Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Δοθεισης Της Εfκαιριας

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πας για τον 860 πανω κατω τα ιδια βγαινουν 50-60Ε διαφορα!Καπου εδω μεσα ειδα οτι το 1156 εχει πεθανει :S!

Γενικοτερα παντως αν και διαβαζω και τα αλλα Threads δεν εχω καταλαβει σε ποια πλατφορμα τελικα αξιζει να πας αν ειναι σε 1χρονο να ειναι για πεταμα(καηκε και η μητρικη στο υπαρχον συστημα και εδεσε το γλυκο)

Δημοσ.

Τελικα μαλλον θα αλλαξουν τη μητρικη που πηγα για σερβις gigabyte ga-ma790x-ds4 οποτε αν μπορειτε προτεινεται και μια mobo amd για τον phenom x3 8450

Δημοσ.

70Ε κοστιζε οταν την πηρα λογικα καπου εκει και πες να τσονταρω 30Ε ακομα η οσο χρειαστει για μια καλη Mobo γιατι αυτη μου ειχε βγαλει τη παναγια ειδικα με το o/c δε γουσταρε καθολου!ΑΜ2+ ή ΑΜ3 πρεπει να κοιταξω δεδομενου οτι ο 8450 μενει ως εχει?

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Msi-790Fx-Gd70-Am3-790Fx-Ddr3-790FX-GD70.htm

http://myplaisio.gr/news/o-amd-phenom-ii-c3-black-edition-%CF%83%CF%84%CE%B1-7040-mhz-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-overclockers

Αυτή θα σε καλύψει πιστεύω.:P

Και άλλες φθηνότερες σίγουρα.Αν δεν την αντέχεις πες να κοιτάξουμε για άλλη.

Δημοσ.
Αν πας για τον 860 πανω κατω τα ιδια βγαινουν 50-60Ε διαφορα!Καπου εδω μεσα ειδα οτι το 1156 εχει πεθανει :S!

Γενικοτερα παντως αν και διαβαζω και τα αλλα Threads δεν εχω καταλαβει σε ποια πλατφορμα τελικα αξιζει να πας αν ειναι σε 1χρονο να ειναι για πεταμα(καηκε και η μητρικη στο υπαρχον συστημα και εδεσε το γλυκο)

εχει πεθάνει?μαλλον το αντίθετο θα έλεγα....το 1156 ειναι πιο συγχρονο απο το 1366...και στο 1156 εχεις μεγαλυτερη ποικιλια και καλυτερες mobo απ'οτι στο 1366 βλεπε πχ giagabyte p55 ud6

Δημοσ.

Ε ναι μωρε τωρα 120Ε για am2+ και τον 8450 δεν αξιζει!α και η αγορα τα γινει απο e-shop... :/

@Ibiza_fr: ελα ντε δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται τωρα ασε που μου βγηκε καινουργιο τρεξιμο τωρα οποτε ενα βημα πισω η αναβαθμιση :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...