lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας επειγόντως για αγορά νέου Midi case απο Πλαίσιο. To budjet δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 70 ευρώ και να μην είναι πολύ μεγάλο μήκος διότι δεν θα χωράνε στο έπιπλο. Είμαι μεταξύ αυτών: 1. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Coolermaster-Gladiator-600-Case-RC-600-KKN1-GP.htm 2. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Black-RC-590-KKN1-GP.htm 3. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Sileo-500-Black-RC-500.htm Κάθε άλλη γνώμη μέσα στο budjet ευπρόσδεκτη αλλά απο plaisio ή e-shop λόγω αμεσότητας. Επίσης θέλω τα κουτιά να έχουν επαρκή αερισμό (και να παίρνουν επιπλέον ανεμιστήρες μελλοντικά), καλή ποιότητα κατασκευής και εύκολη τοποθέτηση hardware χωρίς τριγμούς, θορύβους συντονισμού κατα τη λειτουργία και να χωράνε επαρκώς το hardware της υπογραφής μου και μελλοντικές αναβαθμίσεις βέβαια. Σας ευχαριστώ και αναμένω νέα σας σύντομα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:56 ---------- Kανένας να μου πεί ποιό είναι το καλύτερο εκ των τριών?
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε μεζούρα και μέτρα γι' αρχή ώστε να ξέρουμε πού βρισκόμαστε.
S3ducer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 To 590 ειναι τρομερο κουτι θελω να το παρω κ εγω.
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε μεζούρα και μέτρα γι' αρχή ώστε να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Φάνη έχω πρόβλημα δεν χωράνε οι σκληροί που έχω (3) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. έκανα πατέντες αλλά δε λέει δεν υπάρχει χώρος. Όλα αυτά οφείλονται στην αλλαγή μητρικής ATX έναντι της Μ-ΑΤΧ που είχα πρίν με αποτέλεσμα οι σκληροί να βρίσκουν πάνω στο 24pin βύσμα τροφοδοσίας της μητρικής. Επίσης σε βάθος το ωφέλιμο του κουτιού είναι 37-38 πόντοι... Πές μου σε παρακαλώ για λέει κάποιο απο αυτά που παρέθεσα ή έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:51 ---------- Για να σε βοηθήσω η συρταριέρα των σκληρών δεν είναι οριζόνια αλλά κάθετης τοποθέτησης με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καταργήσω κανέναν σκληρό.... Θα μου πείς και πως δουλευες τόσο καιρό, με πατέντες εβαλα τους σκληρούς στην θήκη των drives αλλά δεν είναι σταθεροί κατα τη λειτουργια και τρίζουν.... Δεν είναι λύση αυτή σε καμμιά περίπτωση.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:53 ---------- ΑΑΑ όσον αφορά το έπιπλο, 50 εκατοστα βάθος, 54 πλάτος, 19 ύψος. Οπότε όπως καταλαβαίνεις οτι πάρω θα μπεί πλαγιαστό...
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Όλα τα κουτιά που παραθέτεις έχουν >19cm πλάτος, οπότε δεν χωράνε ούτε ξάπλα στο χώρο σου.
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Όλα τα κουτιά που παραθέτεις έχουν >19cm πλάτος, οπότε δεν χωράνε ούτε ξάπλα στο χώρο σου. σωστά έχεις δίκιο το είδα μετά, οπότε αναγκαστικά πρέπει να καταργήσω το ράφι για να μεγαλώσει ο χώρος. btw ποιό είναι το καλύτερο? Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο μέσα στο budjet? thanks in advance!
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και τα 3 που κοιτάς είναι καλά case. Σε αυτά τα λεφτά θα έβαζα και αυτό μέσα στο παιχνίδι, αλλά μάλλον θα κατέληγα σε αυτό κυρίως για λόγους προσωπικού γούστου που δεν χρειάζεται να λάβεις εσύ υπ'όψη σου.
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και τα 3 που κοιτάς είναι καλά case.Σε αυτά τα λεφτά θα έβαζα και αυτό μέσα στο παιχνίδι, αλλά μάλλον θα κατέληγα σε αυτό κυρίως για λόγους προσωπικού γούστου που δεν χρειάζεται να λάβεις εσύ υπ'όψη σου. Σε ευχαριστώ φίλε
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 +1 στο CoolerMaster. Όλα (-ενός) Coolermaster είναι ρε.
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πήγα και το είδα παιδιά το Coolermaster απο κοντά. Πραγματικά είναι φοβερό κουτί. Θα το χτυπήσω.... Mε μια moda στο έπιπλο θα τα χωρέσει τελικά. Ευχαριστώ παιδιά for your help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.