικα και πηγα να ανοιξω Ports για το utorrent.

ακολουθησα τα κλασικα βηματα απο το Portforward.com αλλα οταν κανω add τα πορτ στην σχετικα λιστα.. απλα ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ παρολο που κανω Apply κτλ κτλ

τι μπορει να παιζει ? υπαρχει περιπτωση απο την forthnet να εχουν κλειδωμενα τα Ports ?

επισης να πω οτι δεν εχω κανει κανενα firmware update στη συσκευη. δε ξερω αν παιζει κανα ρολο.

μου φαινεται τελειως κουλο να κανω κανονικα την διαδικασια και να παταω ADD και Αpply και να μην κραταει τπτ απο αυτα που του βαζω...!

Δημοσ.

α.η forthnet δεν κλειδωνει Ports ουτε μπορουσε να κανει κατι στον ρουτερ απο μακρια.κανε telnet 192.168.1.254 αφου εχεις τελιωσει με το ανοιγμα ports και username Administrator password tipota και μετα γραψε saveall και enter για να τα σωσει.κατι κανεις λαθος παντος.το Port forward εχει 2 βηματα.ενα φτιαχνεις την πορτα που θες να ανοιξεις create a new game or application και μετα δευτερο βημα assign game κτλ κτλ γιανα το κανεις assign σε Ip ή mac address

Δημοσ.

ναι ρε φιλε. το εχω κανει πολλες φορες. και ακολουθησα και τις οδηγιες του Portforward κατα λεξη.. ολες τις φορες δε το κραταγε. ειδικα στο δευτερο βημα του assign αφου εβαζα το Range των ports και παταγα apply και ADD... μετα οταν εμπαινα μεσα στο προφιλ να το τσεκαρω.. δεν υπηρχε καμια πληροφορια.. !

ειναι σιγουρο οτι δεν κλειδωνει ports η forthnet ?

Δημοσ.

ρε συ δεν κλειδωνει ports η forthnet.ουτε στον ρουτερ σου ουτε σε αυτην.εχω κανει port forward σε αρκετα thomson και παιζει μια χαρα.δοκιμασε αλλη πορτα δεν ξερω τι να πω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω το ιδιο router και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα δημιουργω την port πoυ θελω να ανοιξω και μετα κανω assign στο pc μου αλλα μετα απο λιγα seconds χανοντε και ας εχω πατησει apply και τα σχετικα και εχω ακολουθησει step by step guide απο το Portforawrd.com αλλα παλι το ιδιο πιστευω πως ισως ειναι καποιο prob του συγκεκριμένου μοντέλου.

Δημοσ.

Φιλε τι εχεις σπουδασει? Γιατι για να κανεις PF στο thompson, πρεπει να κατεχεις πτυχιο πυρηνικου υδραυλικου ή κατι αναλογου με διδακτορικο. Κανε ενα PF απο τα ετοιμα ports που εχει σε custom name και τη πορτα που θα ανοιξει μετα το save............. χρησιμοποιησε την στο προγραμμα που θες

Δημοσ.
Εχω το ιδιο router και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα δημιουργω την port πoυ θελω να ανοιξω και μετα κανω assign στο pc μου αλλα μετα απο λιγα seconds χανοντε και ας εχω πατησει apply και τα σχετικα και εχω ακολουθησει step by step guide απο το Portforawrd.com αλλα παλι το ιδιο πιστευω πως ισως ειναι καποιο prob του συγκεκριμένου μοντέλου.

εχω το 585 και το 780 και 787 και σε ολα εχω κανει Port forward χωρις κανενα προβλημα

Φιλε τι εχεις σπουδασει? Γιατι για να κανεις PF στο thompson, πρεπει να κατεχεις πτυχιο πυρηνικου υδραυλικου ή κατι αναλογου με διδακτορικο. Κανε ενα PF απο τα ετοιμα ports που εχει σε custom name και τη πορτα που θα ανοιξει μετα το save............. χρησιμοποιησε την στο προγραμμα που θες

μαλλον πρεπει να εχεις iq ραδικιου για να μην καταφερεις να κανεις Port forward στο thomson>εκτος αν δεν ξερες τι σημαινει η λεξη Port forward.το Linksys οκ εχει πιο ευκολο Port forward αλλα το thomson δεν ειναι δυσκολο απλα ειναι σε 2 κομματια .αν θες να δεις δυσκολο Port forward κανε σε jetspeed η ακομα χειροτερα κανε σε telindus.

Δημοσ.

Εχω κανει port forward στο ρουτερ αυτο και σπουδαζω τεχνικος δικτύων Η/Υ αλιμονο αν δεν ηξερα να ανοιγω μια πορτα στο ρουτερ απλα το προβλημα ειναι οτι κανω την ιδια διαδικασια 3-4 φορες για να κρατησει ανοιχτη την πορτ με την πρωτη φορα παντα την κραταει για κατι δευτερολεπτα και μετα χανεται ζητησα μονο βοηθεια να δω αν εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα για να με κατατοπισει και οχι καποιον να κανει τον εξυπνο

Δημοσ.

και περα απο firmware update να κανει το port forward Και μετα να μπει απο telnet 192.168.1.254

username Administrator me α κεφαλαιο και password τιποτα

και μετα saveall

και enter

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδία έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ...τα ίδια και σε μένα δεν κρατάει τις ρυθμίσεις ...νομίζω ότι είναι ένα από τα χειρότερα router σκετικά με το άνοιγμα πορτών....όποιος έχει λύση ας βοηθήσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...