Agg3los Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 μια απορια..πώς βαζεις πλαινους ανεμιστηρες?και μετα πώς ανοιγεις το κουτι? εγω εχω παρει το coolermaster 532 apo to e-shop και ειναι φοβερο και σοβαρο..μονο οι κολωνες στα πλαγια με χαλανε λιγο.. και εχει τα κουμια πανω που με βολευει..
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 μια απορια..πώς βαζεις πλαινους ανεμιστηρες?και μετα πώς ανοιγεις το κουτι? Τι ρωτάς ακριβώς;
Agg3los Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αν βαλεις στο πλαινο καλυμμα ανεμιστηρα..πώς θαανοιγεις το κουτι?βαζεις πολυ μακρυ καλωδιο? κουφο το ερωτημα ε?
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρά θα φτάνει το μήκος του καλωδίου. Εγώ σπάνια έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.
lionheart75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Tελικά παιδιά προέκυψε και μια δεύτερη option απο το πουθενά. Ένα φίλος μου είχε πάρει πρό 3-4 μηνών αυτό το κουτί: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650728 αλλά πρόσφατα αγόρασε full tower και το έχει στο κουτί άψογο. Μου το δίνει σε πολύ καλή τιμή. Aυτό όμως που με απασχολεί είναι άλλο. Αξίζει σαν κουτί να το πάρω (άσχετα απο χρήματα) ή καμμία σχέση με το coolermaster? Πείτε μου αν είναι για να ακυρώσω την παραγγελία.... thanks ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:01 ---------- Παιδιά περιμένω μια γνώμη σχετικά με το τελευταίο πόστ. pleaseeee....
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Όταν λες πολύ καλή τιμή; Νομίζω πως για Tt είναι καλό, αλλά παραμένει υποδεέστερο ποιοτικά του CM.. Δεν πας να το δεις από κοντά μιας κι έχεις ήδη δει το CM;
lionheart75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 To είδα Φάνη και να πώ την αλήθεια είναι πολύ όμορφο. Πολύ καλή τιμή = 35-40 ευρω ολοκαίνουργιο στο κουτί. αλλα αυτό που με νοιάζει είναι αν είναι καλό σαν κουτί πέρα απο ομορφιά. Διότι το cm και αυτό μου αρέσουν το ίδιο. Ισως το δεύτερο μου αρέσει λίγο περισσότερο λόγω πλαινού παράθυρου. Όταν λές κατώτερο ποιοτικά εννοείς υλικό κατασκευής?
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ε ναι.. τα Tt γενικότερα διακατέχονται από μια πλαστικούρα.
lionheart75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως απο φουρφούρια έρχεται full. Tο κατά πόσο είναι λειτουργικά δεν ξέρω βέβαια. Πάντως για 40 ευρά τι λές αξίζει τον τόπο?.... (μήπως θα το παντρευτώ κιόλας.......) Με τραβάει η Τt γαμώτο πρίν και τώρα φαίνεται....
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για 35€ δε θα 'λεγα πως δεν αξίζει.. ίσα-ίσα. Δυστυχώς δεν το έχω δει από κοντά για να έχω άποψη περί λειτουργικότητας, airflow, θορύβου. Εσύ έχοντας δει και τα δύο, θα 'πρεπε να ξέρεις περισσότερο..
Agg3los Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 παντου στο newegg και αλλου λενε οτι τα thermaltake ειναι κατωτερης ποιοτητας,σου κοβουν τα χερια με τις λαμαρινες και η θεση στη ραχη των υποδοχων νομιζω οτι ειναι ηλιθια και μη πρακτικη ..coolermaster πηγαινε... τα thermatake μονο πουλανε φιγουρα και μουρη με περιεργα σχεδια... το εψαξα πολυ και εγω γιανα παρω το κουτι μου.. μη θυσιασεις στη φιγουρα την ουσια..
p4rasite Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Lian Li η Rolls Royce των cases!! Ακριβά μεν... αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις τις περισσότερες φορές...
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ΟΚ, ισχύει σε ένα βαθμό, αλλά στα λ7 που διαθέτει, δεν παίζει κάτι.. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.