pelekaki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καταρχας μια καλησπερα.....εχω ενα προβλημα στο laptop μου ...οταν παιζω ενα παιχνιδι(dota)παιζω για λιγη ωρα και μετα κολαει,μου γινεται μπλε η οθονη και μ γραφει κατι παραξενα!!!! Οποιος ξερει ας βοηθησει!!!!!
GoldenEye Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 τα παιζει η καρτα γραφικων απο θερμοκρασιες. βαλε νεους drivers μπας και σωζεται το πραγμα η οταν παιζεις βαλε το λαπτοπ πανω σε θηκες dvd για να το σηκωσεις 5 ποντους να αεριζεται καλυτερα η cpu.
carib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Υπερθερμένεται η κάρτα γραφικών του. Θα βοηθούσε αν ανέφερες το μοντέλο του υπολογιστή σου.
JohnnyDragon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι απαραίτητα η κάρτα γραφικών σου. Μπορεί να είναι και θέμα μνημών. Σε πρόβλημα δίσκου ή μνήμης συμβαίνει πιο συχνά να δέχεσε μπλε οθόνες.
parazitu360 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 βρε παιδια εχω το acer το 8930g aspire.αυτο στα πλαγια εχει ενα συστημα αφης που ρυθμιζει την ενταση του ηχου..εδς και 2 μερες εχει κολλησει και δεν μπορω να κανς τιποτα το αγγιζς πιο απαλα αλλα τιποτα...μεχρι και μπουιες του εριξα..πειτε μου καποιος αν μπορω να κανω κατι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:55 ---------- βρε παιδια εχω το acer το 8930g aspire.αυτο στα πλαγια εχει ενα συστημα αφης που ρυθμιζει την ενταση του ηχου..εδς και 2 μερες εχει κολλησει και δεν μπορω να κανς τιποτα το αγγιζς πιο απαλα αλλα τιποτα...μεχρι και μπουιες του εριξα..πειτε μου καποιος αν μπορω να κανω κατι.
JohnnyDragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει καθόλου ή ότι έχει κολλήσει και δουλεύει συνέχεια? Αυτό απο κάτω έχει καλωδιοταινία που συνδέετε στη μητρική. Επειδή βγαίνει κουμποτο-συρταροτό μπορεί να έχει βγει λίγο η καλωδιοταινία γιαυτό να μην δουλεύει σωστά.
ss13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Πάγωμα οθόνης κατά την εκκίνηση για bsod δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου - ιδιοτητες - για προχωρημενους - εκκινηση και αποκατασταση - και ξετσεκάρεις το επανεκκινηση !!
examartin49 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 κατ αρχας καλημερα! ειμαι καινουργιος εδω και θελω να κανω την ερωτηση για ενα λαπ τοπ που εχω.ειναι τουρμπο απο πλαισιο.model:M66SRU. στα καλα καθουμενα εκει που επαιζε εμφανιστικαν 6 οθονες δηλαδη η μια στα εξι.το πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ειναι η καρτα γραφικων.αν ξερει καποιος να μου πει αν σωζεται το θεμα και επισης επειδη το ανοιξα απο κατω αλλα δεν μπορεσα να το ανοιξω απο πανω μερια να φτασω στην καρτα (ετσι και αλλιως η εγγυηση περασε) γραφικων μπας και την κουνησω και κατι γινει .γιατι μετα απο πολλες προσπαθειες ανοιξε κλεισε το λαπ πηγε να ερθει κανονικα η οθονη αλλατιποτα. αν ξερει καποιος ασ μου πει .ευχαριστω.
ntsili Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 βρε παιδια εχω το acer το 8930g aspire.αυτο στα πλαγια εχει ενα συστημα αφης που ρυθμιζει την ενταση του ηχου..εδς και 2 μερες εχει κολλησει και δεν μπορω να κανς τιποτα το αγγιζς πιο απαλα αλλα τιποτα...μεχρι και μπουιες του εριξα..πειτε μου καποιος αν μπορω να κανω κατι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:55 ---------- βρε παιδια εχω το acer το 8930g aspire.αυτο στα πλαγια εχει ενα συστημα αφης που ρυθμιζει την ενταση του ηχου..εδς και 2 μερες εχει κολλησει και δεν μπορω να κανς τιποτα το αγγιζς πιο απαλα αλλα τιποτα...μεχρι και μπουιες του εριξα..πειτε μου καποιος αν μπορω να κανω κατι. Βάλε το τελευταίο firmware (v1.20) και θα διορθωθεί το πρόβλημα... Ήταν λάθος της Acer...
carib Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 κατ αρχας καλημερα! ειμαι καινουργιος εδω και θελω να κανω την ερωτηση για ενα λαπ τοπ που εχω.ειναι τουρμπο απο πλαισιο.model:M66SRU. στα καλα καθουμενα εκει που επαιζε εμφανιστικαν 6 οθονες δηλαδη η μια στα εξι.το πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ειναι η καρτα γραφικων.αν ξερει καποιος να μου πει αν σωζεται το θεμα και επισης επειδη το ανοιξα απο κατω αλλα δεν μπορεσα να το ανοιξω απο πανω μερια να φτασω στην καρτα (ετσι και αλλιως η εγγυηση περασε) γραφικων μπας και την κουνησω και κατι γινει .γιατι μετα απο πολλες προσπαθειες ανοιξε κλεισε το λαπ πηγε να ερθει κανονικα η οθονη αλλατιποτα. αν ξερει καποιος ασ μου πει .ευχαριστω. Το κύκλωμα γραφικών είναι μέρος του motherboard. Επισκευάζεται αλλά όχι με κούνημα. Θέλει ειδικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο τεχνικό. Το κόστος είναι 90Ευρώ + ΦΠΑ και περισσότερα μπορείς να δεις εδώ http://www.computer-systems.gr
leonas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα ας αρχίσω και εγω την ιστορία μου. που το δίνει ένας φίλος το Μ66SRU .. το ίδιο πρόβλημα και σε μένα με την Gpu (χωρίζει την οθόνη σε 6 κομμάτια ) διαβάζω από εσάς διαβάζω και σε άλλα site βλέπω και το youtube, τελικά η λύση ήταν να ζεστάνω την κάρτα γραφικών με ηλεκτρονικό κολλητήρι εξαρτημάτων Αέρος ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας αέρα (ακριβό εργαλείο είναι !!!!!) το έχεις φίλος ηλεκτρονικός. Παραλληλα πάω σε βιβλιοπωλείο και αγοράζω φύλλο χαλκού λεπτό και το κόβω όσο είναι και η ψύκτρα (αν το λες Ψύκτρα αυτο το πράγμα), αγοράζω και Artic cooling MX-4, μαζεύω και ενα δίφραγκο, αγοράζω και ανεμιστηράκια μικρά 5v. Αρχίζω να και περναω πάστα ( Artic cooling MX-4) πανω στην ψύκτρα που απο κάτω έχει το φύλλο χαλκού και φυσικά το δίφραγκο πάνω στην gpu. To αποτέλεσμα ήταν ναι μεν να απαλλαγώ απο το χώρισμα της οθόνης σε 6 κομμάτια αλλά να έχει πυρώσει η ψύκτρα !!! (Το ανεμιστηράκι τι να κάνει!!! τί πάνω σε βαση λάπτοπ) και μου πετά και τέσσερις κάθετες γραμμούλες . Και ρωτάω τώρα οι γραμμές είναι απο την Gpu ή μάς άφησε χρόνια και η οθόνη....(ΑΑΑ το σύνδεσα με CRT και παίζει κανόνικά !!!) 1)Λές να έχει πρόβλημα η καλώδιο ταινία που πηγαίνει απο την Μ/Β στην εσωτερική οθόνη γιατί όπως είπα και παραπάνω αμα την συνδέσω με την εξωτερική οθόνη δέν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 2) 'Οσο για την Ψύκτρα που ανέβασε θερμοκρασία λέτε να βγάλω το φύλλο χαλκού και που χωρίζει την ψύκτρα απο τα υπόλοιπα εξαρτήματα και να αφήσω μόνο το κέρμα !!! ????? ???
laptop_man Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για αρχή πρέπει να το δουλέψεις με άλλη κάρτα γραφικών και χωρίς τις πατέντες. Υποθέτω ότι δεν "αλφαδιάζει" σωστά μετά την έπέμβαση που έκανες,η οποία σε κάποιο desktop θάταν καϊνάρι,αλλά του άλλαξες τη γεωμετρία και η θερμοαπαγωγή που θάθελες νάχε πήγε για βρούβες... ΜΧΜ; Άμα είσαι Αθήνα,φέρε το καβλιτζέκι να του βάλουμε μια generic (τζαμπαντάν) να δούμε αν φταίει αυτό και μετά βρίσκεις και αγοράζεις απ' τις Αγγελίες με κανα πενηντάρι,παίζουνε τέτοιες. Εγώ θα διαπιστώσω αν είμαι θεός και μαντεύω από μακρυά και συ θα λύσεις το πρόβλημά σου...
leonas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για αρχή πρέπει να το δουλέψεις με άλλη κάρτα γραφικών και χωρίς τις πατέντες. Υποθέτω ότι δεν "αλφαδιάζει" σωστά μετά την έπέμβαση που έκανες,η οποία σε κάποιο desktop θάταν καϊνάρι,αλλά του άλλαξες τη γεωμετρία και η θερμοαπαγωγή που θάθελες νάχε πήγε για βρούβες... ΜΧΜ; Άμα είσαι Αθήνα,φέρε το καβλιτζέκι να του βάλουμε μια generic (τζαμπαντάν) να δούμε αν φταίει αυτό και μετά βρίσκεις και αγοράζεις απ' τις Αγγελίες με κανα πενηντάρι,παίζουνε τέτοιες. Εγώ θα διαπιστώσω αν είμαι θεός και μαντεύω από μακρυά και συ θα λύσεις το πρόβλημά σου... Είμαι Κρήτη Φίλε οπότε χλωμό να μπορέσω να το φέρω Αθήνα!!!. Όσο για τις γραμμές που βγάζει πιθανολογείς ότι είναι από την καλώδιο ταινία ?
laptop_man Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Οι γραμμές παίζει εκτός απ' τη καλωδιοταινία να είναι και απ' την οθόνη. Μούχει τύχει και με το που την άλλαξα (την οθόνη),έστρωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα