mitsbirk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας παιδια εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα το ανεμιστηρακι του ειναι πολυ θορυβοδες...ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μην ειναι τοσο ενοχλητικο?
lagoudakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 κατα 99% εχει πιασει σκονη,οποτε η λυση ειναι να το ανοιξεις και να το καθαρισεις με πεπιεσμενο αερα εκτος αν ειναι καινουργιο το μηχανημα οποτε εχει προβλημα
GReddyRx7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δέν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έτσι είναι απο κατασκευής. Έχεις βάση με ανεμιστήρα? Εάν έχεις τότε δουλεύει λιγότερο το fan και ακούγετε λιγότερο.
mitsbirk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 λες λογω σκονης να ακουγεται κ να δουλευει τοσο το ανεμιστηρακι?παντως κανει πολυ θορυβο για να ειναι ετσι απο κατασκευης...
vasilisga Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 αμα πιανουν λιγο τα χερια σου κανε ενα κοπο και δες αυτο που σου λεει ο φιλος lagoudakis
mitsbirk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 κατα 99% εχει πιασει σκονη,οποτε η λυση ειναι να το ανοιξεις και να το καθαρισεις με πεπιεσμενο αερα εκτος αν ειναι καινουργιο το μηχανημα οποτε εχει προβλημα Αυτο εκανα φιλε μου κ ηδη βλεπω μεγαλη διαφορα,χωρις αυτο να σημαινει οτι εγινε κ τελειως αθορυβο....σ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη
lagoudakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 τιποτα φιλε μουλογικο ειναι να το ακους λιγο,εντελως αθορυβο ανεμιστηρακι δεν υπαρχει,το θεμα ειναι να μην χαλαει τον κοσμο
aquasonic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας παιδια εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα το ανεμιστηρακι του ειναι πολυ θορυβοδες...ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μην ειναι τοσο ενοχλητικο? Με AMD επεξεργαστη το εχεις η Intel? Παιζει ρολο και bios. Παντως να ξερεις οτι οσο ποιο γρηογρα θα σου παιζει τοσο καλυτερο για την vga που με τις βλακειες που εχουν κανει στην κατασκευη του συγκεκριμενου λαπτοπ δουλευει με παθητικη ψυξη οταν ειναι off το ανεμιστηρι... και 80οC ταυτοχρονα...
GReddyRx7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Με AMD επεξεργαστη το εχεις η Intel? Παιζει ρολο και bios. Παντως να ξερεις οτι οσο ποιο γρηογρα θα σου παιζει τοσο καλυτερο για την vga που με τις βλακειες που εχουν κανει στην κατασκευη του συγκεκριμενου λαπτοπ δουλευει με παθητικη ψυξη οταν ειναι off το ανεμιστηρι... και 80οC ταυτοχρονα... Γιαυτο και βγαίνει OFF η μητρική σε χρόνο DT!
mitsbirk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 intel ειναι ο επεξεργαστης κ οταν λες για τα bios τι εννοεις?παντως οταν ανοιγω ξερω εγω μια σελιδα ξεκιναει το ανεμιστηρακι πιο εντονα.....
aquasonic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Γιαυτο και βγαίνει OFF η μητρική σε χρόνο DT! Με gpu stresser ειχα σε κρυα νυχτα 13οC CPU και 5 εκατοστα παραδιπλα 90oC στην καρτα γραφικων... Γουσταρεις? Απλα το λαπτοπ αυτο εχει μεγαλα προβληματα ψυξης...
GReddyRx7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Με gpu stresser ειχα σε κρυα νυχτα 13οC CPU και 5 εκατοστα παραδιπλα 90oC στην καρτα γραφικων... Γουσταρεις? Απλα το λαπτοπ αυτο εχει μεγαλα προβληματα ψυξης... Επειδή έχω και εγώ ένα και μάλιστα το έχω κομμάτια τώρα τι μπορεί να γίνει έτσι ωστε να ρίξουμε τις θερμοκρασίες λίγο? Εντάξει Artic silver 5 εννωείται αλλά κάτι άλλο? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ρυθμίζει στις nvidia τους χρονισμούς? Έτσι και αλλιώς δέν παίζω games σε laptop οποτε να τα κατεβάσω τέρμα κάτω. Θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία έτσι.
mitsbirk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 εμενα τωρα μου εκαψε το ανεμιστηρακι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.