Προς το περιεχόμενο

win 7 και καρτα TV gigabyte gt-p8000

skarmoutsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω παρει την καρτα tv gigabyte gt-p8000 και προσπαθώ στα win 7 μέσω του windows media center να δουλεψω την κάρτα.Κάνω ολη τη διαδικασια κανονικά αλλά οταν φτάνει στο σημείο να scanαρει για κανάλια δεν βρίσκει τιποτα.

Παρατηρήσεις :Την κάρτα την αναγνωρίζουν τα win 7 κανονικά. Η κάρτα στα ΧΡ εχει δουλεψει κανονικά. Εχω προσπαθησει να σκαναρω εκτος απο τη κεραια του σπιτιού (αυτη που ειναι στο τοίχο δλδ) και με τη κεραία που δινει η κάρτα και πάλι τπτ. Το σκανάρισμα φτάνει πολύ γρήγορα στο 100% χωρις να βρίσκει κατι. Ο υπολογιστής δεν ειναι συνδεδεμένος στο ιντερνετ (το λεω λόγω του PLAY READY μήπως παίζει καπου ρόλο). Αν κάποιος εχει καμια ιδέα για το τι μπορει να φταίει...ή αν καποιος έχει την κάρτα αν μπορεί να μου πει τα βήματα που έχει κάνει αν λειτουργεί κανονικά..

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Η κάρτα δουλεύει μια χαρά με το Presto στα Windows 7 αλλά μέσα από το media center μου κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα δεν βρίσκει στο σκανάρισμα κανάλια!! Οποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει...

Δημοσ.
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Η κάρτα δουλεύει μια χαρά με το Presto στα Windows 7 αλλά μέσα από το media center μου κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα δεν βρίσκει στο σκανάρισμα κανάλια!! Οποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει...

Επέλεξε άλλη περιοχή όχι Ελλάδα. Εγώ επέλεξα Δανία, έκανα scan και βρήκε όλα τα κανάλια.;)

Δημοσ.
Επέλεξε άλλη περιοχή όχι Ελλάδα. Εγώ επέλεξα Δανία, έκανα scan και βρήκε όλα τα κανάλια.;)

Το έκανα και αυτό επέλεξα δηλ. την Δανία σαν χώρα και πάλι μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει κανάλια! Έχεις καμιά άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

και εγώ μια από τα ίδια.Επέλεξα περίπου 20 χώρες (μέσα σε αυτές και η Δανία) αλλά τίποτα. Αν έχεις καμία άλλη ιδέα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...