maiko222 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 έχω σύνδεση hol στα 2M και χρησιμοποιώ αυτό το router, Σήμερα μετά από διακοπή ρεύματος σταμάτησε το ιντερνετ, και μόλις επανήλθε ενώ ανάβουν όλα τα λαμπάκια του router που δείχνει ότι έχει ιντερνετ . δεν μπορώ να ανοίξω καμμία σελίδα, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί ακόμα περιμένω από την Ηol.
isay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 έχω σύνδεση hol στα 2M και χρησιμοποιώ αυτό το router, Σήμερα μετά από διακοπή ρεύματος σταμάτησε το ιντερνετ, και μόλις επανήλθε ενώ ανάβουν όλα τα λαμπάκια του router που δείχνει ότι έχει ιντερνετ . δεν μπορώ να ανοίξω καμμία σελίδα, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί ακόμα περιμένω από την Ηol. Ποιο/α λαμπάκι ανάβουν; Το DSL; Το Internet; Και τα δυο; Απάντησε σε αυτό και μετά βλέπουμε τι χρειάζεσαι. Μη γράφουμε τζάμπα
maiko222 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και τα δυο λαμπάκια ανάβουν κανονικά.
isay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πως συνδέεσαι με τον router; Με ethernet; ασύρματα; usb;
maiko222 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Με ethernet ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:32 ---------- Τώρα μου εμφανίζει και οτι η σύνδεση είναι περιορισμένη και χωρίς αξιοπιστία.
isay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ποιο router έχεις; Στις ρυθμίσεις του router μπορείς να μπεις;
maiko222 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 το router που έχω είναι αυτό : http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WAG54G2 εχθές μετά την διακοπή του ίντερνετ έμπαινα κανονικά στις ρυθμίσεις του ίντερνετ, αλλά μάλλον κάτι πείραξα τώρα και δεν μπορώ να μπω και όπως σου είπα πριν μου εμφανίζει το μήνυμα περιόρισμένη σύνδεση.
DDoS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το ethernet στο ρουτερ αναβει? Κανα restart σε ολα εκανες μετα τις διακοπες?
maiko222 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ναι συνέχεια απο εχθές, δεν κάνω τίποτα άλλο. αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα.
maiko222 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 λοιπόν σας έχω κουράσει λίγο αλλά εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να βρω λύση ούτε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν έχω ίντερνετ.κατάφερα να συνδεθώ με τις ρυθμίσεις του router. Ανεβάζω μια φωτογραφία με τις ρυθμίσεις μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τις σωστές ?
tempo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 φυσικά όταν λες restart εννοείς ότι έκανες hard reset έτσι?
maiko222 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ναι ακριβώς γι`αυτό κατάφερα να συνδεθώ πάλι στις ρυθμίσεις του router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.