sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μια γρηγορη ερωτηση: Ειναι λογικη τιμη τα 4-5 MB/s για αντιγραφη απο δισκο σε δισκο? Εμενα γιατι μου φαινονται πολυ λιγα? Η αντιγραφη γινεται απο εναν 500αρι samsung σε εναν western digital 1TB καινουριο.
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, είναι πολύ χαμηλή. Δες μήπως είναι γυρισμένοι σε PIO Mode. O WD είναι της σειράς Green;
antonl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Όπως τα πε ο phanispal εκτός ίσως κι αν μιλάμε για χιλιάδες αρχειάκια ελάχιστων kB σε κατακερματισμένους δίσκους.
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, είναι πολύ χαμηλή. Δες μήπως είναι γυρισμένοι σε PIO Mode. O WD είναι της σειράς Green; Ναι ειναι ο green caviar. Που βλεπω σχετικα με το PIO mode?Στο bios?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 εσωτερικός ο WD Green? για τι μέγεθος αρχείου μιλάμε?
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Nαι εσωτερικος... Ψαχνω ψαχνω γι'αυτο το PIO mode, ακρη δε βρισκω.Πρωτη φορα το ακουω...
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν μιλάμε για τίποτα patches/skins κλπ από κανα Football Manager π.χ., τότε λογικό είναι. Σε διαφορετική περίπτωση, κοίτα γι' αυτό που σου λέω. Τι λειτουργικό έχεις;
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Οχι καμια σχεση, αντιγραφη μουσικης,ταινιων και γενικως multimedia περιεχομενο απο τον ενα στον αλλο. Windows 7 εχω. Πως ομως θα βρω αυτο το PIO mode?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 στο device manager στα properties του controller ή του δίσκου... δεν νομίζω όμως να φταίει αυτό... ποια μητρική έχεις? τα καλώδια είναι ok? κάνε κάποιο benchmark και στους 2 δίσκους... σε τι κατάσταση βρίσκεται η χωρητικότητα του κάθε δίσκου?
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 στο device manager στα properties του controller ή του δίσκου... δεν νομίζω όμως να φταίει αυτό... ποια μητρική έχεις? τα καλώδια είναι ok? κάνε κάποιο benchmark και στους 2 δίσκους... σε τι κατάσταση βρίσκεται η χωρητικότητα του κάθε δίσκου? Στα properties των controller γραφει(σε οσα ειναι διαθεσιμο) ultra dma mode 5 ή 2 και τικαρισμενο το enable dma. Μητρικη εχω rampage formula απο asus, ολα τα καλωδια ειναι οκ, ο WD ειναι εντελως αδειος ολοκαινουριος και ο αλλος εχει(το partition απο το οποιο κανω αντιγραφη δηλαδη) καπου 30γιγα ελευθερα απο συνολο 360
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 κατέβασε κάνα HDTune και κάνε τα benchmarks του... κάνεις μεγάλη ποσότητα αρχείων copy? αν ναι τότε μην παίζεις μέσω windows explorer, κατέβασε κάποιον άλλον file manager για να γίνει αρκετά πιο γρήγορα η δουλειά
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Nαι γυρω στα 320γιγα παω να μεταφερω, απλα παει απελπιστικα αργα,δηλαδη σε σημειο που θα πεσω για υπνο και αυριο πρωι ακομα θα αντιγραφει. Τι να πω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 βάλε άλλον file manager, λογικα υπάρχει topic που προτείνουν κάποιους που είναι αρκετά πιο γρήγοροι για αυτή την δουλειά...
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ο WD εχει μεσο ορο καπου στα 90ΜΒ/s συμφωνα με το HDtune και ο αλλος καπου στα 70ΜΒ/s Θα το ψαξω λιγο ακομη αλλιως ισως να βαλω αλλον file manager οπως λες. Ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.