Προς το περιεχόμενο

Adobe Flash 10

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαχα, το 15άρι όχι μόνο το τρέχει άνετα, αλλά ούτε καν ξεπερνάει το 30% η cpu και χωρίς το prerelease!Επαθα πλάκα!

Εισαι σιγουρος οτι ετρεξε την 1080p εκδοση? (για 1080p , η διευθυνση πρεπει να τελειωνει σε "&fmt=37")

Γιατι εδω σε 15αρι χωρις την prerelease το video εχανε συνεχως καρε...(το ιδιο και στο 13" mbp του thakisn)

>[url="http://www.youtube.com/watch?v=JGe8DuCy5PU&fmt=37"]http://www.youtube.com/watch?v=JGe8DuCy5PU&fmt=37[/url]

Δημοσ.
Δοκίμασα και το παραπάνω λινκ και όντως δεν χάνει πουθενά και τίποτα.

Και εχεις max 30% cpu usage με το το παλιο flash και δεν χανεις καρε?

Μυστηρια μηχανηματα αυτα τα mbp!

Δημοσ.
Και εχεις max 30% cpu usage με το το παλιο flash και δεν χανεις καρε?

Μυστηρια μηχανηματα αυτα τα mbp!

Σε αλλο mbp που δοκιμασα τωρα, επαιζε πολυ καλυτερα το 1080p ακομα και χωρις την prerelease 10.1......

Δημοσ.

Οπότε μάλλον μιλάμε για το ίδιο πράγμα.

Που πιστεύεις ότι οφείλεται?Μόνο δυνατότερο cpu ∂εν εχει?(ίδια gpu-ram φαντάζομαι!)

Δημοσ.
Οπότε μάλλον μιλάμε για το ίδιο πράγμα.

Που πιστεύεις ότι οφείλεται?Μόνο δυνατότερο cpu ∂εν εχει?(ίδια gpu-ram φαντάζομαι!)

Τι να πω!

Βασικα προφανως και φταιει το τιμημεμενο το flash που εχει αλλοπροσαλλη συμπεριφορα σε mac os x.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως βαζω την προηγουμενη εκδοση του flash? Γιατι η 10 δν μου παιζει justin.tv (μονο ηχο εχει, η οθονη ειναι μαυρη). Εχω κατεβασει την 9 αλλα δν με αφηνει να την βαλω..

Δημοσ.
Ξερει κανεις πως βαζω την προηγουμενη εκδοση του flash? Γιατι η 10 δν μου παιζει justin.tv (μονο ηχο εχει, η οθονη ειναι μαυρη). Εχω κατεβασει την 9 αλλα δν με αφηνει να την βαλω..

Εμένα μια χαρά παίζει το justin.tv με το 10.

Δημοσ.

Απεγκαθιστάς την έκδοση flash που έχεις τώρα με το flash player unintaller και μετά περνάς όποια έκδοση του flash θέλεις

Δημοσ.

Γενικά η 10 έχει ΠΟΛΛΑ κολλήματα (δεν παίζει κάποια βίντεο, κολλάει σε μαύρη οθόνη στο youtube, φορτώνουν κάποια βίντεο μέχρι τη μέση κτλ)

Δημοσ.
Γενικά η 10 έχει ΠΟΛΛΑ κολλήματα (δεν παίζει κάποια βίντεο, κολλάει σε μαύρη οθόνη στο youtube, φορτώνουν κάποια βίντεο μέχρι τη μέση κτλ)

+1. λαλαλαλλαλαλαλαλ

πως γυρναμε στη παλιά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...