Προς το περιεχόμενο

Τα φωτα σας με ενα παραξενο προβλημα στο boot.

le_bron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα εναν ssd OCZ vertex. Τα παει πολυ καλα. Εχω ενα παραξενο προβλημα ομως.

Λοιπον του εβαλα τα 7 με clean install. Στον δισκο που ειχα δεν τα εχω σβησει ακομα. Οταν βαζω να κανει boot απο τον vertex μου λεει ''select proper boot device or insert boot media'' και δεν κανει καθολου boot.

Οταν βαζω να κανει boot απο τον hdd που εχω (ειπαμε δεν εχω κανει ακομα φορματ εχει κι αυτος λειτουργικο) συμβαινει το εξης παραδοξο: Κανει boot με το λειτουργικο του vertex! Τωρα πως γινεται αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα! Δοκιμασα fixmbr εγραψε succesfull αλλα παλι τα ιδια γινονται.

Το θεμα ειναι οτι οταν βαζω να κανει boot απο τον vertex παει κατευθειαν στο cd που ειναι το δευτερο ορισμενο boot απο το bios. Θελω να κανω φορματ στον hdd αλλα φοβαμαι πως δε θα βοοταρει μετα. Εχω κανει και repair με το cd των windows αλλα το μονο που καταφερα ηταν να βγαινει ενα boot screen και απλα να διαλεγω απο ποιον θελω να κανω boot. (Μονο οταν εχω τον hdd στο boot device priority με τον vertex σας ειπα τι γινεται...)

Δημοσ.

Κάνε πάλι ένα install στον vertex χωρίς να έχεις κανέναν άλλο σκληρό δίσκο συνδεδεμένο,για να αποκτήσει κ αυτός master boot record!Η λύση είναι αυτή,η εξήγηση που δίνω μπορεί να είναι λανθασμένη...οπότε λύσε το πρόβλημα,κ περίμενε κάποιον ποιό έμπειρο να σου πεί και γιατι γινεται αυτό!πιθανόν να γίνεται κ χωρίς format με κάποιο πρόγραμμα αλλά νομίζω πιό πολύ βαβούρα θα είναι(εκτός αν σε ενδιαφέρει η διαδικασία!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...