Cue Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Έλα ο νέος Flash Player 10.0-prerelease. Απ' ότι λέει το Anadtech, έχει μεγάλη διαφορά στο CPU usage. Όσοι είχατε προβλήματα, δοκιμάστε το και report. Το εγκαθιστώ και εγώ σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έλα ο νέος Flash Player 10.0-prerelease. Απ' ότι λέει το Anadtech, έχει μεγάλη διαφορά στο CPU usage. Όσοι είχατε προβλήματα, δοκιμάστε το και report. Το εγκαθιστώ και εγώ σε λίγο. Εξαιρετικα νεα! Ενα κλασσικο τεστ 1080p flash video στο youtube παει καπως καλυτερα(αλλα παλι χανει καρε) με την καινουρια εκδοση του flash.. (σε windows με παλιοτερο λαπτοπ υποδεεστερο σε χαρακτηριστικα και με το 1/3 της τιμης , το video παει νερακι με 15% cpu usage maximum) >[url]http://www.youtube.com/watch?v=Odo6pDPJ1Vo&fmt=37[/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εξαιρετικα νεα!Ενα κλασσικο τεστ 1080p flash video στο youtube παει καπως καλυτερα(αλλα παλι χανει καρε) με την καινουρια εκδοση του flash.. (σε windows με παλιοτερο λαπτοπ υποδεεστερο σε χαρακτηριστικα και με το 1/3 της τιμης , το video παει νερακι με 15% cpu usage maximum) http://www.youtube.com/watch?v=Odo6pDPJ1Vo&fmt=37 Ίσως να μην κόβει καλά το μάτι μου αλλά στο 13αρι mbp pro μου έδειχνε το βίντεο που μου έδειχνες μιά χαρά (εννοώ χωρίς κομμένα καρέ) και σε full screen με cpu usage γύρω στο 30%.Έχω τον flash player 10.Αν βάλω την prerealese έκδοση και δε μου κάνει,μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ίσως να μην κόβει καλά το μάτι μου αλλά στο 13αρι mbp pro μου έδειχνε το βίντεο που μου έδειχνες μιά χαρά (εννοώ χωρίς κομμένα καρέ) και σε full screen με cpu usage γύρω στο 30%.Έχω τον flash player 10.Αν βάλω την prerealese έκδοση και δε μου κάνει,μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη? Φυσικα και μπορεις να γυρισεις στην προηγουμενη! Οσο για το video, το εβαλες σε 1080p hd ποιοτητα ? Για να εισαι σιγουρος , ανοιξε το σε ενα καινουριο tab στο youtube και φροντισε η διεθυνση να τελειωνει σε "&fmt=37". Mε λιγα λογια , πατα κατευθειαν πανω σε αυτο το λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=Odo6pDPJ1Vo&fmt=37 Υ.Γ.: Εκανα edit και το προηγουμενο μηνυμα ωστε οταν πατατε στο λινκ πανω να ανοιγει κατευθειαν σε σε 1080p hd ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Φυσικα και μπορεις να γυρισεςι στην προηγουμενη! Οσο για το video, το εβαλες σε hd ποιοτητα ? Για να εισαι σιγουρος , ανοιξε το σε ενα καινουριο tab στο youtube και φροντισε η διεθυνση να τελειωνει σε "&fmt=37". Mε λιγα λογια , πατα πανω σε αυτο το λινκ: Υ.Γ.: Εκανα edit και το προηγουμενο μηνυμα ωστε οταν πατατε στο λινκ πανω να ανοιγει κατευθειαν σε σε 1080p hd ποιοτητα. Σε νέο tab με ποιότητα hd και full screen είχα cpu usage κοντά στο 64% και τα μόνα σπασμένα καρέ που είχα ήταν στην αρχή του βίντεο, ας πούμε μέχρι να φορτώσει για τα καλά. Κατεβάζω και την prerealese έκδοση να κάνω το ίδιο τεστάκι και σας λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σε νέο tab με ποιότητα hd και full screen είχα cpu usage κοντά στο 64% και τα μόνα σπασμένα καρέ που είχα ήταν στην αρχή του βίντεο, ας πούμε μέχρι να φορτώσει για τα καλά. Κατεβάζω και την prerealese έκδοση να κάνω το ίδιο τεστάκι και σας λέω! Ωραιος! (γενικοτερα για 1080p σε οσα video το υποστηριζουν προσεχουμε να εχουν στην διευθυνση την καταληξη "&fmt=37") Δοκιμασε και αυτο το videακι: >[url]http://www.youtube.com/watch?v=JGe8DuCy5PU&fmt=37[/url] Ειναι απο αυτην την ειδηση του insomnia: Υποστήριξη 1080p Full HD στο YouTube Σε αυτο το cpu usage ειναι 120-150% και χανει συνεχως καρε. Δεν ηταν στο ρευμα, αλλα με μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ωραιος! (γενικοτερα για 1080p σε οσα video το υποστηριζουν προσεχουμε να εχουν στην διευθυνση την καταληξη "&fmt=37") Δοκιμασε και αυτο το videακι: >[url]http://www.youtube.com/watch?v=JGe8DuCy5PU&fmt=37[/url] Ειναι απο αυτην την ειδηση του insomnia: Υποστήριξη 1080p Full HD στο YouTube Σε αυτο το cpu usage ειναι 120-150% και χανει συνεχως καρε. Δεν ηταν στο ρευμα, αλλα με μπαταρια. Αναφέρω: Πρώτον,η cpu usage που ανέφερα ήταν απο το istat menu και ήταν το άθροισμα user + system. Δεύτερον με την prerealese έκδοση του flash έχω την εντύπωση οτι μου άνοιξε γρηγορότερα την αρχική σελίδα του insomnia αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου! Επίσης το trailer του youtube παίζει πιο ομαλά σε όλη τη διάρκεια του αλλά παραδόξως η χρήση cpu ήταν γύρω στο 64% (μέτρηση με την ίδια μέθοδο με πρίν για να έχουμε συγκρίσιμα αποτελέσματα).Τέλος,το βιντεάκι που μου έδωσες και υπάρχει και στο insomnia, ενω πριν λίγες μέρες που το είχα δοκιμάσει έσπαγε συνεχώς, τώρα το δείχνει όπως πρέπει με μόνο αντίτιμο την πολύ αυξημένη χρήση cpu. Με λίγα λόγια, θα σας έλεγα να το δοκιμάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ...Τέλος,το βιντεάκι που μου έδωσες και υπάρχει και στο insomnia, ενω πριν λίγες μέρες που το είχα δοκιμάσει έσπαγε συνεχώς, τώρα το δείχνει όπως πρέπει με μόνο αντίτιμο την πολύ αυξημένη χρήση cpu.Με λίγα λόγια, θα σας έλεγα να το δοκιμάσετε. Μια χαρα! Εγω σε macbook pro 2.66 που το δοκιμασα αυτο το video εσπαγε λιγο με την καινουρια εκδοση, ενω με την παλια εσπαγε συνεχως και πολυ πιο εντονα.. Ολα αυτα με μπαταρια. >[url]http://www.youtube.com/watch?v=JGe8DuCy5PU&fmt=37[/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Aluminium MBP 13', με custom δίσκο 7200rpm, στο ρεύμα Εξαιρετικα νεα! >[url]http://www.youtube.com/watch?v=Odo6pDPJ1Vo&fmt=37[/url] Smooth like butter, με CPU Usage γύρω στο 64%. >[url]http://www.youtube.com/watch?v=JGe8DuCy5PU&fmt=37[/url] Έπιασε ~90% αλλά no beach balls ούτε dropped frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έπιασε ~90% αλλά no beach balls ούτε dropped frames. Δεν κανετε μια δοκιμη και με μπαταρια? Γιατι απορω γιατι σε εμενα εχανε frames οταν ηταν στην μπαταρια!! (beach balls αποκλειεται να ειχε. Τα beach balls ειναι συνηθως προβλημα του λειτουργικου που κανει αναιτιες καθυστερησεις) Παντως, μεγαλο βημα το καινουριο flash! Σκεφτειτε και οταν θα υπαρξει και υποστηριξη για gpu acceleration οπως στα windows και θα τα βλεπουμε με 5-10% cpu usage. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3678&p=5 With actual GPU-accelerated H.264 decoding I’m guessing those CPU utilization numbers could drop to a remotely reasonable value. But it’s up to Apple to expose the appropriate hooks to allow Adobe to (eventually) enable that functionality. Until then, even OS X users have something to look forward to with the Flash 10.1 upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Mε το prerelease πάει τραγικά καλύτερα το ΜΒ Αιρ μου, αν και πάλι χάνει frames λόγω αδύναμου hardware. Aλλά και πάλι κάνει κολλήματα ενώ έχει 30% idle cpu, 250ΜΒ(μόνο!) free μνήμη και τρελό disk usage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Στην διαθεσιμη μνημη που εχεις να υπολογιζεις και την inactive, οχι μονο την free. Mac OS X: Reading system memory usage in Activity Monitor Inactive memory This information has not recently been used but will remain in RAM until another application needs more memory but no free memory is available. If called upon by a process, this is quickly changed to Active memory; if it has been swapped to the hard disk, it will be moved back to RAM and marked as Active. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Mα πως τα ξέρεις όλα πλέον...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Στο δικό μου το 13άρι μια χαρά παίζει smooth με 60-65% η cpu. Και με το ρεύμα και με την μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εγώ με macbook core duo (2006) είδαι αυξημένη χρήση CPU αλλά πιο ομαλό playback στο εν λόγω HD video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.