waves Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Γεια σε όλους, Έκανα μια αγορά από internet με χρήση της webuy (τράπεζα πειραιώς) αλλά την ακύρωσα σχεδόν αμέσως. Η εταιρία, μου έστειλε, επιβεβαίωση (mail) της ακύρωσης, αλλά βλέπω στη webuy κάρτα μου, ότι το ποσό είναι δεσμευμένο και περιμένει την οριστικοποίηση της αγοράς. Θα αποδεσμευθεί το ποσό, εφόσον ακυρώθηκε η παραγγελία; Υ.Γ. Δεν το έβαλα στο thread του internet, επειδή έχει να κάνει και με πιστωτικά/χρεωστικά κ.λπ. Ευχαριστώ
Don_Quixote Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πριν μια βδομάδα έκανα και εγώ ακύρωση παραγγελίας απο amazon χρησιμοιποιώντας webuy της Πειραιώς και σήμερα φάνηκαν τα χρήματα ώς διαθέσιμα. Μην ανησυχείς τους παίρνει λίγο χρόνο παραπάνω φαίνεται για να ολοκληρώσουν την διαδικασία.
waves Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 thanx φίλε για την απάντηση! Μίλησα πριν από λίγο με την τράπεζα και με ενημέρωσων τα κάτωθι: 1) Σε ακυρωμένες παραγγελίες τα χρήματα αποδεσμεύονται περίπου μετά από 10 μέρες από την ημέρα που δεσμεύτηκε το ποσό. εκτός 2)αν η εταιρία (π.χ. amazon) στείλε ακυρωτική απόδειξη στην τράπεζα (που συνήθως δεν παίζει), οπότε το ποσό αποδεσμεύεται αυτόματα, ύστερα από αδράνεια της δέσμευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.