..MementoMori.. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μια αντιθετη γνωμη πανω σε αυτο που λεει ο kirileman. Εγω δεν εχω καταληξει ακομα. >> Were the creatures actually hallucinations brought on by pandroum? No. The main argument I've found for this is Bower's hallucination at the end of the film when he 'sees' one of the creatures attempting to break into the bridge via a side panel. This is a singular hallucination. From the very beginning of the film, Bower experiences the onset of pandorum (shakes, dizziness, his 'freak out' when he's pushed into the hyperbunk chamber during their fight with the single creature). At the end of the film, Payton/Gallo's now fully reinstated pandorum heightens Bowers own condition, causing him to hallucinate the creature and cause the hull breach. They even give us a scene to clear this up directly after: when they scramble into the escape pod, a creature is seen breaking into the room from above. Bower asks Nadia if she sees it too, she confirms.
million_voices Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 και εγω αυτο που λεει ο κυριλε μαν ειχα καταλαβει
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη μου εμοιαζε πολυ με το Descent οπου ειχαμε ξανακανει την ιδια κουβεντα, ημουν υποψιασμενος οτι και καλα "ηταν στην φαντασια του" και ειδικα στην σκηνη που λεει ο Kirileman ολοι νομιζω αυτο σκεφτηκαμε, οτι τα φανταζονταν ΟΜΩΣ, τα βλεπουν ολοι, ρωταει μαλιστα την γκομενα αν τα βλεπει και νομιζω παιζει και μια σκηνη με τον αρχηγο που δεν υπαρχει κανεις αλλος. Επισης, υπαρχει η σκηνη με τον Μεξικανο που ηταν μονος του. Εχει δηλαδη καποια στοιχεια παραπανω απο το descent για το οτι ηταν πραγματικα όπως τους αδειους θαλαμους ανθρωπων. Ακομα να προσθεσω μια διαφορα με το descent ξέρουμε οτι το Pandorum προκαλει φαντασιωσεις και μαλιστα ο Κουειντ βλεπει οχι τερας αλλα τον νεαρο εαυτο του Οποτε να πουμε οτι δεν υπηρχαν και εσφαζαν ο ενας τον αλλο θα προυποθετε οτι ΟΛΟΙ ειχαν φαντασιωσεις και μαλιστα τις ιδιες λογω του Pandorum(ακομα και ο μαυρος με τα σχεδια) κατι που στην ουσια θα ηταν πολυ Lame γιατι 9/10 ταινιες μπορεις να πεις "Τιποτα δεν εγινε, ολοι τα φανταζοντουσαν ολα" Δεν θεωρω παραλογο να παιζει αυτο αλλα προτιμω να πιστευω οτι ΔΕΝ συνεβη γιατι τοτε ολοι η ταινια απλα ειναι μια βλακεια Θα μου πεις οτι η εναλλακτικη ειναι οτι ολα ειναι αληθινα και εγιναν αυτα επειδη τρωγανε ανθρωπους που ειναι επισης αθλιο σαν ερμηνεια του σεναριου αλλα προτιμω πραγματικα να ειναι αληθεια γιατι ειναι πολυ κοινοτυπο να ειναι ολα στην φαντασια
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω τελικά ότι μόνο στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας έχουμε παραισθήσεις (παράλληλα παρατηρούμε και ρινορραγίες). Οπότε θεωρώ ότι όλα ήταν πραγματικά εκτός του προτελευταίου μεταλλαγμένου και της περίπτωσης του Κουέιντ με τον νεαρότερο του εαυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.