babis_89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα. εχω ενα ps 2 το οποιο ειναι τσιπαρισμενο. Η ερωτηση μου ειναι τι dvd να χρησιμοποιησω για να αντιγραφω τα παιχνιδια? Γιατι το πηγα στην sony γιατι μου εκανε εναν θορυβο με μερικα dvd και μου ειπαν οτι φταινε τα dvd και οτι πρεπει να χρησιμοποιω αλλα που να ειναι πιο 'χοντρα' . Ξερει κανενας να μου πει? ποια να οαω να παρω? Σας ευχαριστω εκ των προτερων
gherudos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή το πήγες σε αντιπροσωπεία της Sony και σε συμβούλεψαν και τι μάρκα dvd να χρησιμοποιείς για τις κόπιες;
Mountzouris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι το πηγα στην sony γιατι μου εκανε εναν θορυβο με μερικα dvd και μου ειπαν οτι φταινε τα dvd και οτι πρεπει να χρησιμοποιω αλλα που να ειναι πιο 'χοντρα' . omg και 3 lol
babis_89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ναι το πηγα σε ενα καταστημα εδω της Sony που δουλευει ενας γνωστος μου.
Tigran Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 σουπερ ντουπερ LOL μιλάμε!!! Verbatim από εμένα
charis_k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Verbatim (τα +R ειναι πιο καλα απ οσο εχω διαβασει) & από εμένα σε pioneer HW. Με το dvdinfo pro και ενδεχομενως και αλλα προγραμματακια μπορεις να ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ την ποιοτητα τις εγγραφης οποτε εκει κανεις και αλλα πειραματα...
apaixtos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Taiyo Yuden αγοραζω εδω και πολυ καιρο...Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα γενικα...
damastes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Taiyo Yuden αγοραζω εδω και πολυ καιρο...Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα γενικα... +1................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.