liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως τα freeze που σταμάτησαν όταν έριξες την συχνότητα, μάλλον δεν οφείλονταν στο psu, που φυσικά και πρέπει να αλλαχθεί αν μπει 5850 στο σύστημα.
jase Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τροφοδοτικό που να συνδυαστεί με τον i5 και την 5870; Επίσης, το cable management αξίζει;
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ είσαι. Το cable management αξίζει στην περίπτωση που οι τάσεις που δίνει το τροφοδοτικό είναι πολύ καλές και σταθερές και στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσεις λίγα καλώδια. Γιατί το παραμύθι/πιπίλα μερικών που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο feature και καταλήγουν να τα συνδέουν σχεδόν όλα με τόσες συσκευές που θέλουν να τροφοδοτήσουν, έχοντας παράλληλα απώλειες και πληρώνοντάς το αρκετά ακριβότερα, είναι για γέλια.
jase Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Πιστεύω ότι θα είμαι κομπλέ με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Μια ακόμα ερώτηση: Επειδή το pc παίζει να το παραγγείλω μέσα στις επόμενες μέρες και στο Πλαίσιο βλέπω "Αναμένεται σύντομα", σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο να πάω σε κάτι τέτοιο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-Epr625Awt-Pro82-625W-EPR625AWT-625W-PRO-82.htm (αν και φαντάζομαι είναι overkill) ή σε κάποιο άλλο?
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δε λειτουργεί το link, αλλά φαίνεται ότι αναφέρεσαι στο 625άρι της ίδιας σειράς. Όντως overkill. Θα πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις ή να τους πεις να ψάξουν να το βρουν, ή ακόμα καλύτερα να περάσεις από κάποιο κατάστημα. Κάτι μου λέει ότι θα το βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.