Προς το περιεχόμενο

hp dv9000 προβλημα ψυξης

mitsbirk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα το ανεμιστηρακι του ειναι πολυ θορυβοδες...ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μην ειναι τοσο ενοχλητικο?

Δημοσ.

κατα 99% εχει πιασει σκονη,οποτε η λυση ειναι να το ανοιξεις και να το καθαρισεις με πεπιεσμενο αερα:-) εκτος αν ειναι καινουργιο το μηχανημα οποτε εχει προβλημα

Δημοσ.

Δέν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έτσι είναι απο κατασκευής. Έχεις βάση με ανεμιστήρα? Εάν έχεις τότε δουλεύει λιγότερο το fan και ακούγετε λιγότερο.

Δημοσ.

λες λογω σκονης να ακουγεται κ να δουλευει τοσο το ανεμιστηρακι?παντως κανει πολυ θορυβο για να ειναι ετσι απο κατασκευης...

Δημοσ.
κατα 99% εχει πιασει σκονη,οποτε η λυση ειναι να το ανοιξεις και να το καθαρισεις με πεπιεσμενο αερα:-) εκτος αν ειναι καινουργιο το μηχανημα οποτε εχει προβλημα

Αυτο εκανα φιλε μου κ ηδη βλεπω μεγαλη διαφορα,χωρις αυτο να σημαινει οτι εγινε κ τελειως αθορυβο....σ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη

Δημοσ.

τιποτα φιλε μου:-)λογικο ειναι να το ακους λιγο,εντελως αθορυβο ανεμιστηρακι δεν υπαρχει,το θεμα ειναι να μην χαλαει τον κοσμο

Δημοσ.
γεια σας παιδια εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα το ανεμιστηρακι του ειναι πολυ θορυβοδες...ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μην ειναι τοσο ενοχλητικο?

Με AMD επεξεργαστη το εχεις η Intel? Παιζει ρολο και bios. Παντως να ξερεις οτι οσο ποιο γρηογρα θα σου παιζει τοσο καλυτερο για την vga που με τις βλακειες που εχουν κανει στην κατασκευη του συγκεκριμενου λαπτοπ δουλευει με παθητικη ψυξη οταν ειναι off το ανεμιστηρι... και 80οC ταυτοχρονα...

Δημοσ.
Με AMD επεξεργαστη το εχεις η Intel? Παιζει ρολο και bios. Παντως να ξερεις οτι οσο ποιο γρηογρα θα σου παιζει τοσο καλυτερο για την vga που με τις βλακειες που εχουν κανει στην κατασκευη του συγκεκριμενου λαπτοπ δουλευει με παθητικη ψυξη οταν ειναι off το ανεμιστηρι... και 80οC ταυτοχρονα...

Γιαυτο και βγαίνει OFF η μητρική σε χρόνο DT!:lol:

Δημοσ.

intel ειναι ο επεξεργαστης κ οταν λες για τα bios τι εννοεις?παντως οταν ανοιγω ξερω εγω μια σελιδα ξεκιναει το ανεμιστηρακι πιο εντονα.....

Δημοσ.
Γιαυτο και βγαίνει OFF η μητρική σε χρόνο DT!:lol:

Με gpu stresser ειχα σε κρυα νυχτα 13οC CPU και 5 εκατοστα παραδιπλα 90oC στην καρτα γραφικων... Γουσταρεις?

Απλα το λαπτοπ αυτο εχει μεγαλα προβληματα ψυξης...

Δημοσ.
Με gpu stresser ειχα σε κρυα νυχτα 13οC CPU και 5 εκατοστα παραδιπλα 90oC στην καρτα γραφικων... Γουσταρεις?

Απλα το λαπτοπ αυτο εχει μεγαλα προβληματα ψυξης...

Επειδή έχω και εγώ ένα και μάλιστα το έχω κομμάτια τώρα τι μπορεί να γίνει έτσι ωστε να ρίξουμε τις θερμοκρασίες λίγο? Εντάξει Artic silver 5 εννωείται αλλά κάτι άλλο? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ρυθμίζει στις nvidia τους χρονισμούς? Έτσι και αλλιώς δέν παίζω games σε laptop οποτε να τα κατεβάσω τέρμα κάτω. Θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία έτσι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...